Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Amerika fehér bőrű lakossága 1790 óta most először csökkent. Jennifer Rubin, a legolvasottabb washingtoni napilap zsidó újságírója azt írta, ez fantasztikus hír, mivel „így változatosabb és befogadóbb lesz a társadalom”.

A nemrég közzétett új amerikai népszámlálási adatok azt mutatják, hogy az elmúlt évtizedben először csökkent a fehér népesség lélekszáma a történelemben, és jelentős növekedés tapasztalható azok körében, akik kevert rasszúnak, latinónak vagy ázsiainak vallják magukat, ami a népességnövekedés nagy részét okozta 2010 és 2020 között – tájékoztatott a Reuters.

A nem latinó fehérek Amerikában csak az elmúlt évtizedben 8,6 százalékkal zsugorodtak, és most az USA lakosságának 57,8 százalékát teszik ki. Ez a valaha volt legalacsonyabb arány.

A fehérgyűlölő zsidó szupremácista Jennifer Rubin szerint ez „csodálatos”.

Rubin korábban lelkesen megosztotta a Washington Post oszlopos munkatársa, Max Boot tweetjeit, amelyekben kijelentette, hogy a Trump-korszakot „a szomorú utolsó, fehér ellenállásnak fogják tekinteni”, illetve a „keményen dolgozó latin-amerikai” illegális bevándorlóknak helyettesíteniük kell a megvetendő republikánus gyávákat”, hogy „fokozzák Amerika nagyságát”.

A média rendszeresen azt állítja, hogy a fehér emberek demográfiai hanyatlása miatti aggodalom kifejezése „veszélyes összeesküvés-elmélet”, bár látszólag nem veszélyes és nem is összeesküvés, és valójában nagyszerű dolog, ahogyan Rubin és Boot is mondja.

A zsidók és szélsőliberális, fehérgyűlölő holdudvaruk évtizedek óta epekedve várják a pillanatot, amikor a fehérek kisebbségbe kerülnek, de pl. Joe Biden is már 2015-ben üdvözölte a fehér emberek demográfiai hanyatlásának felgyorsulását a külügyminisztérium ebédjén, ahol azt bírta mondani, hogy ez „nem rossz dolog, ez jó dolog”, mert ez azt jelenti, hogy az ország egyre „változatosabb”.