Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Az egyik tüntető az orosz állami tulajdonú Ruptly című lapnak elmondta, hogy az állatokkal is lehet szeretetteljes szexuális kapcsolatot kialakítani sőt.

„Sokkal könnyebb kapcsolatot kialakítani az állatokkal, mint az emberekkel” – mondta a férfi, aki a kutyáját is elvitte a tüntetésre.

Németország állatvédelmi törvénye tiltja az állatokkal való szexuális aktust. A szabálysértőket szigorú, 25 000 eurós büntetés sújtja.

Eközben Ausztráliában a közelgő „Veszélyes Ötletek Fesztiválján” vendégül látják Joanna Burke professzort, aki az „állatszerető emberek etikájáról” fog beszélni – írja a The American Conservative.

Ahogy a Daily Mail megjegyzi: A történésznő az emberek és állatok közötti szex modernkori történetét tervezi bemutatni, és arra kéri a közönséget, hogy vizsgálják meg a bestialitás és a zoofília „változó jelentéseit”, valamint az „állatszeretet” etikáját.

„Csak az utóbbi években kezdték egyesek aláásni a zooszexualitás abszolút tilalmát. Veszélyesek, perverzek vagy egyszerűen csak tévesek az érveik” – idézi az előadót a honlap.

A közösségi médiában sokan ostorozták a fesztivál szervezőit, amiért engedélyezték az előadást, amely szerintük intellektualizálta az állatok bántalmazását.

Mások a Twitteren osztották meg gondolataikat az eseményről.

„Ez nem az állatszeretetről szól. Ha már förtelmesek vagytok, legalább legyetek őszinték. Ez az állatok bántalmazásáról szól. Szégyellje magát mindenki, aki részt vett ezen az ülésen” – írta az egyikük.

„Összekeverik az állatokkal való szexet az állatok szeretetével. Az előbbi nem csak etikátlan, de törvénytelen is” – tweetelték.