Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Zsidó felsőbbrendűségi csoportok azt hitték, Elon Musk azonnal letérdel nekik és gőzerővel fokozza a cenzúrát a Twitteren, azonban csalatkozniuk kellett, így most a jól ismert eltörlési kampányt indították meg a közösségi hálózattal szemben.

Miután a zsidók által legújabban Hitler rajongónak kikiáltott Kanye West visszatért, és visszakapta 38 millió követőjét, a szólásszabadság liberális hírnökei nagyon idegesek, hogy a Twitteren esetleg több szólásszabadság lesz.

Egy héttel azután, hogy a rapper, aki most Ye néven fut, elvesztette a legtöbb támogatóját, mert beszólt a zsidóknak, a zsidó-liberális média szerint az „antiszemita tartalmak elszabadultak a twitteren”, ezért a zsidó szupremácista Rágalmazásellenes Liga (ADL) találkozott Elon Muskkal, a közösségi médiaóriás új tulajdonosával, és „eszmét cseréltek a gyűlöletbeszéd kérdésében”.

Miután nem tudták falhoz állítani a milliárdost, hogy a kedvük szerint cenzúrázzon, három nappal később a zsidó szervezetek már azt terjesztik az interneten, hogy a Twitteren „erőteljes növekedésnek” indultak a zsidóellenes tartalmak. 

A fenti kamuhírekre és statisztikákra mintegy válaszul az ADL – amely abban reménykedett, hogy Muskkal együtt dolgoznak majd új cenzoreszközök kifejlesztésén – felszólította az összes hirdetőt, hogy függesszék fel a Twitterrel való kapcsolatukat.

„A hét elején találkoztunk Elon Muskkal, hogy kifejezzük mélységes aggodalmunkat néhány tervével és a mérgező tartalmak megszaporodásával kapcsolatban” – áll az ADL-t is magában foglaló Stop Hate For Profit fehérellenes és filoszemita koalíció közleményében. „Azóta a gyűlölet és a dezinformáció elszaporodott, és Musk olyan lépéseket tett, amelyek miatt attól tartunk, hogy a legrosszabb még csak most jön”.

A „gyűlöletellenes” fehérgyűlölő csoport kapcsolata Muskkal elképesztő gyorsasággal romlott meg. Az ADL és a koalíció további tagjai, köztük a néger NAACP, a Color of Change, az Asian American Foundation és a Free Press (amelynek már a neve is egy ordas kamu) kezdetben még arra bíztatták Muskot, hogy dolgozzon ki erős tartalomcenzúrázó eszközöket.

A nyomásgyakorló csoportok azt is megpróbálták elérni, hogy Musk ne tweetelje tovább a saját nézeteit és egyéb, szerintük problémás tartalmakat. (A vállalkozó korábban tweetelt, majd törölt egy linket egy a Demokrata Párt számára kellemetlen hírt, amely a Nancy Pelosi házelnök férjét otthonában megtámadó merénylőről szólt.)

Musk először elismerően szólt az ADL vezetőivel folytatott találkozójáról, az ADL alelnöke, Yael Eisenstat pedig arról számolt be, hogy Musk biztosította őket: nem akarja, hogy a Twitter „gyűlölet fölerősítőjeként” működjön. Azóta azonban a zsidók és csatlósaik is folyamatosan azért kampányolnak és zaklatják a hirdetőket, hogy ne költsenek pénzt a Twitteren, ami önmagában is groteszk, hiszen a szólásszabadság és a demokrácia bajnokai pont az ellen uszulnak, hogy a Twitteren nehogy szólásszabadság és demokrácia legyen.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE