Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A zsidók célkeresztjébe került amerikai néger rapper, Kanye West egyik korábbi alkalmazottja azt állítja, volt főnöke Adolf Hitler megszállottja.

Állítólag olyannyira oda van Adolf Hitlerért, hogy az ő módszereivel vezette az üzleti vállalkozásait, ami ellenséges munkahelyi környezetet teremtett. 

„Dicsérte Hitlert, hogy milyen ügyesen volt képes gyorsan ekkora hatalmat szerezni, és arról is beszélt, hogy milyen nagyszerű dolgokat ért el ő és a náci párt a német népért” – mondta el egy titokzatos forrás, aki nem akarta felfedni a valódi kilétét, mert állítólag fél Kanye West bosszújától. Persze ez a személy inkább lehet egy kitalált karakter, akit zsidó újságírók keltettek életre, hogy likvidálják az antiszemita niggert az amerikai celebvilágból.

Az állítólagos informátor azt állítja, hogy a rapper „ellenséges munkahelyi környezetet teremtett”, amit részben a Führer iránt megszállottsága táplált – írja a New York Post.

A névtelen illető állítása szerint West nyíltan beszélt a Mein Kampf iránti csodálatáról, külön kiemelve belőle a „propaganda hasznát”. A meg nem nevezett forrás hozzátette azt is, hogy a munkahelyén állítólag nyílt titokként kezelték a rappernek a német nemzetiszocialisták iránti vonzalmát.

Sőt, az a hír terjed, miszerint West még azt is szorgalmazta, hogy a 2018-as albumát Hitler címen hozzák ki, de végül meggyőzték, hogy jobban jár, ha mindössze „Ye” címen adja ki a lemezt.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE