Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Lassan kijelenthető, hogy egymást érik a zsidó-liberális támadások a német hadsereg ellen (Bundeswehr), egyre több német katonákhoz köthető „szélsőjobboldali szerveződésre” is fény derült az utóbbi időszakban.

Jelenleg tartalékos ejtőernyősök egy csoportja ellen folyik nyomozás, akik egy rutinellenőrzés során kerültek a német katonai elhárítás (Militärische Abschirmdienst – MAD) látókörébe, amikor is egy magas rangú védelmi minisztériumi tisztségviselőről derült ki, hogy „szélsőséges nézeteket” vall, és kapcsolatban áll az egységet vezető alezredessel, aki sporteseményeket szervez a volt katonáknak.

Az alezredes vezetésével működő csoportosulás tagjai „szélsőséges, idegengyűlölő nézeteket” vallanak a fősodratú média szerint, és jelentős mennyiségű fegyvert, illetve lőszert halmoztak fel az utóbbi időben. A felmerült gyanú szerint a csoportosulás tagjai támadásokat tervezhettek bevándorlók ellen.

Az elhárítás látókörében került minisztériumi tisztviselő a stratégiai műveleti osztályon dolgozott, ahol hozzáférése volt olyan érzékeny információkhoz is, mint például éppen a katonai elhárítás fedett ügynökeinek listája. A MAD most vizsgálja, hogy az illető szivárogtathatott-e érzékeny információkat.

A német szövetségi belügyminiszter, a névleg „konzervatív” Horst Seehofer (CSU) a német társadalom „brutalizálódásával” igyekezett magyarázni, hogy egyre több a tettre kész hazafias német állampolgár, hozzátéve, hogy a „politikai motivációjú bűnözés általában is egyre nagyobb probléma”, és megoldásként több rendőrségi megfigyelést ajánlott fel.

Mint emlékezetes, éppen idén januárban ítélte a bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre azt a patrióta férfit, aki Walter Lübcke kormányhivatal vezetőt 2019-ben meggyilkolta, annak migránsbarát nyilatkozatai és németellenes fellépései miatt.

2020 február végén a németországi Hessen tartomány Hanau nevű városában egy szélsőjobboldali aktivista 9 emberrel végzett egy fegyveres támadás során. De további aktív pillanatai is voltak a német szélsőjobbnak a közelmúltban, például tavaly Szentpétervár mellett konkrét fegyveres, félkatonai kiképzésben részesítetettek nemzetiszocialista politikus-palántákat.

De maradva a Bundeswehrt célkeresztbe vevő botránysorozatnál, érdemes emlékeztetni rá, hogy Annegret Kramp-Karrenbauer német védelmi miniszter éppen tavaly júliusban jelentette be, hogy hiányzik több tonnányi robbanóanyag és éles lőszer a német hadsereg kötelékébe tartozó Különleges Erőktől (KSK – Kommando Spezialkräfte).

A nagymértékű hiányra éppen azután derült fény, hogy a védelmi minisztérium átfogó vizsgálatot kezdett a KSK soraiban, az egységnél egy ideje megfigyelhető, egyre terjedő szélsőjobboldali szimpátia és szervezkedés miatt.

Az eset után nem sokkal szélsőbalos újságírók verték nagy dobra, hogy tavasszal amnesztiában részesítették azokat a KSK-tagokat, akik megadott időszakban visszaszolgáltatták az általuk eltulajdonított éleslőszereket, így semmiféle retorziótól nem kellett tartaniuk az ismeretlen mennyiségű hadianyagot eltulajdonító katonáknak.

Szintén a német hadsereg egyik tisztje volt az, aki 16 hónapon keresztül szír menekültnek álcázta magát, hogy egy diverzáns akció keretében hívja fel a figyelmet európai társadalmakba beilleszkedni képtelen bevándorlók problémájára.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE