Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Reggel 6 óra körül erősen felfegyverzett elitrendőrök megrohamoztak több lakást Lipcsében (Szászország) és Jénában (Türingia). A műveleteket a Szászországi Állami Bűnügyi Rendőrség (LKA) végezte a Drezdai Ügyészség irányításával.

Az intézkedés során a Kitörés napjakor Budapestet terrorizáló antifákat állították elő, írja a Szent Korona Rádió.

A különleges rendőri egységek szerda reggel megrohamoztak számos baloldali szélsőséges úgynevezett foglalt lakást Lipcse-Connewitzban és Jénában. Céljuk a Magyarországon számos támadást elkövető, a magyarok hatóságok által azóta is körözött terrorista antifák letartóztatása volt, melyet sikerrel végrehajtottak. Letartóztatták: Clara Wittkugelt (22) Emilie Dieckmannt (21) Moritz Schroetert (21)

További négy baloldali szélsőséges, köztük Tobias Edelhoff, a Hammer-banda egyik fontos kapcsolattartója már börtönben van Magyarországon. Most pedig a ma elfogott baloldali szélsőségeseket gyorsan ki kell adni Magyarországnak, hogy ott bíróság elé állíthassák őket – írják a német források.

Sajnálatos módon a magyarországi kapcsolattartóik mai napig szabadlábon vannak, ellenük nem adtak ki körözést. Kérdés, egyáltalán tudják-e a nyomozók, hogy kik hívták, majd segítették őket Magyarországról...

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE