Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Ha a gyerek ugrál az ágyon, becsenget a Hitler-majom, és alaposan megreguláz.

Az Amerikában jól ismert angol nyelvű dalocska, a Five little monkeys-ból (Öt kismajom) a FlickBox Studios készített egy feldolgozást, ami igen egyedi, egyben bizarr módon próbálja megtanítani a gyerekeknek, hogy miért ne ugráljanak az ágyon.

A gyerekdal szövege pontosan ugyanaz, mint a többi verzióban, csupán a kerettörténetben történt egy furcsa változtatás. Ugyebár a dalocska arról szól, hogy öt kismajom ugrál az ágyon, az egyik leesik és beveri a fejét. Kijön az orvos, aki annyit mond, hogy a majmok ne ugráljanak többet az ágyon. Utána négy kismajom ugrál az ágyon, még egy leesik és beveri a fejét. Az orvos újra kijön, és ugyanazt mondja. Ez megy egészen addig, amíg mind az öt kismajom le nem esik, és meg nem tanulják, hogy nem szabad ugrálni az ágyon.

Az alábbi verzióban azonban nem egy mezei majomdoktor jön ki a házhoz, hanem egy jellegzetesen befésült, bajuszos egyed, aki Adolf Hitlert idézi.

Akárhányszor jelenik meg ez a majom az ajtóban, rögtön a Führer jut eszünkbe, ráadásul minden alkalommal egyre mérgesebben jön ki a sérült kismajmokhoz, a végén aztán már elég idegesen regulázza meg az ugrabugráló bajkeverőket. Az alábbi videóban megtekinthető, hogyan tanítja Hitler-majom a gyerekeket arra, hogy ne ugráljanak az ágyon.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE