Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A nyomozók befejezték a vizsgálatot annak a két patriótának az ügyében, akik invazív származásuk miatt szidalmazták egy pécsi étterem arab személyzetét.

„Közösség tagja elleni erőszak” bűntett elkövetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 47 éves himesházai és egy 46 éves pécsi férfi ellen.

A „megalapozott gyanú” szerint az idősebb férfi idén nyáron ütögette az egyik pécsi belvárosi étterem ablakát, majd bement, és nemzetiszocialista karlendítést követően a személyzetre mutatva jelezte, hogy utálja az arabokat.

Ezután az étteremben fel-alá járkált, majd egy széket odébb dobott és feldöntött, illetve a pultra is többször ráütött, és közben folyamatosan szidta az ott dolgozó arabokat a származásuk miatt. Társát azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy – szintén a származásuk miatt – szóban inzultálta az étteremben lévő arab személyeket.

A rendőrök beazonosították a magyar patriótákat, majd elfogták és előállították őket. Az ügy vizsgálatát most fejezték be, és az iratokat a napokban adták át az ügyészségnek.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE