Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Nem sok marad az embernek a haladó utópiában. Mivel a liberalizmus az élet alapvető kereteit számolja fel, egy folyamatos hátrálás zajlik.

Egy fekete nő sír. Ezt olvasom. Maga a hír önmagában is megrázó, hisz ilyen esetekben tisztességes ember eldobál a kezéből mindent, nem törődik a saját érdekeivel, a családja érdekeivel, nem törődik semmivel, csak rohan segíteni.

Ma reggel bűnös voltam. Bűnös dolgot cselekedtem. Borzasztó, amit tettem, és ezt most bevallom itt a nagy nyilvánosság előtt. Önkritikát gyakorlok. Toleranciatársak, én hibáztam.

A hitleri banditizmus egyik borzalmas “terméke” jutott el Nyíregyházára. Pipereszappant árusítottak egyesek Nyíregyházán, amely szappan Auschwitzban, a halálkamrákban készült, megölt zsidók zsírjából.

A régi rendszer iránt nosztalgiázó gazdája a Franco-érában elterjedt köszöntésre ("Arriba Espana!") a fasiszta tisztelgést tanította be kutyájának.

A semmiből hirtelen legnépszerűbbé váló Podemos párt vezetőjének nevére viszont azonnal halottnak tetteti magát: ("Jön a lófarkas" – mondja a tulajdonos Pablo Iglesiasra utalva.) A videó egyre népszerűbb Spanyolországban, miközben a  szélősbalon elhelyezkedő Podemos vezetője Twitter oldalán maga is megosztotta a videót 688 ezer követőjével, hozzátéve, hogy ő maga is jót nevetett rajta.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE