Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Van az Egyesült Államokban egy nonprofit szervezet, amely a Prostasia Foundation nevez viseli.

Ez a nagyszerű alapítvány korábban azzal került be a sajtóba, hogy gyermekszerű szexbabák legalizálását szorgalmazta, de úgy tűnik, hogy nem bírnak leállni.

Ezúttal egy Allyn Walker nevű transznemű egyetemi oktatóval készítettek interjút, amelyben a pedofília témáját járták körül. Walker nőként született, majd férfi lett, jelenleg a Virginia állambeli Old Dominion Egyetem adjunktusa.

Finoman fogalmazva Walkernek érdekes nézetei vannak a pedofíliáról. Walker ragaszkodik ahhoz, hogy a „pedofil” kifejezés helyett a „kiskorúhoz vonzódó emberek” (Minor Attracted People, MAP) kifejezést kellene használni, mert ellenkező esetben a pedofil érzései sérülhetnek.

Véleménye szerint a MAP érdekképviseleti csoportjai, mint például a B4U-Act nevű szervezet, támogatják a a kifejezés használatát, és elsősorban azért, mert kevésbé megbélyegző. Zárójelben jegyezzük meg, hogy a B4U-Act nevű gittegyletet Michael Melsheimer, az elítélt gyermekerőszakoló alapította azzal a céllal, hogy normalizálja a pedofíliát. Melsheimer 2010-ben halt meg.

Az interjúban Walker elmondta, hogy a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, és tolerálni kell.

„A szexualitás változékony lehet, és sok MAP van, akik egyaránt vonzódnak gyermekek és felnőttek iránt” – mondta.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE