Lehetséges egyedi pólót készíttetni nálatok, más színben, kisebb/nagyobb méretben vagy más mintával, mint ami látható?

Termékeink nagy mennyiségben, ipari festékekkel, előre gyártott nyomóformával, üzemi nyomógépekkel készülnek, amelyek – ellentétben az asztali textilnyomtatókkal, amelyek vizes bázisú tintával dolgoznak – egy-két darabos tételnél nem gazdaságosak, ezért sajnos mi nem tudunk rendelést felvenni egyedi igényekre. Ezek a gépek nem csupán „ráfecskendezik” a tintát a póló felületére, hanem belepréselik a festéket a textilbe, amely után hőkezelésen esik át a nyomat, ennek az eredménye pedig egy olyan magas minőségű, számtalan mosás után is sértetlen „gumis” minta, amelyet az asztali textilnyomtatók nem tudnak előállítani. Ennek viszont az a hátránya, hogy 1-2 darabnál megfizethetetlenül gazdaságtalan a gyártás. Tehát a termékeink előre legyártva, raktáron vannak, ezért csak abból lehet válogatni, ami a webáruházban is látható. Ugyanez vonatkozik a hímzett termékekre is, hiszen ott nyomóforma ugyan nincsen, de a gyártási folyamat ugyanúgy ipari gépekkel, külső beszállítónál történik és az ilyen cégek természetüknél fogva egy-egy darabos igényeket rövid határidővel nem hajlandóak, illetve nem is tudnak kiszolgálni.

Hiányzik a méretem, mikor lesz?

Ezt sajnos lehetetlen pontosan előre jelezni. Mivel a fent leírt módon nagyüzemi gyártásban és nem egyesével készülnek a termékeink, ezért meg szoktuk várni, hogy a meglévő árukészlet leapadjon (az adott cikkből a legtöbb méret) mielőtt újra beindíttatjuk a nyomdagépeket, azonban az iparágban jellemző komoly várólisták miatt maga a megrendelés, illetve a gyártás folyamata is több hónapot szokott igénybe venni, ezért felelőtlenség lenne ígérnünk bármit is.

3XL-4XL-5XL-6XL miért nincs?

A fentebb emlegetett ügymenet miatt egy-egy darabot legyártatni nem tudunk, tömeges igény pedig ekkora méretekben sajnos nincsen, ezért van az, hogy nem tudunk készletet tartani ezekből.

Tudok rendelni külföldről is?

Természetesen igen. A világ bármely pontjára el tudjuk juttatni termékeinket, legyen a címhely Ausztráliában vagy Alaszkában. A posták közötti nemzetközi egyezmények alapján maximum 2-4 hét alatt megérkezik a küldemény a Föld legtávolabbi pontjára is, Európába 3-6 munkanap alatt, Észak-Amerikába, Ausztráliába és a világ egyéb, fehér ember által lakott részeire pedig átlagosan 7-14 munkanap alatt. Viszont a nemzetközi utánvétkezelés nem lehetséges, mert ilyen szolgáltatás nem létezik, ezért csakis banki előre átutalás után tudjuk a külföldi rendeléseket felvenni. Ebben az esetben mindenképpen a [email protected] címen, e-mailben várjuk a megrendelésed, mert a webáruház kosaras rendszerével csak Magyarország jelenlegi határain belülre lehet rendelést leadni. A postaköltség valamivel magasabb a nemzetközi postázás tekintetében, ezért itt minden esetben egyedi árképzést alkalmazunk, erről is e-mailben tudunk tájékoztatást adni (a leggyakoribb kérdés Románia és Szlovákia területére kb. 2500-3000 Ft egy levélküldemény).

Személyesen át tudom venni, fel tudom próbálni a terméket, mielőtt kifizetem?

Sajnos nem. Vállalkozásunk online webáruházként működik, nem rendelkezik nyitvatartási idővel, illetve látogatható üzlethelységgel, az utcán pedig készpénzt átvenni nem tudunk, kizárólag futárszolgálat útján, utánvételesen vagy pedig banki előre átutalással van engedélyünk kifizetéseket fogadni. A vásárlóvédelmi törvények azonban garantálják a 14 napos elállási jogot, természetesen az esetleges mérethiba miatti visszaküldéses cserével, vagy bármi más okból történő vásárlástól való elállással nem lehet semmi probléma.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE