Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Ez már a hetedik év, hogy a radikális fehérellenes szervezet meghirdeti a „fehér kapitalizmus” bojkottját és mindenkit arra szólít fel, hogy csak négerek tulajdonában levő üzletekben vásároljon.

A Black Lives Matter idén is bejelentette, hogy bojkottálja a „fehér cégeket” az ünnepi időszakban, hogy támogassa a „Black Xmas”-t – írja a Daily Mail.

A Black Lives Matter hivatalos globális hálózata megosztott egy Instagram-posztot, amelyben arra szólított fel, hogy „támogassák a feketék által vezetett-feketéket kiszolgáló szervezeteket”.

„Egy #BlackXmasról álmodunk. Ez azt jelenti, hogy Black Friday-től az újév napjáig nem költünk fehér cégeknél” – áll a hivatalos blackxmas.org oldalon.

A csoport arra buzdítja követőit, hogy „kizárólag fekete tulajdonú vállalkozásoktól vásároljanak”, azt állítva, hogy „a fehér felsőbbrendű kapitalizmus a rendőrséget a profit védelmére és a fekete élet ellopására használja”.

A Black Xmas 2014-ben kezdődött, válaszul egy John Crawford nevű néger rendőrség általi lelövésére, akit egy ohiói Walmartban terítettek le célzott lövésekkel, mert egy légpuskával hadonászott, amelyet amúgy az üzletben árultak.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE