MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

Fizetési módok

A megrendelt termékek ellenértékének kifizetésére kétféle mód van: az egyik a bankszámláról vagy bankfiókból indított előre utalás, a másik a kiszállításkori utánvétel.

Kiszállítás

A futár aláírás ellenében adja át a csomagot (utánvételnél neki is kell fizetni), elérhetetlenség esetén a kijelölt postafiókban lehet átvenni. A bankszámláról vagy bankfiókból indított elektronikus átutaláshoz kapcsolódó számlaszámot a rendelés menete közben adjuk meg, az átutalt összeg számlánkon való megjelenését követően 24 órán belül postázzuk a csomagot, onnantól pedig átlagosan 1 munkanapon belül meg is érkezik Magyarország egész területén. Szerződött partnerünk a Magyar Posta Logisztikai üzletága (MPL). Az utánvételes csomagok a megrendelést követő reggelen indulnak útnak és átlagos 1 munkanap alatt érnek célba, átutalás esetén a beérkezett összeg jóváírását követően akár még aznap, de legkésőbb másnap reggel feladásra kerülnek. Egyedi igények esetén természetesen más szolgáltatót is megbízhatunk.

Fizetési kedvezmény

Több termék megrendelése esetén a postai költségek egyre magasabb részét átvállaljuk.

Az elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. Figyelem: Az elállási jog gyakorlásához mindenképpen szükséges a terméknek a futártól való átvétele, megtekintése.

Az elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, annak jelzését megteheted a "működési szabályzat" menüpont alatt megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Elektronikus levélben történő jelzés alkalmával a levél megírásának időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével kell visszajuttatni vissza a csomagoláson szereplő feladó címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat sajnos nem áll módunkban átvenni! A termék visszaérkezését követően 1 munkanapon belül a vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a teljes vételárát.

A webáruház működése

Webáruházunkban regisztráció után egy "kosaras" rendszerben válogathat az érdeklődő a termékek között. Ha kiválasztotta a megrendelni kívánt terméket - egy valós elektronikus levélcím megadása után - a rendszer végigvezeti a rendelés menetén. A rendelés iktatásáról a rendszer egy visszajelzést küld, amely után a megadott elérhetőségek valamelyikén alkalmanként személyesen is kérhetünk egy megerősítést, hogy valóban meg akarja vásárolni az iktatott személy a megrendelt terméket. A rendszerben ideiglenesen tároljuk a felhasználók adatait, a vásárlási procedúra lezárása, illetve a vásárló pozitív visszajelzése után töröljük azokat, reklámcélra, harmadik személynek nem adjuk ki őket.

Amennyiben a megrendelés menete során előre utalásos fizetéssel történik meg a rendelés, a választott termékek ellenérték és a szállítási költséget az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000033-72550001 számú számlára kérjük átutalni. Az átutalt összeg számlánkon való megjelenése után 24 órán belül postázzuk a terméket, erről külön értesítést már nem küldünk, a megrendelés után érkező automatikus visszaigazoló levél tartalmazza a távollévők között létrejött szerződés adatait.

Webáruházunk vásárlói a rendelés leadásával a következő vállalkozással kötnek szerződést:

Nyilvántartási szám: 32402690
Adószám: 66177142123
Statisztikai számjel: 66177142479123103
Vállalkozói tevékenység kezdete: 2013.04.02.
Székhely: 6000 Kecskemét, Nádasdy u. 15.
Fő tevékenység: 479102, Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Kapcsolattartó: Baksa Károly
E-mail: [email protected]

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE