Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

A regnáló hatalom és az antifa minden gáncsoskodása ellenére, természetesen 2023-ban is megtartjuk a Becsület Napját, mely az elmúlt évekhez hasonlóan a Festung Budapest rendezvénysorozat keretei közt kerül megrendezésre – tudatták velünk a szervezők.

A német Kampf der Nibelungen-el és a francia Pride France-al együttműködve 2023. májusában egy nagyszabású küzdősport gálára kerül sor Magyarországon, melyen a Légió Hungária látja el a hazai főszervező szerepét.

A Légió Hungária idén harodik alkalommal rendezi meg a Mecseki Láthatlatnok emléktúrát, mellyel a 1956-os forradalom baranyai hősei előtt tisztelegnek.

További infó:
318hungary@gmail.com

2022-ben is megrendezésre kerül a Nacionalista Sporttábor, mely az elmúlt években a jobboldali színtér egyik legkomolyabb sport kihívásává nőtte ki magát.

2022. április 9-én megemlékezünk Győr városának 1944. évi angolszász légi terrorbombázásáról.

Figyelem! A koncert nem Győrben lesz megtartva, hanem annak vonzáskörzetében, erről bővebb információt az 1944-es terrorbombázásról való nyilvános megemlékezés után adnak a szervezők.

Sziva Balázs a Romantikus Erőszak frontembere Facebook profilján jelentette be, hogy március 14-i koncertjük bevételéből a kárpátaljai magyarságot támogatják.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Farkasok a most először megrendezésre kerülő 100 Katona Emlék- és Teljesítménytúrával készülnek 2022. március 19-ére, mellyel a hazánkat a vörös rém ellen az utolsó pillanatig védő hős katonákra emlékezhetünk meg.

Extrém túránkkal a Donnál elesett magyar katonákra emlékezünk meg. Ez azt jelenti, hogy nem átlagos megmérettetésre készülünk. A rendezvény egy túlélő jellegű túra.

Az esemény névadója Szolnok szülötte, a Don menti harcok egyik hőse, vit. Sándor János őrvezető.

A Légió Hungária november 10-én vár benneteket egy bajtársunk beszámolójára, aki évekig dolgozott Németországban, ahol aktív részese volt a helyi nacionalista közegnek.

A Légió Hungária ötödik alkalommal rendezi meg emléktúránkat, ezzel tisztelegve a Mecseki Láthatatlanok emléke előtt.

Október 23-án ismét utcára vonulunk, hiszen történelmünk legheroikusabb pillanatai zajlottak le 65 évvel ezelőtt.

A Forum Dextrum jobboldali kerekasztal szervezetei a 15 évvel ezelőtti tévéostrom okait és konklúzióit vizsgálják a beszélgetés során.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE