Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy republikánus kongresszusi képviselőjelölt Adolf Hitlert dicsérte egy tavalyi rádiós szereplés során – derül ki a Media Matters nevű zsidó szupremácista csoport által világgá kürtölt hangfelvételekből.

Carl Paladino, akinek a New York-i 23. kongresszusi körzetért folytatott kampányát Elise Stefanik republikánus képviselő, a képviselőházi republikánus konferencia elnöke is támogatja, 2021. február 13-án tette a megjegyzéseket a The r-House Radio Show műsorvezetőjének, Peter Huntnak.

Hunt megkérdezte Paladinót, a buffalói üzletembert és korábbi New York-i kormányzójelöltet, hogyan lehetne felrázni a lakosságot, mivel sokan úgy gondolják, hogy hiábavaló a véleményük hangoztatása.

„Arra gondoltam a minap, hogy valaki a rádióban említette Adolf Hitlert, és azt, hogy ő hogyan rázta fel a tömegeket” – válaszolta Paladino.

„És ő felállt, és harsogta ezeket a jelzőket, és ezek az embereket egyszerűen ... hipnotizálták őket… Azt hiszem, ilyen vezetőre van szükségünk ma. Valaki inspirálóra van szükségünk. Valaki olyanra van szükségünk, aki cselekszik, aki ott volt és megcsinálta” – folytatta Paladino.

Paladino, miután napvilágot láttak a kijelentései, bocsánatkérésre kényszerült értük.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE