SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK | GARANCIÁLIS FELTÉTELEK | MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

Webáruházunk vásárlóit megilleti az elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. Figyelem: Az elállási jog gyakorlásához mindenképpen szükséges a terméknek a futártól való átvétele, megtekintése.

Az elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, annak jelzését megteheted a "működési szabályzat" menüpont alatt megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Elektronikus levélben történő jelzés alkalmával a levél megírásának időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével kell visszajuttatni vissza a csomagoláson szereplő feladó címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat sajnos nem áll módunkban átvenni! A termék visszaérkezését követően 1 munkanapon belül a vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a teljes vételárát.