Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy brit bentlakásos iskolába járó gyerekek nemzetiszocialista tisztelgést mutattak be, miközben egy Adolf Hitlerről szóló színdarabot néztek.

A somerseti Millfield School nevű bentlakásos iskolába járó diákokat nevető arccal fotózták le, amint egyik karjukat „Sieg Heil” tisztelgésre emelték.

Az ilyesmire érzékeny szülők felháborodtak az eset után, különösen a zsidó szülők, akik kimeleték, hogy évente 45 ezer fontot fizetnek azért, hogy gyermekeik a neves iskolába járjanak.

A színész, akinek a darabját a gyerekek nézték, Pip Utton volt. Utton védekezésképpen azt mondta, hogy azért vette rá a gyerekeket a karlendítésre, hogy megmutassa nekik, hogy „milyen könnyű manipulálni az embereket”.

Az Independent szerint az iskola igazgatója nem sokkal később bocsánatot kért, miközben megpróbálta megmagyarázni az előadás megválasztását.

„A darabot az elmúlt 25 évben számos iskolában előadták már” – mondta Gavin Horgan iskolaigazgató, de a zsidó-liberális médiát nem hatotta meg, ami szokás szerint fejek hullását követeli az eset nyomán.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE