Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

2022-ben is megrendezésre kerül a Nacionalista Sporttábor, mely az elmúlt években a jobboldali színtér egyik legkomolyabb sport kihívásává nőtte ki magát.

2022. április 9-én megemlékezünk Győr városának 1944. évi angolszász légi terrorbombázásáról.

Figyelem! A koncert nem Győrben lesz megtartva, hanem annak vonzáskörzetében, erről bővebb információt az 1944-es terrorbombázásról való nyilvános megemlékezés után adnak a szervezők.

Sziva Balázs a Romantikus Erőszak frontembere Facebook profilján jelentette be, hogy március 14-i koncertjük bevételéből a kárpátaljai magyarságot támogatják.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Farkasok a most először megrendezésre kerülő 100 Katona Emlék- és Teljesítménytúrával készülnek 2022. március 19-ére, mellyel a hazánkat a vörös rém ellen az utolsó pillanatig védő hős katonákra emlékezhetünk meg.

Extrém túránkkal a Donnál elesett magyar katonákra emlékezünk meg. Ez azt jelenti, hogy nem átlagos megmérettetésre készülünk. A rendezvény egy túlélő jellegű túra.

Az esemény névadója Szolnok szülötte, a Don menti harcok egyik hőse, vit. Sándor János őrvezető.

A Légió Hungária november 10-én vár benneteket egy bajtársunk beszámolójára, aki évekig dolgozott Németországban, ahol aktív részese volt a helyi nacionalista közegnek.

A Légió Hungária ötödik alkalommal rendezi meg emléktúránkat, ezzel tisztelegve a Mecseki Láthatatlanok emléke előtt.

Október 23-án ismét utcára vonulunk, hiszen történelmünk legheroikusabb pillanatai zajlottak le 65 évvel ezelőtt.

A Forum Dextrum jobboldali kerekasztal szervezetei a 15 évvel ezelőtti tévéostrom okait és konklúzióit vizsgálják a beszélgetés során.

Nyolc nemzeti szervezet összefogásával lesz megemlékezés Budapesten a Sopront és környékét megmentő Rongyos Gárda 100. évfordulós jubileumán, a nyugat-magyarországi szabadságharc kirobbanásának 100. évfordulóján, augusztus 28-án.

A 2013 óta minden évben megrendezésre kerülő Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra idén szeptember 18-án lesz.

Idén is fáklyás felvonulást szervez a HVIM június 4-re, a budapesti Hősök teréről indulva.

Idén is megrendezésre kerül a színtér harcosainak szóló sporttábor.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE