Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A német független, objektív, tényfeltáró sajtó naponta riogatja olvasóit a jobbról leselkedő veszéllyel. Nácik a hadseregben, nácik a rendőrség kötelékében, az ultrajobb terror ott bujkál minden sarokban.

Igaz, politikailag motivált bűncselekményeket az Antifa és más baloldali anarchista csoportok követnek el, az viszont nem fér bele a napi PC-be. Ám a politikai korrektség most ismét szenvedett egy kis törést, mivel kiderült, hogy egy zöldpárti politikus hazudott, amikor azt állította, hogy „neonácik” törnek az életére.

Manoj Subramaniam, Észak-Rajna-Vesztfália egyik zöldpárti politikusa az elmúlt hónapokban több tucat feljelentést tett a helyi rendőrségen, hogy „neonácik” életveszélyesen megfenyegették, sőt autóját is több ízben megrongálták. A bevert szélvédő, a gépkocsira festett horogkereszt valóban azt a látszatot keltette, mintha a Srí Lankáról származó liberális politikus valóban komoly veszélyben lenne. Igaz sokaknak feltűnt, hogy a horogkereszt fordítva van felmázolva az autóra és inkább az indiai szvasztikára hasonlít. Nem igazán hihető, hogy német nemzetiszocialista fiatalok halmozottan ilyen szarvashibát követnének el a jól ismert hazafias szimbólummal.

Borotvapengék a postaládában, SS-rúnák a bejárati autón és halálos fenyegetések telefonon, ilyen és ehhez hangzatos dolgokkal állította be magát áldozatként Subramaniam. A liberális oldal boldog volt, hogy végre van valami kézzelfogható bűnjelük a sötétben ólálkodó barna hordákról. A balliberális oldal egy emberként „szolidarizált” az invazív bevándorlóval, a rendőrség és az Alkotmányvédelmi Hivatal pedig nyomozott.

Az eredmény hamar meg is lett és elég kínos volt a Zöldpártnak. Az ügynöki megfigyelések kiderítették, hogy Subramaniam saját maga rongálta meg autóját és festett „náci” jelképeket lakása ajtajára és a járdára (de még ezeket is hibásan). A telefonhívások ellenőrzése kimutatta, hogy semmilyen fenyegető bejövő hívás nem volt, sőt gyanús ismeretlen hívások sem, például feltöltős mobilokról. Minden beszélgetést beazonosítottak a felderítendő időszakban. A rendőrség most a politikus ellen kezdett el nyomozni, hogy kiderítse mi volt a szándéka a hatóság és a közvélemény félrevezetésével, habár józan paraszti ésszel sem nehéz kitalálni.

A megbukott politikus végül lemondott mandátumáról és kilépett a Zöldpártból. Érdekes módon a balliberális sajtó nem hozta címlapon a történetet.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE