Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Gyilkossági kísérlettel vádolnak egy 21 éves Black Lives Matter mozgalmi aktivistát. A nyíltan fegyverellenes néger egy pisztollyal lövöldözött egy kampányközpontban.

A 21 éves férfi a Kentucky állambeli Louiseville városában próbálta megölni az egyik polgármesterjelöltet. Quintez Brown fegyverrel a kezében betört a zsidó vallású Craig Greenberg kampányközpontjába és lövöldözni kezdett. A támadásban végül senki sem sérült meg, de az egyik golyó a polgármesterjelölt ruháját súrolta.

A Black Lives Matter mozgalom 21 éves aktivistáját néhány perccel a támadás után fogták el a rendőrök, miközben menekülni próbált – írja a Breitbart.

A rendőrség szerint több fegyvert is találtak a négerjogi mozgalom aktivistájánál, akit egyébként korábban Barack Hussein Obama egykori elnök alapítványa kitüntetésben részesített. Azt egyelőre senki sem tudja, hogy a néger miért akarta megölni a zsidó jelöltet. A Breitbart ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy 2019-ben Brown egy terjedelmes és felháborodott hangvételű véleménycikkben ítélte el Kentucky állam egyik törvénymódosítását, amely lehetővé tette az engedély nélküli fegyverek hordozását. A szigorúbb fegyvertörvényekért aktívan kampányoló néger akkor azt nehezményezte, hogy a „törvénymódosítás segítségével több fekete állampolgárt ölhetnek meg”.

„Számukra az életed nem számít. És amíg meg nem választunk olyan politikusokat, akik valóban elkötelezettek a demokrácia és az emberi jogok mellett, akik valóban hisznek abban, hogy minden ember egyenlőnek van teremtve – legyen az okmány nélküli bevándorló, transznemű vagy hajléktalan – addig nem is számít az életed” – írta ekkor a fehérellenes rasszista mozgalom aktivistája.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE