Kövess minket: TELEGRAMVKONTAKTE

Megosztás:

Az olasz divatház nemrég koncentrációs tábort idéző darabot jelentett meg kínálatában egy zsidó nyomásgyakorló szervezet szerint.

Sikeresen gyakorolt politikai terrornyomást a StandWithUs társalapító-ügyvezetője az olasz divatházra. Roz Rothstein, a StandWithUs társalapító-ügyvezetője április 4-én közölt képet az ominózus ruhadarabról Twitter-oldalán. Felszólította a neves divatházat, hogy azonnal kérjenek bocsánatot és távolítsák el a darabot a kínálatból.

„Borzasztó ezt látni bárkinek, akinek fontos a holokauszt emléke, vagy azoknak, akinek személyes emléke van a náci koncentrációs tábor egyenruháiról, amelyeket a rabok voltak kénytelenek voltak viselni. Georgio Armaninak át kell gondolnia és kivonnia ezt az érzéketlen darabot” – írja a StandWithUs posztjában.

Az Armani természetesen hamar be is jelentette, hogy leveszik a kabátot kínálatukból és a cég Instagram-oldaláról is eltávolították az arról készült tartalmakat.

Mi az a StandWithUs?

Ez egy amerikai Izrael-párti nyomásgyakorló szervezet. Az izraeli kormánnyal szoros együttműködésről ismert szervezet elsősorban az amerikai felsőoktatást befolyásolja, és aktív az amerikai egyetemeken, de ezzel persze senkinek, semmi problémája a tengeren túlon.