Van valami elemi ostobaság abban, ahogy Európa politikailag korrekt fele a nemzetiszocializmushoz viszonyul.

Joe Biden amerikai elnök a hírhedt holokauszt-történészt, a zsidó szupremácista Deborah Lipstadtot választotta „antiszemitizmus-ügyi különmegbízottjává” – közölték a Fehér Házban dolgozó tisztviselők.

Néha hitetlenül, fejcsóválva olvassuk a cancel culture híreit, nincs ez másképp ma sem: ma épp a Yorkshire Parkin nevű sütemény lehet a nyugaton dúló trend áldozata.

Kilencvenegy éves korában meghalt az Egyesült Államokban, a pennsylvaniai Gettysburgben az európai elfogató parancs alapján körözött lengyelországi születésű sztálinista vérbíró, Stefan Michnik.

Varsó egy új jogszabállyal megakadályozhatja, hogy zsidó leszármazottak igényt tarthassanak a második világháború idején üresen maradt ingatlanokra.

„Az antiszemitizmus magyarországi helyzetéről készült legújabb felmérés alapján a magyar társadalom egészében jelen van az antiszemitizmus” – jelentette ki a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a kutatás eredményeit ismertetve.

Az amerikai Ben & Jerry's hétfőn bejelentette, hogy nem árulja tovább fagylaltjait a megszállt palesztin területeken Izraelben, írja az MTI.

A brit kormány úgy döntött, hogy a labdarúgásban alkalmazott orwelli cenzúrát az online elkövetett gondolatbűnözésre is kiterjeszti.

Tüntetések törtek ki egy Los Angelesben található Koreai Spa-ban, miután egy vendég panaszt tett egy transznemű „nő”-re, aki a női öltözőben cserélt ruhát.

A tudósok szerint a négerek túlságosan félnek használni a geológusok szerszámait, mint például a kalapács és véső. De ha valaki „egzotikusnak” nevez egy ételt, az szintén kirekesztő.

A német törvényhozók olyan változtatásokat hagytak jóvá, amelyek megkönnyítik a nemzetiszocializmus időszaka alatt elmenekült zsidók leszármazottainak a visszaszivárgást, illetve az állampolgárság megszerzését - írja a BBC.

Megkéseltek több embert pénteken a németországi Würzburgban, a feltételezett elkövetőt elfogták.

Napjaink maradi, bigott és előítéletes európai társadalmaiban nem lehet eléggé korán kezdeni az új nemzedék haladó szellemű átnevelését a legkülönbözőbb nemi, etnikai és vallási-ideológiai „másságok” (pederaszták, feministák, transzvesztiták, pedofilok, muszlimok, wakandaiak, Mars-lakók stb.) iránti kötelező nyitottság elsajátítása érdekében.

Gyakornoki helyet hirdet a BBC, fehérek nem jelentkezhetnek.

Lori Lightfoot szerint a „szisztematikus rasszizmus” az oka, hogy a chicagói négerek alacsonyabb a várható élettartama a nem feketéknél.

A nők a győzteseket szeretik, és most, hogy Nyugaton a kultúrmarxista közoktatás mentálisan kasztrálta a fehér férfiakat, Hollywood és a kontrollált média pedig wakandai szuperhősökként reklámozza a négereket, a fehér nők egyre inkább a divatos „rosszfiúk”, a harmadik világból tömegesen importált egzotikus macsók felé fordulnak.

Köztudott, hogy a világ államai, szinte kivétel nélkül, mára alaposan eladósodtak, és a Covid-krízis csak tovább súlyosbította a helyzetet, hovatovább tarthatatlanná téve egyesekét.

Nehéz jobb példával előállni az elit intézmények „haladó” szellemiségének totalitárius mivoltának bemutatására, mint a Yale-i Orvostudományi Iskola előadása.

Fegyverekre és Adolf Hitler Mein Kampf című könyvének egy példányára is rábukkantak a nyomozók.

Minden a terv szerint halad, amely terv – mint mindnyájan tudjuk – csak retardált konspiracionisták őrült képzelgése. Ehhez képest itt a digitális pénztárca, az EU legújabb ötlete hivatalosan az európai állampolgárok életének megkönnyítése, valójában a totális ellen­őrzésük megvalósítása érdekében.

A Bevételi Szolgálat (IRS) nyilvántartásából kiderült, hogy egy LMBTQ-csoport nyomására az étteremlánc 2019-ben abbahagyta az adományozást a keresztény szervezeteknek.

A hétvégén a németországi Ulmban egy rendőr szemtanúja volt egy zsinagóga felgyújtásának, ezután rögtön értesítette a tűzoltókat, akik hamar megfékezték a lángokat – számolt be a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Az erőszaktól sem visszariadó, Nyugat-Európában a harcias iszlámmal is szövetkező Antifával is kereste és a hírek szerint meg is találta a kapcsolatot V. Kende, aki felesküdött az Iszlám Államra.

Imádni fogjuk a Nagy Testvér Állampárt kontrollálta közösségi médiát. Brüsszel ugyanis teljesen nyíltan arra törekszik, hogy ellenőrzése alá vonja a GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon, Micro­soft) hálózatait az Európai Unió tagállamaiban.

„Menj vissza Afrikába a törzseddel együtt”, „öld meg magad”, ilyen üzeneteket küldött egy néger lány iskolatársainak az Instagramon. De nem ez az első ilyen eset az Egyesült Államokban – írja a V4NA.

A reakciók alapján nem a tervek szerint sült el a spanyol posta kezdeményezése, miszerint az emberi bőrszínek árnyalatait bemutató bélyegsorozatot vezetnek be, hogy így küzdjenek a „rasszizmus” ellen.

Az utóbbi évezred minden nagyobb európai háborújának vérszomjas uszítója, szadista tömeggyilkosa és (második) legfőbb haszonélvezője, az európai egységtörekvések esküdt ellensége, a világ kalóza és kifosztója, a perfid Albion mára messzire jutott a dekadencia és degenerálódás sugárútján.

Történelmi mélypontra esett az olasz születési ráta 2018-ban, az ország XIX. századi egyesítése óta soha nem volt még ilyen alacsony.

„Túl sok fehér ember dolgozik a sajtóban, miközben Chicago fele nem fehérnek vallja magát” – mondta a városvezető.

Nemrégiben arról olvashattunk, hogy francia katonák népes csoportja nyílt levelet intézett Emannuel Macron francia államfőhöz, amiben figyelmeztették, hogy az ország a polgárháború szélén áll.

VIII. Henrikről és Boleyn Annáról készített pszichothriller-sorozatot a brit Channel 5 csatorna.

Ismét egy ma született fekete bárány esett a rendszerszintű rasszizmus áldozatául a Harris–Biden-féle mulatt-fehér szupremacista rezsim Amerikájában.

Krokodilkönnyeket hullat a Black Lives Matter társalapítója, Patrisse Cullors az amerikai lakáspiac „fehér felsőbbrendűsége” miatt.

Nagy port vert fel az utóbbi napokban, hogy a Disney antirasszista képzéseket tart a dolgozóinak, és arról tanítja őket, hogy Amerika intézményes rasszizmusra épült.

Az Európa Tanács emberi jogi bizottsága az emberi jogok megsértésének tartaná, ha Lengyelországban az embereknek joguk lenne szabadon véleményt nyilvánítani a közösségi médiában, mert az emberi jogok demokratikus és haladó értelmezése szerint az emberek véleményének cenzúrázása az emberi jogok elidegeníthetetlen része.

Izraelszerte folytatódnak a zavargások, a zsidók és arabok által vegyesen lakott városokban, Akkóban, Haifában és legfőképp Lodban.

„Véget nem érő, örök kötelesség a nácik áldozataira emlékezni” - adta közre a második világháború európai befejeződésének 76. évfordulójáról szóvivője útján Angela Merkel német kancellár.

„Továbbra is a szélsőjobboldali törekvések jelentik az első számú fenyegetést Németország biztonságára” – mondta Horst Seehofer német belügyminiszter kedden Berlinben, a politikai indíttatású bűncselekményekről készített 2020-as statisztika bemutatóján.

Egy új felmérés szerint a románok mintegy kétharmada úgy véli, Magyarország legfőbb célja Erdély visszaszerzése.

Mióta világ a világ, politika és sport egymástól elválaszthatatlanok. Teljesen mindegy, hogy az ókori Róma, "panem et circenses"-re épülő, a plebset lekötni kívánó viadalokra, a szintén ókori görög olimpiákra, vagy éppen jelenkorunk jóval több sportágat felvonultató eseményeire gondolunk.

A kritikai fajelmélet bontja le a „patriarchális, heteronormatív” angol egyház teológiáját, miközben az egyházban antirasszista operatív törzset és tréningeket hoznak létre – írja a Mandiner.

A fehér emberekre vonatkozó különös utasításokat tartalmazó táblát helyeztek ki Minneapolisban egyik terére, ahol a négerbűnöző George Floyd tavaly május 25-én, egy rendőri intézkedés közben életét vesztette.

A holland első osztályú labdarúgó ligában az Ajax a Vitesse Arnhem csapatával találkozott, és győzött 2:1-re. A Vitesse rajongók a „Hamász, Hamász, zsidókat a gázba” rigmust skandálták.

A bodrogkeresztúri emberekből olyan félelmetesen áradt az indulat, mint a település alatt több mint öt méter magasan tetőző Bodrog folyó fenyegető hullámai a tél végén.

Nagy "meglepetéssel" zárult az Egyesült Államok elmúlt évtizedeinek talán legjelentősebb koncepciós pere, melyben minden vádpontban bűnösnek találták a dolgát végző rendőrtisztet, Derek Chauvint.

Az Extinction Rebellion radikális baloldali szervezet egyik angliai szárnyának az aktivistája azzal állt elő, hogy diszkriminatív, ha a gyerekeknek az iskolában tejet és sajtot adnak.

Hatalmas felháborodást okozott, amikor kiderült: a Black Lives Matter (Fekete Életek Számítanak) mozgalom vezére egy másfél milló dollár értékű luxusingatlant vásárolt új otthonának Los Angelesben.

Franciaország bekeményít. Nem számít, hogy rohamtempóban növekszik az állam­adóssága, hogy látványosan hanyatlik a gazdasága, és hogy Macron 2017-es hatalomra kerülése óta újabb egymillió fél­analfabéta kulturális színesítő özönlötte el Afrikából és a Közel-Keletről, a francia kormánynak megvan a maga prioritása: a világ civilizálása.

Még tart a nyomozás, de egyelőre nem terrortámadásként kezelik az esetet. Nem ismert a támadó motivációja sem. Meg mentális beteg is volt szegény.

A migránsok számának megugrása miatt egyre nagyobb a nyomás a Biden-adminisztráción, de változást annak fényében érdemes várni, hogy a jelenleg még alelnök, színes bőrű Kamala Harris a Ku Klux Klánhoz hasonlította a bevándorlási és a vámhatóságokat.

Az Egri Rendőrkapitányságon indult büntetőügyben az Egri Ügyészség március 25-én vádat emelt a Hagyományőrző Munkásőr Társaság országos parancsnoka ellen.