Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

A Disney gyerekek számára indít „LMBTQ” ruházati kollekciót, a befolyó összeggel a deviáns nemi irányultságú csoportokat támogatják.

A Walt Disney Co. a floridai Szülői jogok az oktatásban törvény ellen folytatott háborúja folytatásaként LMBTQ-témájú ruházati és kiegészítő termékcsaládot indított „Disney Pride Collection” néven, és június 30-ig minden nyereséget „az LMBTQ fiatalokat és családokat támogató” csoportoknak adományoz.

A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló árucikkek szivárványtémájú motívumokat tartalmaznak, amelyeket ismerős Disney-márkákra, többek között a Star Wars, a Marvel és a Pixar márkákra erőltettek rá.

Néhány terméken olyan szlogenek szerepelnek, mint a „Belong, Believe, Be Proud”.

A „Star Wars Pride Collection Spirit Jersey for Kids” 54,99 dollárba kerül, míg a „Marvel Pride Collection T-Shirt for Kids” 19,99 dollárba. A termékek felnőtt méretben is kaphatók.

A Disney szerint az új kollekciót az LMBTQ alkalmazottak alkották, és „hihetetlen hozzájárulásukat és a vállalat szívében elfoglalt helyüket” képviseli.

A perverz szervezetek között, amelyeknek a Disney a nyereséget adományozza, szerepel egy sor kaliforniai székhelyű csoport, köztük a Los Angeles-i LMBT Center, az LMBTQ Center Orange County és a San Francisco-i LMBT Center. Pénzt kap továbbá a The Trevor Project és az Ali Forney Center, amelyek közül mindkettő cég homokos fiatalokkal foglalkozik.

A Disney új ruházati kollekciója gyakorlatilag egy válaszreakció volt a floridai Szülői jogok az oktatásban nevű törvényre, amely megtiltja a szexuális irányultság és a nemi ideológia tanítását az óvodában az óvodától a harmadik osztályig terjedő időszakban.

A Disney nagyon progresszív vállalata megfogadta, hogy a floridai szavazók erős támogatása ellenére továbbra is harcolni fog a törvény ellen, ezúttal egy új ruhakollekciót bevetve.

A Disney támadására válaszul Ron DeSantis floridai kormányzó visszavonta a DisneyWorld különleges önkormányzati státuszát Orlandóban, ami új szabályozásoknak és adóknak teszi ki a vállalatot és egyben a részvényeinek esését is okozta.