Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy amerikai nemzetiszocialistát tartóztatott le a lengyel rendőrség, miután Auschwitz bejárata előtt a zsidókat sértő feliratokkal pózolt.

A 39 éves Jon Minadeo augusztus 27-én megosztott egy fotót, amelyen az Auschwitzban található híres Arbeit Macht Frei kapu előtt állt, miközben horogkeresztes nyakláncot viselt és egy „Greenblatt szopja le 6 millió f*szt” feliratú táblát tartott a kezében.

A tábla Jonathan Greenblattra, a zsidók felsőbbrendűségét védelmező Rágalmazásellenes Liga (ADL) igazgatójára utalt, aki az amerikai zsidó szupremácista szervezet vezetőjeként küzd az Egyesült Államokban az antiszemita gójok ellen.

Lengyelországban a nemzetiszocialista jelképek, a hitleri Nagynémet Birodalom népszerűsítése törvénytelen, és akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

A Gab közösségi hálózaton található profilján Minadeo ezt írta:

„Ma megbilincseltek és letartóztattak Lengyelországban gyűlöletbeszédért, Auschwitz kapcsán. Csak ma este engedtek el pénzbírsággal, a nyakláncomat és a számítógépemet ideiglenesen elkobozták. Az élet jó! Nem tudtok lefogni zsidók!”

A közösségi oldalra olyan fotók is felkerültek, amelyeken Minadeo és társa nemzetiszocialista tisztelgést mutattak be Varsó központjában, dekoratív hölgyek társaságában.

A posztot egy felirattal kísérte, amely szerint: „Folytatnunk kell a zsidó fehérellenes propaganda leleplezését! Ami évtizedeken át arra kondicionálta népünket, hogy a zsidók rabszolgái legyenek”. Majd az ADL-re fehérellenes terrorszervezetként hivatkozva kijelentette, hogy „a holokauszt egy kibaszott átverés”.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE