george-lincoln-rockwell-polo
waffen-ss-maria-theresia-ss-onkentes-lovashadosztaly-polo
szleipnir-odin-lova-viking-polo
panzerdivision-waffen-ss-totenkopf-ss-panceloshadosztaly-polo
waffen-ss-nederland-onkentes-ss-pancelgranatos-hadosztaly-polo
rudolf-hess-a-beke-martirja-polo
schwarze-sonne-himzett-galleros-polo-fekete-nap-himzett-galleros-polo
heinz-guderian-wehrmacht-tabornok-polo
waffen-ss-gotz-von-berlichingen-ss-pancelgranatos-hadosztaly
waffen-ss-dirlewanger-ss-fegyveres-granatos-hadosztaly-polo

A Coca-Cola netes szemináriumokon belül igyekszik arra nevelni munkavállalóit, hogy "legyenek kevésbé fehérek" – írja a Becker News nyomán a Mandiner.

Menetrendszerűen egy újabb agymosó propagandafilmmel bővül a zsidó-liberális történelemhamisítások listája. 

A fehér felsőbbrendűség megnyilvánulása az osztályozás, a feladatok ellenőrzése, az elképzelés, hogy van jó és rossz eredmény, illetve hogy a matematika objektív.

Tovább terjed a hülyeség árja, avagy itt a néger viking. Mondhatnánk némi humorral, hogy az árja szónak létezik egy másik értelmezése is, nos, az új "néger vikingben" az viszont nem lesz.

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) büntetőeljárást indított Igor Matovič kormányfő ellen a hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzésével kapcsolatban, amelyben egy horogkeresztet ábrázoló kép is megjelent.

Egy év és egy hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte holokauszttagadásért a bukaresti harmadik kerületi bíróság Vasile Zarnescu tartalékos hírszerzőtisztet, az ítélet egyelőre nem jogerős.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség büntetőeljárást kezdeményezett Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök november 17-i Facebook-posztja ügyében, amelyen egy mécsesekből kirakott horogkereszt látható.

A Disney+ katalógusában szereplő rajzfilmeket, köztük a Dumbo, a Pán Péter és A dzsungel könyve című klasszikust olyan felirattal láttak el, amely a produkciókban előforduló "rasszista sztereotípiákra" hívják fel a figyelmet.

Nyugat-Kazahsztánban előkerült hunkori harcos csontvázleletét vizsgálják a Magyar Természettudományi Múzeumban - közölte a Magyar-Turán Alapítvány az MTI-vel.

Amerikai sajtóbeszámolók szerint Joe Biden demokrata párti elnök beiktatása után radikális baloldali zavargásokra került sor az Antifa részéről a demokrata vezetésű Portland, Seattle és Denver nagyvárosokban.

Strasbourgban több panaszt is tettek a Deliveroo cég futárszolgálata ellen, mert nem volt hajlandó zsidóknak kiszállítani a megrendelt ételt.

A türingiai Weimar város fölötti erdős dombok közé épített, a nemzetiszocialisták által 1937 és 1945 között működtetett buchenwaldi koncentrációs tábor területére sokan nem a holokauszt miatt járnak, hanem szánkózni.

"A Twitter fennállása egyik legfontosabb döntését hozta meg, és törölte Donald Trump fiókját, miután úgy ítélték meg, hogy az veszélyt jelenthet a társadalomra." (index.hu)

Abraham Lincoln már nem számít a "rabszolgákat felszabadító hősnek" az amerikai négerek és liberálisok körében.

A karácsony utáni napon átfestették azt a Szabadság-híd szerémségi oldalán álló hirdetőtáblát.

Virginia állam lecseréli Robert E. Lee konföderációs tábornok szobrát a négerjogi aktivista Barbara Rose Johns szobrára, jelentette Ralph Northam demokrata kormányzó irodája, írja a CNN.

Luc Eymaelt egy nap után menesztették a dél-afrikai labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chippa United vezetőedzői posztjáról, írta az MTI.

A franciák – mondhatni, zsigerileg – mindig is a társadalmi haladás élgárdáját képviselték a történelem folyamán, és a jelek szerint változatlanul ragaszkodnak ehhez a nemes nemzeti hagyományukhoz.

A véreskezű diktátor december 18-án született, de a kommunizmus idején december 21-én ünnepeltették a születésnapját.

Egyre több "transz-aktivista" áll ki azért a javaslatért, hogy minden általános iskolásnál gátolják a nemi serdülést, amíg azok nem tudják eldönteni, hogy fiúk vagy lányok akarnak lenni.

A filmben Robert Downey Jr. feketére maszkírozva játssza el az egyik főszerepet.

Azért támadtak rá egy zsidó család autójára Párizs egyik jelentős részben muszlim migránsok lakta elővárosában, mert hanuka-dalokat énekeltek.

Felborította a hanuka alkalmából felállított kilencágú menórát egy férfi a kijevi Kontraktova téren, írja a Mandiner.

A kárpátaljai Szürte településen a helyi képviselők beiktatásukkor énekelték a magyar himnuszt.

Az ír őstörténet ugyan jelentősen egyszerűbb, mint mondjuk a magyar vagy a baszk, néhány fehér folt mégis van a szigetországnak és népének történelmében.

Egy erdélyi szász származású 70 éves nő Nagyik a szélsőjobb ellen névvel idős embereket összefogó aktivista csoportot hozott létre Németországban.

Minden egy illegális lakásfoglalással kezdődött – tudósított az Origo.

Adva van egy klimaxos és frusztrált francia perszóna, aki unalmában úgy dönt, hogy elmegy Afrikába gyerekeket pesztrálni, mert Európában tudvalévőleg már nincsenek pesztrálandó gyerekek.

Az Oscar-díjas filmrendező és szélsőbaloldali aktivista azt is mondta a heti podcastjában, hogy szerinte Donald Trump a valaha volt legrosszabb elnök, mert elnöksége alatt végig gyilkolták a négereket.

A Batman képregényeket kiadó DC Comics megerősítette, hogy a képregény következő kiadásaiban egy néger bújik majd a szuperhős jelmezébe és veszi fel a harcot a gonoszokkal.

Nem távolítják el az antiszemitának minősített középkori szobrokat és domborműveket a bajorországi templomokból.

Bár voltak hatósági hibák, ennek ellenére nem lehetett megakadályozni a 2019-es christchurci mecsetekben végrehajtott antiiszlamista támadást – írja a BBC.

Emanuel Macron francia elnök a bal- és jobboldal között próbál mozogni megválasztása óta, sőt, már kampányának is ez volt a lényege: "egy harmadik, új erő".

Az Európai Bizottság legújabb javaslata több tízmillió Európában élő migránst aktivizálna politikailag, és még több bevándorlót várna tárt karokkal – írja a Magyar Nemzet.

Az APA osztrák hírügynökség a belügyminisztériumra hivatkozva arról számolt be, hogy antiszemita támadás történt Bécsben.

Emellett még jobban elöregszik majd a társadalom a statisztikák szerint.

Zsidóellenes cselekmények tették ki az európai térségben elkövetett, úgynevezett "gyűlölet-bűncselekmények" 20 százalékát 2019-ben.

Miközben az egész ország a koronavírus-járvány elleni védekezéssel van elfoglalva, Ferencváros szélsőbaloldali városvezetése ismét a "legégetőbb" ügyeket intézi.

Az Európai Unió véglegesen zászlajára tűzte a felforgató erők támogatását és a normalitás teljes megsemmisítését.

A román külügy tiltakozik amiatt, hogy a román tolvajokat anyanyelvükön szólítja fel a brit TESCO, hogy ne lopjanak, mert az tilos.

A radikális baloldal nyomására tervbe vett reform gyakorlatba ültetése 2021 második felétől kezdődhet.

Érdekes tanulmányra hívta fel a figyelmet a BBC internetes oldala, amelyből kiderül, hogy már otthon, a négy fal között is tombolhat a rasszizmus.

Éppenséggel a faji jelzőt nem mi hoztuk be, hanem maguk az akcióterv készítői.

Az újonnan felszerelt londoni rendőrök legfeljebb 60 százaléka lehet fehér ember egy most elfogadott - inverz módon - rasszista direktíva értelmében, a maradék 40 százaléknak színes bőrűnek kell lennie – közölte a Magyar Nemzet.

A San Diegó-i Shiviti közösség rabbiját a város egyeteme melletti zsinagóga előtt egy ideje inzultálta egy csapat tinédzser.

A húszi felkelők kezén levő jemeni fővárosban, Szaná’ában egy héttel ezelőtt rendőrtisztavatást tartottak, amelyen a frissen avatott tisztek, úgynevezett Hitler-köszöntéssel (Hitlergruß) tettek esküt.

A nyilvánosan elhangzott "gyűlöletbeszédet" akár három évig terjedő börtönnel is sújthatják.

A fehérgyűlölő mozgalom vezetői szerint a feketék nyerték meg a választásokat Bidennek.

A törvényjavaslat már az állam kongresszusa előtt van, ha rábólintanak, akkor a floridaiak kérdés nélkül lőhetnek a randalírozó antifasisztákra az utcán.

A Google képkereső részében figyeltünk fel a furcsa, és minden racionalitást nélkülöző jelenségre.

A németországi Ulm városában száműzték a háromkirályokat a betlehemi jászolból.

valhalla-var-rad-norveg-waffen-ss-tobororzoplakat-polo
odin-es-holloi-hugin-es-munin-polo
hugin-es-munin-mjolnir-polo
thor-mit-uns-viking-runa-polo
amerikai-konfoderacios-allamok-zaszlaja-polo
a-deutsche-afrika-korps-wehmarcht-tabornagya-a-sivatagi-roka-erwin-rommel-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-fekete-nap-ferfi-triko
ian-stuart-donaldson-polo

Fotóarchívum

a-hitlerjugend-tagjainak-menetoszlopa-egy-nemet-varos-utcajan-vonul-hogy-csatlakozzanak-a-hadsereghez-1944-november-25
a-ii-vilaghaboru-feledesbe-merult-pillanatai-keleti-front-1941
nemet-tiger-i-nehezharckocsit-municioval-toelt-fel-legenysege-a-keleti-fronton-1944-januar-februar
nemet-csapatmozgas-tigris-harckocsin-en-stug-iii-rohamloevegen-kurszk-tersegeben-a-keleti-fronton-1943
katonak-a-das-reich-hadosztalybol-etelt-es-vizet-fogadnak-el-egy-civiltol-jugoszlaviaban-delvidek-visszafoglalasa-idejen-1941-aprilis
erhard-milch-hermann-goering-adolf-hitler-es-sa-vezer-viktor-lutze-a-luftwaffe-horst-wessel-repueloszazadanak-alapitasakor-1936-aprilis
nemet-katona-volkssturm-milicistakat-oktat-a-magneses-harckocsiaknak-hasznalatara-egy-panther-harckocsin-nemetorszagban-1945-januar
nemet-legvedelmi-tuezersegi-agyu-szemelyzete-pozol-egy-88-mm-es-flak-36-mellett-1941
francia-somua-s35-francia-harckocsikkal-vonul-fel-a-wehrmacht-miutan-egyetlen-puslakoves-nelkul-bevettek-parizst-1941
hitlerjugend-tagok-zaszlofelvonasi-ceremoniara-gyuelekeznek-a-szervezet-zaszlaja-alatt-1930-as-evek
panzerkampfwagen-vi-tiger-i-nehezharckocsi-javitasa-a-szovjetunioban-1944-januar
tiger-i-nehezharckocsik-oesszeszerelese-egy-nemetorszagi-gyarban-1944
nemet-harckocsizok-municioval-toltenek-egy-pzkpfw-vi-harckocsit-a-ladoga-to-tersegeben-eszak-nyugat-oroszorszagban-1943-nyar
adolf-hitler-es-csapata-toebbek-koezoett-keitel-jodl-es-bormann-a-farkasveremnel-kelet-poroszorszagban-1940-majus
a-iii-birodalom-ritkan-latott-szines-fotoi-birodalmi-veteranok-napja-1939
adolf-hitler-es-kueldoettsege-megtekinti-a-parizsi-eiffel-tornyot-franciaorszag-terdre-kenyszeritese-utan-1940-junius-23
adolf-von-trotha-admiralis-temetesen-vesz-reszt-berlinben-adolf-hitler-erich-raeder-wilhelm-keitel-erhard-milch-es-friedrich-fromm-1940-oktober-15
nemet-pzkpfw-vi-ausf-e-tiger-i-nehezharckocsi-es-szemelyzete-a-harkov-szetlott-belvarosaban-ukrajnaban-1943
felvonulas-es-katonai-parade-adolf-hitler-50-szuletesnapjan-berlinben
nemet-tigris-nehezharckocsi-municioval-es-uezemanyaggal-valo-utantoeltese-a-keleti-fronton-1944
nemet-tigris-nehezharckocsi-roncsa-olaszorszagban-roma-kozeleben-1944-junius-18
latogato-a-103-nehezpancelos-hadosztaly-tiger-i-harckocsijan-1944
pz-kpfw-vi-tiger-az-502-nehezpancelos-osztalybol-nevelben-pszkov-regio-1944-januar
panzerkampfwagen-vi-b-koenigstiger-nehezharckocsi-alcazasanak-festese-franciaorszagban-1944-junius
hitlerjugend-tagok-edzest-tartanak-a-nemet-evangelikus-templom-mellett-sanghaj-varosaban-kinaban-1936-majus-1
a-ii-vilaghaboru-feledesbe-merult-pillanatai-budapest-ostroma
egy-ss-standartenfuhrer-tajekoztatja-a-csapatok-elorenyomlasarol-himmlert-es-hitlert-a-lengyel-hadjarat-alatt-1939-osz
elfeledett-pillanatok-a-tortenelemben-a-iii-birodalom-ritkan-latott-szines-fotoi-2
a-nemet-wehmarcht-pzkpfw-vi-ausf-e-tiger-i-nehezharckocsija-tuneziaban-1943
a-leibstandarte-ss-adolf-hitler-panceloshadosztaly-pzkpfw-vi-ausf-e-tiger-i-nehezharckocsija-eszak-franciaorszagban-1944-tavasz