Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Akár fejenként 22 ezer dollár, azaz nagyjából 7,9 millió forint adófizetői pénzt is kaphatnak a „neonáci” szülők Ohio államban, hogy otthon oktassák gyermekeiket Hitlerről és egyéb témákról, írja a zsidó-liberális extrémista Vice magazin.

Egy új törvény több milliárd adófizetői dollárt juttatna a magániskoláknak és az otthon tanítóknak.

A lap szerint a republikánusok által benyújtott állami törvény szerint évi 1,1 milliárd dollárt szánnának évente arra, hogy az alternatív oktatásban tanulókat támogassák, mindenféle kritériumrendszer nélkül, vagyis woke-radikálisok azt nehezményezik, hogy nincs egy sztálinista jellegű keretrendszer, hogy mit szabad gondolni és mit nem.

Ez azt jelenti, hogy olyanoknak is járna a pénz, akinek az oktatása egyáltalán nem igazodik az fősodratú ideológiákhoz. A lap egy helyi otthon tanító hálózatot is említ, az úgynevezett „Disszidens Otthoni Iskolai Hálózatot”, ahol a szülők „náci tanokra oktatják gyerekeiket”.

A hírhedt néger bajkeverőről, Martin Luther Kingről például kertelés nélkül megírják, hogy ő egy „álnok, hazug, zavargáskeltő nigger” volt.

Ha elfogadják a törvényt, az 2025-ben lép életbe. A rendelkezés semmiféle hatósági cenzúrát nem biztosít az alternatív iskolák számára az államban. Az eddigi törvények is elég lazák voltak, ugyanis az Oktatási Hivatal már korábban is arra jutott, hogy nem illegális többféle szemlélet szerint oktatni a gyerekeket.

Az Egyesült Államokban több évtizedes hagyománya van a gyerekek otthoni tanításának. Jellemzően konzervatív, keresztény szülők választották a lehetőséget, hogy gyermekeiket nem a közoktatási rendszerben taníttatják, hanem otthonukban, arra, amire ők akarják és nem arra, amit a médiát uraló zsidók és liberálisok elvárnak. Elzárva őket olyan, káros ismeretektől, mint például az emberi rasszok egyenlősítése, a mesterséges fehér bűntudat vagy az extrémista szexuális devianciák.

Ezt emelte új szintre egy ohiói házaspár, akik a megengedő amerikai rendszert kihasználva fajvédő ideológiára kezdték el nevelni otthon iskolázott gyerekeiket, és egy internetes oldalon népszerűsítették tanítási módszereiket meglehetősen nagy sikerrel. A Saxon-házaspár nicknevet használó szülők tananyagát teljesen átszőtte a nemzetiszocialista ideológia – még a matematikai példákban is rasszista elemek szerepeltek, míg a szépírásos feladatokban a Mein Kampfból származó idézetek másolása volt a feladat.