Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A tolerancia állítólagos fellegvárának számító New York szívében lévő bárban a vendégek és a személyzet is intoleránsan reagált egy ártalmatlan jelmezre.

Wehrmacht harckocsizó egyenruhában jelent meg egy vendég a manhattani bárban, ahol gyorsan rátámadtak. Az incidens szombat este történt, és az egészet videóra vették.

Természetesen még aznap este felkerült a Twitterre a videó, amelyen jól látszik, hogy egy korabeli német egyenruhára hajazó jelmezbe bújt férfi egy halloweeni buliba érkezik, ahol többen is jelmezt viselnek, az övé azonban kiverte a biztosítékot a zsidóknál és liberálisoknál.

Az egyébként végig mosolygós fiatalember egy horogkeresztes karszalaggal is kiegészítette a szettet.

„Mi bajod van?” – kérdezte az egyik nő, mire a feketébe öltözött fiatalember vállat vont. Ekkor italt akart kérni, de a felvételről úgy látszik, hogy nem szolgálták ki, majd egy másik vendég szólította fel – nem túl kedvesen –, hogy távozzon.

„Ba*meg, haver” – vágott vissza azonnal a hagyományőrző jelmezbe öltözött férfi.

„Azt akarod, hogy szétb*sszanak? Húzz el, a saját biztonságod érdekében” – mondta a nő, miközben egy férfi odalépett az egyébként barátságos vendéghez, és az ajtóra mutatott, hogy távozásra késztesse.

A kommentek alapján úgy látszik, a tolerancia bajnokai közül senki nem tolerálja egy másként gondolkodásról árulkodó egyenruha jelmezként viselését.

„Megdöbbentő, hogy senki sem ütötte meg a vigyorgó arcát” – áll az egyik kommentben.

„Őszintén szólva annyira undorító, hogy 2022-ben még mindig ilyen dolgokat látunk. Úgy tűnik, az emberek azt hiszik, hosszú idő telt el, pedig valójában csak a 2. generáció vagyok a holokauszt óta” – panaszolta ugynitt egy zsidó nő.

Az ártalmatlan srác egészen nyilvánvalóan nem akarta felháborítani a bárban az embereket a jelmezzel, de mégis megtámadták.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE