Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Az angliai Camdenben zsidó-liberális szélsőségesek arra szólították fel a brit hatóságokat, hogy „tegyenek többet” annak érdekében, hogy megállítsanak a „neonáci” csoportok „gusztustalan” matricáinak elhelyezését.

A helyi sajtó korábban arról számolt be British Movement nemzetiszocialista szervezetet népszerűsítő matricák ésgraffitik jelentek mega városban.

Egy Zoë nevű zsidó, aki 15 éve él West Hampsteadben, azt mondta egy újságnak, „elege lett abból, hogy magának kell leszednie a matricákat, és azt állítja, hogy egy órán belül eltávolított 15-öt”.

A nő, aki nem akarta, hogy a vezetéknevét nyilvánosságra hozzák, azt állítja, hogy már hónapok óta foglalkoztatja ez a „gusztustalan” kérdés.

A British Movement arra buzdítja szimpatizánsait, hogy lépjenek kapcsolatba a szervezettel, hogy további matricacsomagokat kapjanak, és végezzék a propagandaakciókat a saját környékükön is.

E matricák üzenete, hogy el kell utasítani a multikulturalizmust, illetve deportálni az illegális bevándorlókat., valamint arra ösztökél, hogy meg kell védeni a brit kulturális örökséget és hagyományokat.

A zsidó-liberális sajtó nyaggatására a hatóságok képviselői is kijelentették: „A rasszista falfirkák és matricák megjelenése komoly aggodalomra ad okot, és ezek eltávolítását kiemelten kezeltük. Az ilyen rasszista vagy egyéb sértő üzenetekre mindig gyorsan reagálni kell.”

Így folytatták: „Az eltávolítás mellett megosztottuk a sértő graffitik és matricák ismert helyeit a közösségi biztonsági csapatainkkal és a rendőrséggel, hogy megvizsgálhassák, hogyan lehet megakadályozni, hogy ez megismétlődjön. A lakosok abban is segíthetnek, hogy gyorsan eljuthassunk ezekre a helyekre azáltal, hogy jelentenek minden graffitit és matricát a Love Clean Streets alkalmazáson keresztül, amelyet letölthet az alkalmazásboltjából."

A Community Security Trust (CST), az egyesült királyságbeli zsidókat védelmező szemita felsőbbrendűségi szervezet a következőt nyilatkozta az interneten: „Reméljük, hogy a Camden Council biztosítani tudja a matricák azonnali eltávolítását.”

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE