Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Társszervező csoportok: Betyársereg, Combat18 Hungary, Légió Hungária

Időpont: 2023.04.15. 17:00
Helyszín: Győr, Széchenyi tér

A tabudöntögető előadás keretei közt Nyitrai Máté történész vezeti be a hallgatóságot a II. világháború kevéssé ismert kulisszái mögé. Az esemény regisztrációköteles, melyet az alábbi mail címen lehet leadni: [email protected]

A Légió Hungária a Combat18 Hungary-vel és a Betyársereggel közösen ismét a győri terrorbombázások áldozatai és a magyar légtér hős védői előtt tiszteleg.

Azon szervezeteket, melyek koszorút kívánnak elhelyezni az eseményen, vagy zászlóval/molinóval kívánnak megjelenni megkérjük, hogy az alábbi mail címen regisztráljanak legkésőbb február 10., 22:00-ig: [email protected]

Mint az ismert, a közterületi megemlékezést idén is futószalagon tiltotta be a rendőrség, de ennek ellenére legális keretek közt meg fogjuk tartani a Becsület Napját.

A Festung Budapest rendezvénysorozat 2023-as nyitányaként kerül megrendezésre az Ostromkalauz, melynek keretében Retkes Tamás történész és író bajtársunk vezeti végig az érdeklődőket az ostromlott Budapest ikonikus helyszínein.

Retkes Tamás történész és író bajtársunk Magyar próféta történelmi regénysorozatának második része 2022. év végén látott napvilágot, a dedikálással egybekötött könyvbemutatóra pedig 2023. január 29-én kerül sor Budapesten.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Éjszaka a fagyban elnevezésű extrém túrát a Légió Hungária. Ezen a rendezvényen a doni hősökre emlékezünk meg, csak egy kicsit másképp.

A regnáló hatalom és az antifa minden gáncsoskodása ellenére, természetesen 2023-ban is megtartjuk a Becsület Napját, mely az elmúlt évekhez hasonlóan a Festung Budapest rendezvénysorozat keretei közt kerül megrendezésre – tudatták velünk a szervezők.

A német Kampf der Nibelungen-el és a francia Pride France-al együttműködve 2023. májusában egy nagyszabású küzdősport gálára kerül sor Magyarországon, melyen a Légió Hungária látja el a hazai főszervező szerepét.

A Légió Hungária idén harodik alkalommal rendezi meg a Mecseki Láthatlatnok emléktúrát, mellyel a 1956-os forradalom baranyai hősei előtt tisztelegnek.

2022-ben is megrendezésre kerül a Nacionalista Sporttábor, mely az elmúlt években a jobboldali színtér egyik legkomolyabb sport kihívásává nőtte ki magát.

2022. április 9-én megemlékezünk Győr városának 1944. évi angolszász légi terrorbombázásáról.

Figyelem! A koncert nem Győrben lesz megtartva, hanem annak vonzáskörzetében, erről bővebb információt az 1944-es terrorbombázásról való nyilvános megemlékezés után adnak a szervezők.

Sziva Balázs a Romantikus Erőszak frontembere Facebook profilján jelentette be, hogy március 14-i koncertjük bevételéből a kárpátaljai magyarságot támogatják.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE