thor-mit-uns-viking-runa-kapucnis-pulover
waffen-ss-langemarck-onkentes-ss-granatoshadosztaly-polo
leibstandarte-ss-adolf-hitler-sportjelveny-galleros-polo
joachim-jochen-peiper-ss-standartenfuhrer-polo
michael-wittmann-waffen-ss-hauptsturmfuhrer-pancelos-asz-polo
eszaki-viking-harcos-valhalla-polo
skinhead-rac-skrewdriver-isd-polo
good-night-left-side-skinhead-pulover
gungnir-odin-landzsaja-viking-polo
waffen-ss-30-januar-ss-onkentes-granatos-hadosztaly-polo

Kövess minket: TELEGRAMVK — HUNDUB

Még tart a nyomozás, de egyelőre nem terrortámadásként kezelik az esetet. Nem ismert a támadó motivációja sem. Meg mentális beteg is volt szegény.

Az elmúlt hetekben heves viták övezték az amerikai törvényhozásban a Capitolium biztonságával kapcsolatos kérdéseket, mivel csak az elmúlt hetekben kezdték elbontani a 2020. január 6-i trumpista ostromot követően felállított barikádokat és pengével ellátott drótakadályokat, amely közben már támadás is érte a törvényhozás épületét, ám nem fehér szupremácisták, hanem egy iszlamista néger merénylő részéről. Ez egyből meg is határozta, hogy milyen átható mosdtatási hullám indul a zsidó-liberális médiában.

2021. április másodikán ugyanis egy kifejezetten magányosnak bemutatott – a később a hatóságok által Noah Greenként azonosított – támadó autójával elgázolt két, az épületet őrzésével megbízott rendőrt egy ellenőrzőpontnál, majd járváművével egy beton úttorlasznak rohant.

Ezt követően késsel a kezében kiugrott a kocsijából és mivel a capitoliumi rendőrség újabb felszólításaira sem állt meg, lelőtték a gyanúsítottat. A támadót kritikus állapotban vitték kórházba, később belehalt sebesülésébe.

Az egyik elgázolt FEHÉR rendőrtiszt (most a fősodratú média természetesen nem látja meg a bőrszínt) – mint később kiderült William Evans, aki 18 éve erősítette a capitoliumi rendőrséget – szintén életét vesztette. A másik rendőrt a sürgősségi orvosi személyzet szállította kórházba, állapota a hírek szerint stabil.

A CNN-nek nyilatkozó rendőrségi és szövetségi források szerint a támadó a 25 éves Noah Green volt. Amerika number one fehérellenes tévécsatornája úgy írja, hogy a férfi közösségi média bejegyzései alapján "feltételezhetően mentális betegségekkel, többek között paranoiával és téveszmékkel küzdött". Az egyik feltöltött videójában szerepel egy jelenet azzal a felirattal, hogy az USA kormánya a feketék első számú ellensége. Emellett a "szörnyű nyomorúságát" annak tudta be, hogy a CIA, az FBI és egyéb kormányügynökségek vélhetően beavatkoztak az életébe, írja a CNN. Szegény, szegény elnyomott néger.


thor-mit-uns-viking-runa-noi-triko
good-night-left-side-skinhead-polo
thor-mit-uns-viking-runa-polo
valhalla-az-istenek-csarnoka-polo
odin-foisten-polo
ver-es-becsulet-blood-and-honour-white-aryan-resistance-triko
white-pride-world-wide-triko
wewelsburg-schwarze-sonne-fekete-nap-himzett-galleros-waffen-ss-polo

Egy március közepi, azóta a zsidó közösségi portál által a veszélyes emberekre és politikai szervezetekre vonatkozó szabályozás alapján eltávolított Facebook bejegyzése szerint – amit a BBC idézett – nemrég kilépett a munkahelyéről "részben szerencsétlenségek miatt, végső soron azonban spirituális útkeresés végett". A néger Facebook és Instagramm profilját is eltávolították, és valamennyi olyan posztot is, amelyben megemlítették, persze, nehogy értesüljön valaki róla a közösségi médiában, hogy egy néger terrorista támadott DC-ben.

A támadó az Iszlám Nemzet nevű szélsőséges, elsősorban afro-amerikaiakat vonzó szervezettel rokonszenvezett. A 25 éves férfi, aki valószínűleg Virginiában élt – bár az CBS News értesüléseire hivatkozó BBC szerint Indiana államból származott –, Facebook-oldalán "Farrakhan követőjeként" jellemezte magát. Louis Farrakhan az Iszlám Nemzet vezetője, aki 1978-tól szervezte újjá a mozgalmat, visszatérve a korábbi rasszista szemlélethez – írta az MTI.

A Capitoliumot a lövöldözés után lezárták, és a személyzetnek megtiltották, hogy elhagyja az épületet, de néhány órával a történtek után feloldották a zárlatot.

Yogananda Pittman, a capitoliumi rendőrség megbízott vezetője az eset kapcsán úgy fogalmazott az MTI szerint: "Ez rendkívül nehéz időszak a capitoliumi rendőrség életében. Azt kérem mindenkitől, hogy imádkozzanak értünk és a családtagokért".

"Úgy tűnik, hogy nem terrorcselekményről van szó" – erről beszélt sajtótájékoztatóján Robert Contee, a fővárosi rendőrség megbízott vezetője. Hozzátette, hogy jelenleg is zajlik a nyomozás, és "megvizsgálják, hogy a lelőtt gépkocsivezetőnek volt-e köze valamilyen terrorszervezethez"

A Nemzeti Gárda helyszínen lévő katonái azonnal a rendőrség segítségére siettek, úgynevezett elhárító gyorsreagálású erőket vezényeltek a Capitolium közelébe. Wasington DC-ben továbbra is a Nemzeti Gárda nagyjából 2300 katonája támogatja a hatóságokat.

Nancy Pelosi, a képviselőház demokrata elnöke az eset után elrendelte, hogy engedjék félárbócra a Capitolium zászlaját. Joe Biden amerikai elnök nem volt a törvényhozás épületének közelében fekvő Fehér Házban, ugyanis a húsvéti ünnepeket a marylandi Camp Davidben lévő elnöki rezidencián tölti. Az elnök közleményében azt írta: ő és felesége, Jill Biden is fájdalommal értesült a történtekről. "Szívből jövő részvétünket küldjük Evans rendőrtiszt családjának. Tudjuk, hogy ez milyen nehéz időszak volt a Capitolium dolgozói és védelmezői számára is" – fogalmazott Biden, aki elrendelte a Fehér Ház zászlóinak félárbócra eresztését.

Terrorizmusellenes harcról, rasszizmus elleni küzdelemről, a nemzet egységéről szóló szónoklatokat ezúttal egyik zsidó-liberális főkolompos sem eresztett meg.

thor-kalapacsa-mjolnir-polo
panzerdivision-waffen-ss-totenkopf-ss-panceloshadosztaly-polo
waffen-ss-division-das-reich-ss-panceloshadosztaly-himzett-galleros-polo
waffen-ss-division-das-reich-ss-panceloshadosztaly-polo
viking-iranytu-polo
gyozelem-vagy-valhalla-polo
adolf-hitler-smiley-polo
horst-wessel-nsdap-rohamosztagos-polo
amerikai-konfoderacios-allamok-dixie-zaszlo
wewelsburg-schwarze-sonne-waffen-ss-zaszlo
bur-horogkereszt-zaszlo
amerikai-konfoderacios-allamok-dixie-zaszlo
bur-horogkereszt-zaszlo

Fotóarchívum

a-muveszettoertenesz-ernst-gall-adolf-hitler-es-albert-speer-tarsasagaban-muenchenben-1936-marcius-21
hitler-ludendorff-es-mas-vadlottak-a-sikertelen-hatalomatveteli-kiserlet-utani-targyalason-muenchenben-bajororszagban-1924-aprilis-1
tiger-i-nehezharckocsik-kelnek-at-egy-folyon-ukrajnaban-tarnopol-koezeleben-1944
panzer-v-panther-ausf-d-koezepes-harckocsik-vasuti-bevagonirozasra-varnak-a-front-iranyaba-1943-aprilis-majus
adolf-hitler-es-benito-mussolini-az-olasz-hadsereg-diszsorfala-elott-velenceben-a-fuhrer-italiai-latogatasa-soran-1934-junius-14-16
adolf-hitler-a-reichstag-tagjaihoz-beszel-a-felhatalmazasi-toerveny-elfogadaskor-a-berlini-kroll-operahazban-1933-marcius-23
nemet-tigris-nehezharckocsi-helyreallitasa-a-keleti-fronton-1943-junius-22
a-6-nemet-hadsereg-felvonul-sztalingrad-alatt-1942-augusztus
hugo-jaeger-archiv-a-reich-monumentalis-pillanatai-szinesben
nemzetiszocialista-ifjusagi-szervezetek-a-berlini-olimpiai-stadionban-nemetorszagban-1937-majus-1
nemet-waffen-ss-tiger-i-nehezharckocsi-akcioban-kurszk-tersegeben-oroszorszagban-1943-junius
horthy-miklos-es-adolf-hitler-a-nemet-prinz-eugen-nehezcirkalo-vizrebocsatasi-ceremoniajara-tartanak-kiel-kikoetojeben-1938-augusztus-22-26
a-121-szamu-kiralytigris-nehezharckocsi-a-balatonnal-a-tavaszi-ebredes-offenziva-idejen-1945
a-ii-magyar-hadseregbol-egy-honved-a-kel-at-a-keleti-fronton-egy-gazlonal-1942-julius
sonderkraftfahrzeug-251-sd-kfz-251-fellanctalpas-a-wiking-panceloshadosztalybol-1944-nyar
nemet-katonak-franciaorszagban-a-6-hetes-villamhaboru-soran-sean-varosaban-1940
a-ii-vilaghaboru-ritkan-latott-pillanatai-2
adolf-hitler-hermann-goring-es-joachim-von-ribbentrop-a-vasuti-kocsi-elott-amiben-a-francia-vezetok-alairtak-a-kapitulaciot-1940-junius-22
adolf-hitler-beszel-fritz-todt-birodalmi-fegyverkezesi-es-utanpotlasi-miniszter-temetesen-berlinben-1942-februar-12
adolf-hitler-nemet-fuehrer-es-birodalmi-kancellar-talalkozoja-neville-chamberlain-brit-miniszterelnoekkel-a-dreesen-hotelben-bad-godesbergben-a-hatterben-joachim-von-ribbentrop-1938-szeptember-22-24
nemet-tigris-nehezharckocsi-helyreallitasa-a-keleti-fronton-1944-februar
nemet-katona-posztol-egy-mozgaskeptelen-tiger-i-nehezharkocsi-mellett-villers-bocage-varosaban-franciaorszagban-1944-junius
adolf-hitler-es-benito-mussolini-talalkozasa-a-muencheni-konferencia-elott-a-muencheni-fopalyaudvaron-1938-szeptember-29
adolf-hitler-fuehrer-es-kancellar-orszagjarasa-a-visszacsatolt-szudetavideken-graslitzban-1938-oktober-4
elfeledett-pillanatok-a-tortenelemben-a-iii-birodalom-ritkan-latott-szines-fotoi-2
pz-kpfw-vi-tiger-nehezharcskocsik-az-507-nehezpancelos-osztalybol-nyugat-ukrajna-tersegeben-1944-tavasz
walter-krueger-1943-aprilis-20-an-egy-tiger-i-nehezharckocsin-allva-tart-beszedet-1943
nemet-gyalogosok-figyelik-az-ellenseges-mozgast-mielott-tovabb-haladnak-szovjet-terueleten-1941-julius
adolf-hitler-a-nemzetiszocialista-part-felvonulasanak-resztvevoit-koeszoenti-a-nemetorszagi-braunschweigben-1931-februar-2
bolgar-civilek-vizzel-kinalnak-egy-nemet-motortost-avagy-kradmeldert-bulgaria-1942