Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

A magyarországi antifa támadásoknak hosszabb összeállítást szentelt (szokás szerint nácizva egy sort benne) a német Bild.

Az összeállításban egy korábbi, erfurti támadást is felelevenítenek, aminek érdekessége, hogy kísértetiesen hasonló öltözetben és módszerrel támadnak meg egy vélt vagy valós hazafit az antifák (a borítókép arról az akcióról készült).

A Bild információi szerint a lehetséges antifa támadók, akik Magyarországon akcióztak: Clara W. (22), Anna M. (25), Emilie D. (20), Moritz S. (20), Tobias E. (29) Németországból és Ilaria S. ( 38) Olaszországból. Mindegyiküket szélsőbalhoz sorolják. A németek eredetileg Szászországból, Türingiából, Észak-Rajna-Vesztfáliából, Schleswig-Holsteinből és Alsó-Szászországból származnak – teszi hozzá a Bild.

A magyar rendőrség viszont 3 külföldi és egy magyarországi nő letartóztatásáról számolt csak be. Összesen 15 támadót azonosított egyébként a rendőrség, amiből csak négyet fogtak el. Tehát a fenti nevek közül többen szabadlábon mozognak éppen… Reméljük nem sokáig.