Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Azért nem nézik az emberek a Mikulásról szóló felnőttrajzfilmet, mert felsőbbrendű fehérnek tartják magukat – állítja az animációs mese főszereplőjének szinkronhangja.

„A Mikulás szerepe eddig leginkább a fehér férfiak játéka volt” – mondta az egyik színész a sorozat előzetesében. A Mikulás utódjának hangját kölcsönző Sarah Silvermanról itthon nem sokan hallottak, de közismert fehérellenes zsidó szupremácistának számít a tengerentúlon.

A Santa Inc. című animációs sorozat egy női manóról szól, akinek Silverman kölcsönzi a hangját, és aki azon dolgozik, hogy a Mikulás utódja legyen. A sorozat felnőtteknek szól, durva viccekkel és humorral operál, de a nézőknek nem igazán jön be.

Az animációs Mikulásnak a mindig beszívott Seth Rogen adta a hangját, aki a sikertelenség miatt a Twitteren akadt ki, és fehér felsőbbrendűséggel vádolta azokat, akik rossz minősítést adtak a Santa Inc. című karácsonyi témájú sorozatnak:

„Tényleg több tízezer felsőbbrendű fehért bosszantottunk fel az új sorozatunkkal, a Santa Inc.-kel, amely már elérhető a HBO Maxon!”

A Rotten Tomatoeson a sorozat mindössze egy százalékot ért el a nézők körében, az IMDB-n a 10-ből mindössze 1,1 pontot kapott. A kommenteket is letiltották az előzetes YouTube-oldalán – írta meg a The Post Millenial.

Rogen Twitter-bejegyzését követően a felhasználók megkérdőjelezték a következtetését, mondván, hogy talánbizony inkább a sorozat lehet egy fehérellenes hulladék és nem pedig a fehér felsőbbrendűséggel van a gond.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE