Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Egy e héten közzétett felmérés szerint a francia lakosság 65 százaléka úgy véli, hogy az országba túl sok bevándorló érkezett.

Talán elkerülte a tisztelt olvasó figyelmét, hogy a június nemcsak egy kellemes nyári hónap, hanem sokkal több ennél: a „pride” hónapja, amikor is a világ LMBT és transz közössége (igen, van ilyen) az önmeghatározás szabadságát ünnepli, illetve tiltakozik e szabadság sajnos még meglévő korlátozásai ellen.

Ez év március 8-án elgondolkodtató esemény történt a német hadseregben, illetve az MAD-n, a katonai elhárításért felelős titkosszolgálaton belül.

A világ egyik legjelentősebb kortárs kiállításán, a kasseli documentán néhány nappal a megnyitó után a szervezők letakartak egy műalkotást, amely „antiszemita” részletével zsidó felháborodást váltott ki.

Egyre gyorsabb ütemben folyik néhány klasszikus, évtizedek óta a fejekbe vert fogalom újraértelmezése Németországban. A „náci” kifejezés tartalmi gazdagodása mellett már a „holokauszt” is más értelmet kapott.

Kutatók egy csoportja szerint stigmatizáló a „majomhimlő” kifejezés az afrikai négerekre nézve.

Az első járat, amely a tervek szerint illegális migránsokat szállítana Nagy-Britanniából Ruandába, úgy tűnik, egy nagyrészt üres géppel fog indulni.

Az LMBTQ-lobbi érdekei szerint szexualizálja és neveli át a gyerekeket a közmédia Németországban, az erről beszámoló tudóscsoportot és a beszámolót leközlő Die Welt című lapot össztűz alá vették.

Mintegy 1,2 millió „bevándorló hátterű” svédországi lakos idén először lesz jogosult szavazni, és a külföldön születettek elsősorban egy bizonyos pártra, méghozzá az őket beeresztő szociáldemokratákra fognak voksolni.

Az új világrend papsága a hagyományokhoz híven az idén is a svájci Davosba zarándokolt a globalizmus pápája, Klaus Schwab elé ökumenikus kézcsókra.

Túlzás nélkül fehérgyűlölő oktatási minisztert nevezett ki Macron francia köztársasági elnök. Egy hónap múlva parlamenti választások lesznek, és fél a szélsőbaltól.

Két zsidó temetőt rongáltak meg ebben a hónapban Németországban. Az ország belügyminisztériuma és zsidó megfigyelőcsoportok szerint az antiszemita cselekmények fokozódnak. Egyre csak fokozódnak.

Korábban az Egyesült Államok fehér bőrű lakosságának kisebbségbe kerülését az évszázad közepére datálták, de ezen a folyamaton most a Biden adminisztráció nem csekély mértékben gyorsított.

A fővárosi önkormányzat emléket állít Nelson Mandela, Dél-Afrika első néger elnöke tiszteletére: a Gellért-hegy északi lejtőjén, a Filozófusok kertje és a Hegyalja út között hoznak létre új, „kreatív, zöld emlékművet” – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

A Mattel játékcég bejelentette legújabb Barbie babájának piacra dobását, amit egy néger „transznőről” mintázott.

Erődemonstrációra és „náciellenes” narratívája erősítésére használhatja Oroszország az Azovsztalnál elfogott ukrán katonákat, írja a Guardian.

A szocialista-zöld nemzetellenes kultúrharc újabb hullámának lehetünk tanúi Németországban.

Angliában (hol máshol?) az utóbbi évtizedben drámaian megnőtt a nemüket megváltoztatni akaró egyének száma. Olyannyira, hogy akár évekig is várniuk kell az ilyesfajta beavatkozásra ácsingózó pácienseknek.

A londoni Islington önkormányzat korábban olyan állításokat tett közzé, amelyek szerint már a három hónapos csecsemők is faji elfogultságot mutathatnak.

Beperelte a berlini tömegközlekedési vállalatot egy amerikai néger énekes, mert állítása szerint rasszista támadás érte a cég jegyellenőrei részéről, ám van egy csavar a történetben, ugyanis nem fehéreket vádol rasszizmussal a néger.

Lezajlott a francia elnökválasztás az ismert eredménnyel. Nem mintha érdemes lenne szót vesztegetni rá, de talán mégis. 

A Disney gyerekek számára indít „LMBTQ” ruházati kollekciót, a befolyó összeggel a deviáns nemi irányultságú csoportokat támogatják.

„Azoknak, akik nem bánják a Szovjetunió felbomlását, nincs szívük – azoknak, akik eredeti formájában akarják feltámasztani, nincs eszük” – mondta egyszer Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el az invazív migránsok. Legutóbb egy gyerekekből álló migránsbanda becsalogatott az erdőbe egy 12 éves fiút, ahol megverték és ellopták az értékeit.

Amerika 50 legtekintélyesebb orvosi főiskolája és egyeteme közül legalább 39-ben van valamilyen formában kötelező hallgatói képzés vagy kurzus a kritikai fajelmélettel (CRT) kapcsolatos eszmékről.

A nyugati fősodrú médiának és Zelenszkijnek igaza volt Zelenszkijjel kapcsolatban: ő szó szerint Winston Churchill reinkarnációja, skót viszki helyett kolumbiai kokain által befolyásolt tudatállapotban.

Egy most elbocsátott brit rendőr és volt börtönőr börtönbüntetéssel néz szembe, amiért „durván sértő” mémeket küldött a halott amerikai négerbűnözőről a WhatsAppon.

Rengeteg migráns érkezik csónakokon az Egyesült Királyságba nap mint nap. A Ruandából érkezőkre viszont egy új, meglehetősen szokatlan szabályok fognak vonatkozni.

Bocsánatkérésre kényszerült a német légitársaság, miután a hónap elején egy frankfurti repülőtéren nagyszámú zsidó utastól megtagadták a beszállást egy csatlakozó járatra, mert azok nem tartották be a maszkviselési szabályokat és a személyzet utasításait.

Nem véletlen, hogy még a háború elől menekülő ukrán menekültek sem akarnak Svédországba menni, mert túlságosan veszélyesnek tartják.

Hamarosan átveszi tisztségét az Egyesült Államokban az új fehér házi szóvivő, a szélsőliberális, leszbikus, Haitiről elszármazott francia nevű néger, Karine Jean-Pierre.

A Carmen Liu nevű elmebeteg divattervező kitalálta, hogy az általa tervezett, férfi nemi szervet leszorító, ezzel nőiesebb képet mutató alsóneműt gyerekméretben is árusítani fogja.

Tíz évvel ezelőtt Jeff Bezos, a világ akkori leggazdagabb embere megvette az egyik legtekintélyesebb amerikai napilapot. Akkoriban a fősodrú média így reagált az eseményre: „Az, hogy Jeff Bezos milliárdos megveszi a The Washington Postot, egy elragadó kulturális átmenet jele Amerikában.” (businessinsider.com, 2013.05.08.)

A szülők erről előzetesen nem kaptak tájékoztatást vagy értesítést, az eseményről készült felvételek nem is nyerte el tetszésüket – érthető okokból.

Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke hivatalosan is elismerte, hogy országa képtelen volt integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat, ami párhuzamos társadalmak kiépüléséhez és az erőszak egyre erőteljesebb elharapódzásához vezetett.

A zsidó állam látszólag teljes fordulatot vesz a háborús megközelítésében: fegyvereket küldhetnek Ukrajnába. A Times of Israel hírlap szerint ez Szergej Lavrov orosz külügyminiszternek tudható be, aki zsidónak nevezte Adolf Hitlert.

Az Anti Defamation League által a hírekben felfedezett, illetve a zsidó önvédelmi csoportnak közvetlenül jelentett 2717 incidens 34 százalékos növekményt jelent a korábbi évhez képest.

Svédország nem volt képes integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat, ami párhuzamos társadalmak kiépüléséhez és csoportos erőszakhoz vezetett – jelentette ki a svéd miniszterelnök.

A német belföldi titkosszolgálat vezetője arra figyelmeztetett, hogy egyre nő az „antiszemita megnyilvánulások” száma. A hatóságoknak azonban csak állítólag az esetek kis részét jelentik be.

Múlt héten közölte a Netflix az első negyedéves jelentését, amelyből kiderül, hogy a folyamatos növekedés után, 2011 óta először visszaesést produkált a cég.

A német alkotmányvédelmi hivatal most közzétett jelentésében arról számolt be, hogy a holokauszt tagadása, valamint Izrael szidalmazása a német társadalom egyre szélesebb rétegeit jellemzi.

Putyin: „Az »Új Világrend« szándékosan zúzza össze a gazdaságot a »nagy újrakezdés« (Great Reset) részeként.” 

A Netflix 200 ezer feliratkozót veszített, és várhatóan további 2 millió távozása várható. A szolgáltató részvényei 20 százalékot estek az információ hatására.

A jobbára már velünk élő, hosszasan elhúzódó orosz-ukrán konfliktus az egyes ideológiák terén is legalább olyan kaotikus, mint más egyéb területen.

Ron DeSantis floridai kormányzó az oktatási minisztérium révén az úgynevezett „kritikai fajelméletre” tett utalások és hivatkozások miatt elutasította a 2022–2023-as tanévre kiadott matematika tankönyvek több mint negyven százalékát.

Vlagyimir Iljics Lenin volt szovjet vezető szobrát állították fel az oroszok által elfoglalt ukrajnai Henicseszkben – számolt be róla az ukrán média.

Egy Antwerpen közelében lévő autószervíz tulajdonosa kijelentette, hogy üzlete nem fogad többé zsidó ügyfeleket javításra vagy karbantartásra.

Elfogták a New York-i metró egyik szerelvényében elkövetett lövöldözés gyanúsítottját – közölte az amerikai bűnüldözési hatóságok egyik tisztségviselője.

Egy észak-britanniai politikus azt követeli, hogy a transzneműséggel szembeni érveket cenzúrázzák a médiában, a transzofóbokat pedig nyomják el.

A származási országok listáját Törökország vezeti, onnan származik a migrációs hátterűek 12 százaléka.

„Litvánia egyik jelentős holokauszt-emlékművét Ponariban antiszemita graffitikkel firkálták össze” – közölte a Simon Wiesenthal Központ.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE