koszonom-hogy-nem-keveredsz-polo
white-power-himzett-galleros-polo
ver-es-becsulet-polo-blood-and-honour-polo
adolf-hitler-smiley-polo
white-power-noi-triko
theodor-eicke-waffen-ss-totenkopf-obergruppenfuhrer-polo
ver-es-becsulet-hitlerjugend-polo
leon-degrelle-waffen-ss-tabornok-polo
jelentkezz-a-hunyadi-ss-hadosztalyba-polo
waffen-ss-nederland-onkentes-ss-pancelgranatos-hadosztaly-polo

A radikális baloldal nyomására tervbe vett reform gyakorlatba ültetése 2021 második felétől kezdődhet.

Érdekes tanulmányra hívta fel a figyelmet a BBC internetes oldala, amelyből kiderül, hogy már otthon, a négy fal között is tombolhat a rasszizmus.

Éppenséggel a faji jelzőt nem mi hoztuk be, hanem maguk az akcióterv készítői.

Az újonnan felszerelt londoni rendőrök legfeljebb 60 százaléka lehet fehér ember egy most elfogadott - inverz módon - rasszista direktíva értelmében, a maradék 40 százaléknak színes bőrűnek kell lennie – közölte a Magyar Nemzet.

A San Diegó-i Shiviti közösség rabbiját a város egyeteme melletti zsinagóga előtt egy ideje inzultálta egy csapat tinédzser.

A húszi felkelők kezén levő jemeni fővárosban, Szaná’ában egy héttel ezelőtt rendőrtisztavatást tartottak, amelyen a frissen avatott tisztek, úgynevezett Hitler-köszöntéssel (Hitlergruß) tettek esküt.

A nyilvánosan elhangzott "gyűlöletbeszédet" akár három évig terjedő börtönnel is sújthatják.

A fehérgyűlölő mozgalom vezetői szerint a feketék nyerték meg a választásokat Bidennek.

A törvényjavaslat már az állam kongresszusa előtt van, ha rábólintanak, akkor a floridaiak kérdés nélkül lőhetnek a randalírozó antifasisztákra az utcán.

A Google képkereső részében figyeltünk fel a furcsa, és minden racionalitást nélkülöző jelenségre.

A németországi Ulm városában száműzték a háromkirályokat a betlehemi jászolból.

Néger tüntetők bántalmazták és kigúnyolták az amerikai zsidókat, akik elviekben szolidaritást próbáltak vállalni a Black Lives Matter mozgalommal a demokrata vezetésű Philadelphiában.

Friss közvélemény kutatást hozott nyilvánosságra a Francia Közvélemény-kutató Intézet (IFOP), amely szerint egyre nagyobb szakadék van a muszlim és a nem muszlim lakosság között.

Egy ideje már megszokhattuk, hogy a Facebook tűzzel-vassal üldözi a liberálistól eltérő véleményeket, az amerikai nagyvállalat cenzorai – a szólásszabadság jegyében – bejegyzéseket, képeket, profilokat és oldalakat törölnek le.

Meghalt vitéz Orbán Ferenc, az ezeréves határért küzdő katona.

Ez egyébként nem meglepő: legutóbb 1964-ben küldtek volna demokrata elnököt a fehérek a Fehér Házba. Ha csak rajtuk múlna, 60 éve nem lenne demokrata párt.

Idén ősszel készített felmérések során 1010 amerikai és 1334 amerikai zsidó állampolgár véleményét összegezték.

Szabadtéri uszoda építése folyik Stockholm észak-nyugati részén, amit az előztes tervek alapján kifejezetten muszlim migránsoknak készül. 

Hősként ünnepli, és Benenson-bátorság díjjal jutalmazza egy tengerentúli civil szervezet a 17 éves Darnella Fraziert.

A fehérellenes kultúrmarxizmus mindenre elszánt világi papjai szívvel-lélekkel szolgálják a fehér társadalom faji-vallási  “színesítését”.

Virágokkal és kongatással rótták le kegyeletüket a sztálini terror elszenvedőinek emlékművénél Moszkvában, a politikai elnyomás áldozatainak oroszországi emléknapján.

Egy John Mann nevű illető, aki az Egyesült Királyság kormányának "független tanácsadója" antiszemitizmus ügyekben, október elején tette közzé 20 oldalas jelentését.

Fiatal antifasiszta vagy, és szeretnél tájékozódni a legfrissebb ideológiai jelszavakról?

A terrorista - a neve: Brahim - Mohamed próféta születésnapját akarta ünnepelni, így.

Lángokban áll Philadelphia, tovább tombol az erőszak az utcákon, mióta hétfőn délután a rendőrök leterítettek egy késsel hadonászó néger bűnözőt.

A franciáknak újra a rendőreik miatt kell szégyenkezniük a világ haladó közvéleménye előtt, akik megint megfosztották országukat egy "esélytől" (vö. chances pour la France) azzal, hogy ismét lemészároltak egy bevándorlót.

Cenzúrával befolyásolná az amerikai választás eredményét is a közösségi média.

Philadelphiában a rendőrök lelőttek egy huszonhét éves négert, Walter Wallace Jr.-t, aki késsel a kezében fenyegette őket és feléjük indult.

Bordeaux radikális baloldali polgármestere, Pierre Hurmic szó szerint hadat üzent a fenyőfáknak és a karácsonyi fenyőfaállítás hagyományainak.

Bevett szokása a migránsoknak, hogy letagadják a korukat, vagy legalább szépíteni igyekeznek azt. Ez Nagy-Britanniában – már, ha nem buknak le – még jól is jöhet.

A holland protestáns egyház (PKN) bűntudatának adott hangot amiatt, hogy nem küzdött az antiszemitizmus ellen a második világháború alatt – írta csütörtökön a helyi sajtó.

Közleményt adott ki a Fred Perry, amelyben a ruhamárka képviselői - immár nem először - elhatárolódtak a vevőkörük egy jelentős részétől.

Egy hét telt el Samuel Paty meggyilkolása óta, akit egy csecsen iszlamista azért fejezett le, mert a szólásszabadságról tartott óráján Mohamed-karikatúrákat mutatott a diákoknak.

Az emberrablások esetében alkalmazott rendőrségi közvetítők segítségére volt szükség egy római migránsközpontban, ahol a koronavírus-járvány miatt karantén alá helyezett bevándorlók túszul ejtették a tábor dolgozóit.

Egy idei politikai felmérés teljesen véletlenül kiderítette, hogy a magukat marxistának tekintő fiatalok majdnem fele nagyon komoly mentális zavarral van az utcára eresztve, és ez csak a jéghegy csúcsa.

Az alábbi felvétel hat napja készült Dél-Afrika egyik fehérek által lakott tartományában, Senekal városában.

Két muzulmán nő súlyosan megsérült egy faji önvédelmi indíttatású támadásban a párizsi Eiffel-torony közelében.

A Magyarországon született aggastyán zsidó tőzsdecápát a szemita republikánusok sem szívlelik, mivel a milliárdos évtizedek óta a demokraták szekerét tolja.

Rendkívüli támogatást kaphatnak a holokauszt túlélői a német államtól a koronavírus-világjárvány miatt – verték nagy dobra a német lapok.

A Disney saját streaming-szolgáltatásán, a Disney+on kér elnézést, amiért több régebbi mesében "rasszista, érzéketlen" vagy nem polkorrekt módon ábrázolta az egyes szereplőket – számol be a qubit.hu.

Mart Helme, aki a radikális jobboldali Észt Konzervatív Néppárt alapítója és alelnöke, a Deutsche Welle német műsorszolgáltatónak adott interjújában azt mondta: nem kedveli a homoszexuálisokat.

A fővárosban az utóbbi pár napban több hasonló eset is történt, több helyen is horogkeresztet festettek az épületek falára, a belügyminiszter "gyalázatosnak" nevezte a rongálást.

Lefejeztek egy férfit a Párizstól északnyugatra található Conflans-Sainte-Honorine külvárosban péntek késő délután.

"Joe Biden demokrata párti elnökjelölt, az Egyesült Államok volt alelnöke felmenői rabszolgatartók voltak" – állította a The Blaze című jobboldali portált működtető Glenn Beck újságíró.

A cenzorokat leleplező legújabb akció főszereplője Zach McElroy, volt Facebook-alkalmazott. A felvételekből kiderült, hogy a moderátorok akkor is törlik a Trumpot támogató bejegyzéseket, ha azok nem ütköznek a platform "közösségi alapelveibe".

A Facebook betiltja platformján a holokauszttagadást – jelentette be Mark Zuckerberg, a közösségi médium elnök-vezérigazgatója a cég hivatalos blogján.

Antiszemita indíttatású gyilkossági kísérlet gyanújával nyomoznak a Hamburgban egy zsinagóga előtt gyalogsági ásóval elkövetett támadás ügyében – közölték az észak-németországi nagyváros hatóságai.

Közösség elleni uszítás vádja miatt kell bíróság elé állnia Olaf Latzel brémai evangélikus lelkésznek novemberben – írja a szoljbeapapnak.blog.hu.

Nem változtatják meg a New York állambeli Swastika falu nevét, annak ellenére, hogy zsidók és liberálisok panaszt tettek, mert az elnevezés rossz emlékeket ébreszt a "történelemben jártas" polgárokban.

Donald Trump amerikai elnök aláírt egy olyan rendeletet, amely szerint a hadsereg, a kormánnyal szerződéses viszonyban álló vállalkozások és az állami támogatást elnyerő szervezetek keretei között tilos érzékenyítő tanfolyamot tartani.

Minneapolisban a városi tanács kérdőre vonta a rendőrfőnököt a bűncselekmények emelkedő száma miatt, és azt kérdezték, hol van a rendőrség, hiszen szükség lenne rájuk.

wewelsburg-schwarze-sonne-fekete-nap-ferfi-triko
good-night-left-side-skinhead-polo
thor-mit-uns-viking-runa-kapucnis-pulover
otto-von-skorzeny-ss-obersturmbannfuhrer-polo
waffen-ss-nord-onkentes-ss-hegyihadosztaly-polo
waffen-ss-polizei-ss-pancelgranatos-hadosztaly-polo
theodor-eicke-waffen-ss-totenkopf-obergruppenfuhrer-polo
waffen-ss-italia-ss-fegyveres-granatoshadosztaly-polo

Fotóarchívum

a-wiking-hadosztaly-felderitoje-kemleli-az-ellenseges-teruletet-valahol-a-keleti-fronton-1941
a-hitlerjugend-tagjainak-harcaszati-kikepzese-nemet-tisztek-altal-1930-as-evek
a-das-reich-ss-panceloshadosztaly-tiger-i-nehezharckocsijai-kurszk-tersegeben-oroszorszagban-1943-junius
adolf-hitler-es-a-hadsereg-parancsnokai-a-hosoek-napja-megemlekezesen-1935-marcius
benito-mussolini-es-adolf-hitler-a-fuehrer-mercedeszen-a-duce-nemetorszagi-latogatasakor-tartott-katonai-paraden-1937-szeptember
nemet-pzkpfw-iii-iv-v-and-vi-nehezharckocsik-vonulnak-egy-olaszorszagi-mezon-1944-aprilis-majus
pz-kpfw-tiger-i-ausf-e-nehezharckocsi-az-502-es-nehezpancelos-osztalybol-a-leningradi-fronton-1943-januar
ritter-von-leeb-nemet-tuezersegi-tabornok-adolf-hitler-kancellart-tajekoztatja-egy-hadgyakorlaton-nemetorszagban-1936
tiger-i-nehezharckocsi-ket-teherautora-szerelt-2-cm-flakvierling-38-negycsovu-legvedelmi-gepagyu-kisereteben-oroszorszagban-1944-tavasz
hitler-ifjak-frontlatogatason-az-egyik-lovashadosztalynal-a-keleti-fronton-1944
a-vilaghaboru-ritka-fotoi-szinesben-a-waffen-ss-katonai
raeder-goering-fritsch-hitler-es-blomberg-a-nemzetiszocialista-part-felvonulasan-nuernbergben-1934-szeptember
rundstedt-tabornagy-kiseretevel-terepszemlet-tart-a-nemet-12-hitlerjugend-ss-pancelos-hadosztaly-egysegeinel-eszak-franciaorszagban-1944-januar
hitler-kancellar-az-olimpiai-falu-egyik-epueletenek-balkonjarol-koeszoenti-az-atletakat-a-iv-teli-olimpiai-jatekok-megnyitojan-garmisch-partenkirchenben-bajororszagban-1936-februar-6
elfeledett-tortenelem-a-iii-birodalom-monumentalis-pillanatai-szinesben
adolf-hitler-viktor-lutze-es-heinrich-himmler-tiszteleg-a-nemzetiszocialista-nemet-munkaspart-gyulesen-nuernbergben-1934-szeptember-5-10
nemet-katonak-egy-stug-iii-as-fedezekeben-a-keleti-fronton-1943
katonak-a-das-reich-hadosztalybol-etelt-es-vizet-fogadnak-el-egy-civiltol-jugoszlaviaban-delvidek-visszafoglalasa-idejen-1941-aprilis
a-hitlerjugend-tagjainak-sorakozoja-a-leibstandarte-ss-adolf-hitler-hadosztaly-berlin-lichterfelde-barakkjai-elott-berlinben-1942
panzer-vi-tiger-ii-koenigstiger-nehezharckocsi-toer-at-egy-barikadot-a-budai-varban-1944-oktober-15
hugo-jaeger-archiv-a-reich-monumentalis-pillanatai-szinesben-111
a-nemet-12-hitlerjugend-ss-pancelos-hadosztaly-panzer-iv-harckocsijainak-es-legenysegenek-szemleje-rundstedt-tabornagy-altal-eszak-franciaorszagban-1944-januar
a-hitlerjugend-tagjainak-felvonulasa-potsdamban-a-weimari-koeztarsasag-idejen-1932
gerhard-bremer-a-leibstandarte-divizio-ss-obersturmfuhrere-mosolygo-ukran-lanyokkal-pozol
magyar-es-nemet-katonak-egy-panzerkampfwagen-vi-b-kiralytigris-nehezharckocsin-a-budavari-kapisztran-teren-1944-oktober
nemet-nehezgeppuskas-mg42-es-fegyverevel-jugoszlaviaban-partizanvadaszat-koezben-1944
a-nemzetkozi-olimpiai-bizottsag-tagjait-adolf-hitler-birodalmi-kancellar-vezeti-be-az-olimpiai-stadionba-berlinben-1936-junius-21
egy-magyar-honved-a-keleti-fronton-a-barbarossa-hadmuvelet-idejen-szovjetunio-1941-osz
benito-mussolini-es-adolf-hitler-a-ket-tengelyhatalom-vezetoinek-csucstalalkozojan-munchenben-1940
alcazott-panzer-v-panther-ausf-d-koezepes-harckocsi-monte-cassino-tersegeben-olaszorszagban-1944-aprilis-majus