Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A szülők erről előzetesen nem kaptak tájékoztatást vagy értesítést, az eseményről készült felvételek nem is nyerte el tetszésüket – érthető okokból.

A The Daily Wire osztotta meg oldalán a felvételeket, melyeken több transzvesztita látható, akik szemérmetlen táncot adnak elő a pennsylvania középiskola diákjai előtt.

„Aggodalmunk az, hogy felnőtt férfiak léptek be a gimnáziumunkba háttérellenőrzéssel vagy anélkül” – mondta az egyik édesanya. Közölte: a férfiak „szűkös ruhában voltak, és provokatív, szexualizált módon léptek fel a kiskorú gyerekek előtt”.

Kelly Tyson, a Meleg Szexuális Szövetség (GSA, Gay Sexuality Alliance) klub társ-tanácsadója képeket mellékelt a közösségi oldalán a drag queenekről, melyekből az szűrhető le, hogy az eseményt már kétszer is megrendezték.

„Nem tudom, hogyan magyarázzam el azt a puszta örömöt, amit a csontjaimban érzek, amikor ezek a királynők eljönnek, hogy időt szakítsanak a sűrű időbeosztásukból, hogy fellépjenek nekünk és a diákjaimmal legyenek” – állt a bejegyzésben. „GSA-társ-tanácsadóként és queer tanárként elérzékenyülök, ha erre a térre gondolok, amit létrehoztunk. Semmit sem szerettem volna jobban, mint egy olyan teret, mint amilyen nekik van, egy lehetőséget, hogy részt vehessenek a saját drag show-jukon” – tette hozzá.

Tyson egyébiránt a négy drag queen Instagram-oldalát meg is osztotta a diákjaival, így a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy privátban is kapcsolatba lépjenek a pederasztákkal, amit szülők is megerősítettek. Természetesen mind a négy fiók tartalmaz szexuálisan deviáns tartalmakat.

Az egyik szülő azt is elmondta, hogy nem volt szükség szülői beleegyezésre az eseményhez, és azt mondta, hogy a résztvevőknek nem feltétlenül kellett a homokos klub tagjainak lenniük.

„A legtöbb szülő felháborodott és megdöbbent” – magyarázta, majd így folytatta: „A szülők a részletek megismeréséhez való joggal kapcsolatos kérelmet nyújtottak be. Szeretnénk tudni, hogy kik vettek részt; állítólag hetedikes és nyolcadikos gyerekek jelentették, hogy jelen voltak a bemutatón. Kértük a videófelvételeket és a klub pénzügyi nyilvántartását. A táncosoknak fizettek, és szeretnénk tudni, hogy ez az adófizetők pénzéből történt-e”.

„Azt is megkérdeztük az adminisztrációtól, hogy ezek az emberek rendelkeztek-e engedélyekkel, hogy beengedjék őket az iskolába” – tette hozzá. „Egyelőre nincs válasz.”

A középiskola a felháborodás hatására később közleményben kért bocsánatot az eseményért.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE