Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy több ezer fős Antifa-tüntetés előtt mutatta be a német Zöld Párt az Antifa mozgalmat támogató plakátokat, amelyen a BLM és buzipropaganda is feltűnik.

Pár nappal azelőtt, hogy szombaton több ezer Antifa-tüntető vonult fel a németországi Lipcsében, és megrongálta a város épületeit, a párt berlini Friedrichshain-Kreuzberg kerületének szervezete Antifa-propagandát tartalmazó reklámot tett közzé. A plakáton számos szélsőbaloldali szimbólum megjelenik:

az egyik nő mellkasán sarlót és kalapácsot ábrázoló tetoválás, egy másik személy pólóján pedig az Antifa-zászló látható, és egy épület ajtaján az „Antifa-terület” felirat olvasható.
A szélsőbaloldali jelképek között szerepel még az LMBTQ+ Black Lives Matter-zászló legújabb változata, valamint egy üzenet, amely így szól: „Az otthonok azoké, akik bennük élnek” – ez az Antifa illegális épületfoglaló szubkultúrájára utal.

Berlin Friedrichshain-Kreuzberg kerülete hírhedt az Antifa szervezkedéséről és a házfoglalásokról, ami évek óta konfrontációkat okoz a rendőrséggel.

Idén május 1-jén 93 rendőr sérült meg, miután az Antifa a környéken randalírozott, és több tüzet is okozott – jelentette az Associated Press. A plakátot Laura Breiling német művész készítette a közelgő választásokra a 67 parlamenti mandátummal rendelkező német Zöld Párt számára. A 2021-es szövetségi választásokat vasárnap, szeptember 26-án tartják – írta meg a The Post Millennial.

Az Antifa-propaganda akkor került elő, amikor Lipcsét számos fekete ruhába öltözött Antifa-aktivista lepte el. A baloldali csoport végigvonult a városon, menet közben füstbombákat robbantottak, és tüzeket gyújtottak a környéken.

Amikor megérkeztek a baloldali alternatív Connewitz negyedbe, a csoport macskakövekkel kezdte dobálni a rendőrséget és a közeli bankokat, valamint a rendőrőrsöket.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE