Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Giorgia Meloni Olaszország Fivérei (FI) elnevezésű pártja a következő olasz választás fő esélyese, ennek ellenére felfüggesztette egyik jelöltjét, miután kiderült, hogy az online térben tett bejegyzéseiben Adolf Hitler egykori német kancellárt dicsérte.

Az Európai Feminokrata Bizottság Ursula von der Leyen vezetésével nem tűri ölbe tett kézzel Putyin igazságtalan EU-ellenes szankcióit.

A zsidók követeléseit kezelő Claims Conference szeptember 15-én jelentette be, hogy 2023-ra több mint 1,2 milliárd dollárt biztosítottak a „holokauszt túlélőinek” nyújtandó kártérítésre a német adófizetők pénzéből.

Az ukrajnai háború következtében immár a „másként gondolkodó” ellenzékiek egy új kategóriája is felbukkant a nyugati LMBTQ-demokráciák és a velük szinonim atlantista-globalista rendszer puszta létét fenyegető veszélyforrások sorában.

Aláírásgyűjtés kezdődött, ugyanis Vilma viselkedése nem felelt meg a legújabb kor követelményeinek.

Egy kutatás szerint ha „komfortzónánkon” túl van a hőmérséklet, gyakrabban fordul elő „gyűlöletbeszéd” az interneten.

Az amerikai Marvel cég bejelentette, hogy a filmes fantáziavilága egy új izraeli szuperhőssel bővül, a zsidók ilyenfajta futtatásától megcsömörlött felhasználók pedig elárasztották a közösségi médiát a nemtetszésükkel.

Ahogy a közelmúltban olyan sok film, úgy az új, élőszereplős Pinokkió sem tudta elkerülni a modernek „haladó” ideológiáját, és sikerült a mesében szereplő kedves kék tündér bőrébe egy kopasz néger nőt bújtatni.

A svédországi választásokon a szélsőjobb roppant mód megerősödött az utóbbi években, éppen a bevándorlók bandaharcai miatt.

Bár az exit poll még a baloldal szűk győzelmét vetítette előre a vasárnap megrendezett svéd parlamenti választáson, a voksok összeszámolásakor drámai fordulatként a jobboldal tört előre.

Folytatja a Disney új szokását, amelyben meggyalázza a régi klasszikusait: ezúttal A kis hableányból készítenek négerszereplős verziót.

A nacionalista párt helyi szintű sikereire építve akarja biztosítani befolyását a következő kormányban.

Victor Davis Hanson szerint Amerikában a woke kultúra hódítása azt jelenti, hogy az amerikaiaknak kevesebb a pénzük és a munkájuk és az ellenfeleknek így van idejük a katonai felkészültségük fokozására.

Uju Anya, a pennsylvaniai Carnegie Mellon Egyetem professzora nem sokkal a királynő halála előtt Erzsébetet „nyomorult nőnek” és „népirtó gyarmatosítónak” nevezte, aki „egy tolvaj, erőszakoló, népirtó birodalom legfőbb uralkodója”.

A zöldek által uralt német kormány az ukrajnai háborút kihasználja a társadalom ökológiai átépítésére és a gazdaság állami ellenőrzésének kiterjesztésére. Hűségesen követve a Churchilli mondást: Ne hagyj egyetlen válságot sem kihasználatlanul!

A tálibok most aztán tényleg megkapták a magukét. Samu bácsi revánsot vett rajtuk. Ha nem is direktben, de legalább áttételesen.

A német szövetségi kormány lezártnak tekinti a nemzetiszocialista Németország által a második világháborúban okozott veszteségek jóvátételével összefüggő ügyeket – közölte a német külügyminisztérium szóvivője.

Egy 2004-es ásatás során bukkantak rá 17 ember, főleg gyermekek maradványaira egy északkelet-angliai, középkori kútban.

Bejelentette a gyerekkönyvek vezető német kiadója, hogy visszahívja a két új indián-könyvét, miután rasszizmussal és „kulturális kisajátítással” vádolták meg a céget.

Mióta megindult Oroszország Ukrajna elleni inváziója, tömegesen kezdtek el menekülni a zsidók Oroszország területéről, annak ellenére, hogy nincsenek jelentős harci cselekmények az országban és a lakosság egyelőre minimálisan érzi csak a háború súlyát.

Az egyik tüntető az orosz állami tulajdonú Ruptly című lapnak elmondta, hogy az állatokkal is lehet szeretetteljes szexuális kapcsolatot kialakítani sőt.

Az UC Berkeley egyik campuson kívüli intézménye, a „The Person of Color Theme House” kitiltja a fehér embereket a közös helyiségekből, hogy „elkerüljék a fehér erőszakot”.

Új nevet kap a rovar, hogy „ne keltsen félelmet, ne legyen diszkriminatív”.

A budapesti Frankel Leó úti zsinagóga falára horogkeresztet festettek, valamint korábban az épület liftjében SS-emblémát és Adolf Hitler monogramját írták fel.

Justin Bieber kanadai énekes azzal váltott ki zsidó felháborodást, hogy Helsinkiben tartott koncertjén a színpadon előre-hátra lóbálta a karját, amit izraeli rabbik „náci tisztelgéshez” hasonlítottak.

A svédországi haladároknak úgy fest, hogy a heterók nem számítanak, csak a ferdehajlamúakra támadó bevándorlókkal számolnának le.

A német Lufthansa légitársaság felsővezetői pozíciót hoz létre az „antiszemitizmus és a diszkrimináció elleni küzdelem” érdekében, miután májusban több mint száz zsidó utast kizártak egy járatról, akik egyébként nem voltak hajlandóak betartani az előírásokat.

Kínában olyan mesterséges intelligenciát fejlesztettek ki, amely képes megállapítani, hogy ki mennyire hűséges a kommunista párthoz.

Az elmúlt hetekben mindenki elmondta véleményét Orbán Viktor tusványosi beszédéről, ahol is arról beszélt, hogy nem akarunk kevertfajúak lenni.

Paula Lev, a New York-i Jogi és Közszolgálati Középiskola néger igazgatója tavaly kijelentette, hogy „meg fog szabadulni ezektől a fehér tanároktól, akik semmit sem tesznek a közösségünk gyerekeiért".

A New York-i Jogi és Közszolgálati Középiskola néger igazgatóját azzal vádolják, hogy ki akarta rúgni az iskola valamennyi fehér dolgozóját, ami katasztrófához vezetett.

Van az a sunyi megoldás – ezt a liberálisok szokták alkalmazni –, hogy ha van valami napnál világosabb, egyértelmű alapvetés, és azt valaki állítja, akkor úgy idézik, hogy elébiggyesztik: „szerinte”.

Az orosz hatóságok hivatalosan is felszólították a Zsidó Ügynökséget, hogy zárja be oroszországi irodáit, és erről keresetet is benyújtottak a moszkvai kerületi bírósághoz - közölte a bíróság szóvivője.

A haladárok szerint nem lehet tudni, hogy az adott esetben felkutatott ősi emberek milyen neműként „azonosították volna magukat”.

Hiába aratott sporttörténetinek nevezhető 8:0-ás győzelmet Anglia Norvégia ellen a napokban zajló női futball Európa-bajnokságon, a BBC munkatársa mégis elégedetlen volt.

Ismét összeröffent az úgynevezett „legfejlettebb gazdaságokat” tömörítő G7 csoport, ezúttal Bajorországban. A jenki imperializmus vezetői és kiszolgálóik közötti ilyen találkozók az idő múlásával egyre kínosabbá válnak.

„Homofób skandálások” és „náci karlendítés” miatt tett feljelentést a homokosok érdekvédelmi szervezete, a Háttér Társaság még a 2021-es „Budapest Pride” felvonulás ellentüntetőinek tiltakozása miatt.

A liberális gondolatrendőrök félelme szerint a nagy MI-modellek alkalmazása „rasszista és szexista előítéleteket” hozhatnak a robotika területére.

Anne Frank volt az egyik legnépszerűbb vitatéma a Twitteren mostanában, mivel a közösségi médiaplatform felhasználói arról vitatkoztak, hogy a zsidó lány a „fehér kiváltságok” kedvezményezettje volt-e.

A müncheni ügyészség szerint „náci” karlendítést mutathatott be az AfD egyik politikusa egy kötelező oltás elleni tüntetésen. Erős kétségek merültek fel azonban azzal kapcsolatban, mennyire megalapozott ez a gyanú.

Meghekkelték az egyik Blaha Lujza téri villamosmegállót, amely így antiszemita szövegekkel világosította fel az utazóközönséget.

Egy nemzetközi transz-párti szervezet azt javasolta, hogy már a 15 évesnél fiatalabb, „nemi hovatartozás zavarában” szenvedő lányoknál is végezzenek kettős mastectomiát (emlőeltávolítást).

Az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Mozgalom (CAM), a Cionista Világszervezet (WZO) és az NGO Monitor konferenciáján a zsidó felsőbbrendűség hívei megvitatták az apartheid kifejezés „eltorzítását” és Izrael elleni felhasználását.

A liberalizmus jegyében beeresztett migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

Egy a politikai korrektség diktatúrája előtt időkből származó, népszerű karakterhez hasonlították.

„Ki mondja, hogy Ukrajna még létezni fog két év múlva?” A provokatív kérdést Dmitrij Medvegyev orosz exelnök (jelenleg az orosz Nemzetbiztonsági Tanács alelnöke) tette fel minap egyik Telegram-posztjában annak apropóján, hogy az ukrán vezetés hitelbe kunyerált földgázt nyugati szövetségeseitől, hogy ne fagyjon meg télen, egy későbbi időpontra ígérve a számla rendezését.

A nyári iskolai szünet ideje alatt a fiatal negrid lányok gyakran utaznak családjukat meglátogatni olyan afrikai országokba, ahol ilyen beavatkozásokat a mai napig végeznek.

Egy e héten közzétett felmérés szerint a francia lakosság 65 százaléka úgy véli, hogy az országba túl sok bevándorló érkezett.

Talán elkerülte a tisztelt olvasó figyelmét, hogy a június nemcsak egy kellemes nyári hónap, hanem sokkal több ennél: a „pride” hónapja, amikor is a világ LMBT és transz közössége (igen, van ilyen) az önmeghatározás szabadságát ünnepli, illetve tiltakozik e szabadság sajnos még meglévő korlátozásai ellen.

Ez év március 8-án elgondolkodtató esemény történt a német hadseregben, illetve az MAD-n, a katonai elhárításért felelős titkosszolgálaton belül.

A világ egyik legjelentősebb kortárs kiállításán, a kasseli documentán néhány nappal a megnyitó után a szervezők letakartak egy műalkotást, amely „antiszemita” részletével zsidó felháborodást váltott ki.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE