Kövess minket: TELEGRAMVK — HUNDUB

Megosztás:

Figyelemreméltó színfolt bukkant fel nemrég a magyar NSHC színtéren, méghozzá egy elszakított területen ragadtak a fiatalok hangszert, hogy beleüvöltsék a nagyvilágba: “Maradtak még fehérek, csak feketében járnak!” 

Az alábbiakban a Nacionalista Zóna által készített interjú a kézdivásárhelyi Hate Crew zenekarral.

Vannay László / Nacionalista Zóna – Relatív friss zenekar lévén korábban még nem szerepeltetek a Nacionalista Zónán. Kérlek mutatkozzatok be néhány mondatban olvasóközönségünknek.

Rollo / Hate Crew – Üdvözlünk mindenkit, mi a vagyunk a Hate Crew Székelyföldről! 2017 nyarán alakultunk, kezdetben Terror Corpse néven. Azóta sajnos több tagcserén átment a zenekar, de minden nehézség ellenére folytatjuk amit elkezdtünk!

V.L. / N.Z. – Világnézeti értelemben hogy tudnátok körülírni a zenekart?

Rollo / Hate Crew – Nyilván nemzetiszocialista világnézetet vall és hirdet a zenekar, de ezt szerintem az olvasóknak nem kell bővebben kifejteni.

V.L. / N.Z. – Székelyföldön nem sok NSHC zenekar praktizál. Nektek honnan jött az ihlet ehhez a stílushoz?

Rollo / Hate Crew – Sajnos jelenleg csak mi játszunk NSHC-t egész Erdély-szerte. Régen volt az Igaz Eszme és a Levédia, az utóbbi tudomásunk szerint idén újra alakul! Ihletet más nagy zenekaroktól kaptunk, és úgy gondoljuk a zenénkkel fel tudjuk éleszteni Erdélyben és Székelyföldön az NS és a nemzeti oldalt!

V.L. / N.Z. – Mondanátok pár zenekart, akik akár szövegvilág, akár zenei téren inspiráltak titeket?

Rollo / Hate Crew – A nagy kedvencükkel az Archívummal kezdeném, nekünk mindig ők lesznek az örök példaképek! De nagy hatással volt ránk a Fehér Törvény, Vendetta, Definite Hate, Vérszerződés, Jogos Önvédelem, Hold Fast, Hatebreed, Total War és a Division Germania! A fent említett hazai zenekarok szövegvilága inspirált leginkább, mert azt mindig jobban át tudjuk érezni, mint egy külföldi zenekarét.

V.L. / N.Z. – Legjobb tudomásom szerint 2018-ban három dalt és egy klipet sikerült rögzíteni. Ezek el is érhetőek Youtube csatornátokon. Esetleg lemez kiadás tervben van? Vagy lekötött fellépések?

Rollo / Hate Crew – Pontosabban 2018 decemberében két dalt, és egy klipet sikerült összehoznunk, és idén januárban a harmadik dalt. Idén mindenképp szeretnénk egy hat számos demót kiadni, ahol öt saját és egy feldolgozás dal lesz. Épp most van szervezés alatt egy itthoni koncert, és egy budapesti ami júniusban lesz.


V.L. / N.Z. – “Háború van” című dalotokban feltűnik egy ismerős hang. Hogy jött az ötlet, hogy felkérjétek Jabbát egy kis vendégeskedésre? Az internet segítségével hidaltátok át a földrajzi távolságot, vagy ténylegesen utazott valaki, hogy elkészüljön a felvétel?

Rollo / Hate Crew – Mivel az Archívum nagy kedvenc, ezért gondoltam arra, hogy Jabbával egy közös dal jó lenne. Decemberben Pesten voltam és áthívott magához, ott megbeszéltük a dolgokat. A kérdésre válaszolva az internet segítségével oldottuk meg a távolsági problémát.


V.L. / N.Z. – Nemrég Kézdivásárhelyen szerveztetek egy kitörés emlékkoncertet, ahol több csonka-országi zenekar is fellépett. Hogy sikerült a buli?

Rollo / Hate Crew –  Igen, egészen pontosan a Hundriver, a Töretlen Hittel és a Fehér Törvény lépett velünk közös színpadra. Szerintem nagyon jól sikerült a rendezvény, a zenekarokat pár lelkes rajongó is elkísérte. Sőt még kiemelném, hogy páran autóval is jöttek a Csonka-országból!