Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Dühösek a franciaországi zsidók, miután június 20-án egy párizsi bíróság elutasította a Francia Zsidó Diákok Szövetsége kérelmét,

mely arra irányult, hogy távolítsák el a YouTube-ról a neves komikus, Dieudonne M’bala M’bala egyik videóját. Dieudonne a kifogásolt felvételen arról beszél, hogy a francia kormányfő “speciális előjogokat biztosít a francia zsidó közösségnek”, és azon munkálkodik, hogy a franciák a „zsidók szolgái” legyenek. De még ennél is tovább ment, és elkövette napjaink főbenjáró bűnét: a „holokauszton gúnyolódott”.

 A miniszterelnöknek az antiszemitizmussal és az ún. holokauszttal kapcsolatos egyik szentimentális beszédére utalva ugyanis a néger komikus a következőket mondta: “Esküszöm, oly mértékben meghatódtam, hogy még el is hittem (amit a kormányfő mondott). Úgy értem, én mindig is hittem a holokausztban, anélkül, hogy tudtam volna, mi az, de most 100%-ig biztos vagyok benne. Amikor hazaértem, oly mértékben össze voltam törve, hogy megkértem a feleségemet, hozzon nekem egy ananászt, hogy magamhoz térjek.”

A felvétel legelején Dieudonne egy ananász tartott a kezében, amit a zsidók célzásnak vettek, mivel a néger komikus a héber soá és a francia ananas szavak összevonásából egy új szót is alkotott: shoananas.

A humorista kijelentette azt is, hogy a zsidók „Franciaország élcsapatát képezik”, majd a következőképpen folytatta: „Mi nem vagyunk élcsapat. Megtűrnek minket. Mi azért vagyunk, hogy szolgáljuk az élcsapatot. Ez normális. Szolgálnunk kell őket.” A bíróság ugyanakkor úgy ítélte meg, hogy bár a felvételen elhangzó kijelentések „sokkolók és sértők”, a szabad véleménynyilvánítás joga alapján nem lehet helyt adni a videó betiltására irányuló folyamodványnak.

A magukat a demokrácia szószólóinak beállító cionisták azonban annyit már elértek, hogy Franciaország mellett immár Németországban, Nagy-Britanniában, Kanadában, Ausztráliában sem engedélyezik a népszerű komikus fellépését. Mint ismeretes, Dieudonne a fordított karlendítés néven elhíresült köszöntéssel, a palesztinok ügye melletti kiállásával, ezen kívül pedig a Franciaországot is irányító cionista lobbira vonatkozó keresetlen megjegyzéseivel vonta a fejére a szervezett zsidóság haragját.

Perge Ottó, Kuruc.info

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE