Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el az invazív migránsok. Legutóbb egy gyerekekből álló migránsbanda becsalogatott az erdőbe egy 12 éves fiút, ahol megverték és ellopták az értékeit.

A támadás áldozata ezúttal tehát egy 12 éves fiú volt. A kisgyerek egy barátjával találkozott Söderbron település egyik boltja előtt, aki azzal csalogatta be a közeli erdőbe, hogy mutatni akar neki valamit. A fák között azonban négy másik fiú várta őket. A banda arra kényszerítette a kisfiút, hogy adja át nekik a telefonját és az elektromos kerékpárját, és üljön le a földre. Amikor ellenállt, a banda ütlegelni és rugdosni kezdte Nilst, majd kirabolták. A migránsbanda egyik tagja videóra vette a támadást – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A rendőrség később azonosította a támadókat, akik közül egyik sem volt 13 évesnél idősebb. A nyomozásban nemcsak a rendőrség vesz részt, hanem az ügyészség és az oktatási intézmények is. A következő hetekben várható döntés a banda büntetéséről, akik a koruk miatt nem kerülhetnek börtönbe.

Svédországban egyre több ehhez hasonló bűncselekményt követnek el közel-keleti és afrikai bevándorlók, akik csupán azért rabolnak ki és vernek meg fiatalokat, mert azok svédek. Számos videó kering az interneten arról, hogy a migránsbandák brutálisan összeverik a svédeket. Egy másik feltöltött videóban az látszik, hogy két támadó megrugdos egy fiút, míg valaki éppen rögzíti az esetet. Ezután arra kényszerítik, hogy csókolja meg az egyikük cipőjét.

Az incidens során a fiú mobiltelefonját ellopták és elvették a kabátját is. A videóban hallható hangokból úgy tűnik, hogy a fiút körülvevő banda legalább négy emberből áll, akik közül többen nevetnek azon, hogy megalázzák őt.

Egy másik esetben egy 18 éves svéd fiút ért súlyos támadás, amelyet szintén videóra vettek az elkövetők.

Az interneten több olyan videó is terjed, mint az említettek, egyik különösen kitűnik a brutalitásával. A felvétel tanúsága szerint fiatal migránsok pisztolyt nyomnak egy gyerek szájába, majd arra kényszerítik, hogy táncoljon – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE