Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy termékcsalád horogkereszttel készül a rapper 2024-es elnöki kampányára, a zsidók pedig szokás szerint ajvékolnak.

Számtalan webshopban elérhetőek azok a termékek, amik egyszerre utalnak Kanye Westre és a nemzetiszocializmusra, legalábbis első ránézésre ezzel próbálkoznak. Egy termékcsalád például horogkeresztes mintákkal készül arra, hogy a nemrégiben  antiszemitaként coming outolt rapper 2024-ben elinduljon az amerikai elnökválasztáson, írja a Vice.

A termékekre több „emberi jogi”, azaz zsidó szupremácista szervezet, például az amerikai ADL (Rágalmazásellenes Liga) is felhívta a figyelmet, akik „nyugtalanítónak” nevezték a pulóverekből és pólókból álló termékcsaládot, és felhívták a rettegők figyelmét azok szélsőjobbos szimbólumaira.

Akadnak olyan termékek is, amik a West által népszerűsített, Dávid-csillagot és szvasztikát ábrázoló szimbólumot jelenítik meg. A néger rappert egyébként ezért a jelképért tiltották le a Twitterről.

Korábban mi is beszámoltunk róla: Alex Jones jobboldali, konteókban utazó műsorvezető egy adásában West arról beszélt, hogy csodálja Adolf Hitlert.

Később Elon Musk, a Twitter új tulajdonos-vezérigazgatója pedig azzal kommentálta a rapper kitiltását: „Mindent megpróbáltam. Ennek ellenére ismét megsértette az erőszakra való felbujtás elleni szabályt. A fiókot felfüggesztjük”.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE