Hogyan készül?

Az alábbiak sablon eljárások, ami azt jelenti, hogy a termékek nem egyesével születnek, tehát a webbolt kínálatában látható összes portéka előre legyártott és raktárkészleten van már, illetőleg előkészített, előre megírt program alapján készül, ezért egyéni, illetve egyedi kéréseket sajnos nem tudunk teljesíteni.


Gépi hímzés

A hímzés a szövet vagy más anyagok díszítésének mestersége, ma már gépesített eljárás. Ezt tekintik a ruhadarabok díszítésének legmagasabb minőségű formájának, ami nem csak külcsínben, hanem a használati tartósságban is jelentkezik.

Szitanyomás

A költségkímélőnek mondott vasalós házi barkács eljárások terjedése miatt ma már jellemzően nagy tételszámú munkákhoz éri meg választani, mert az előkészítés és beállás költsége tetemes, azonban ez a legtartósabb nyomási technológia, hiszen itt nem műanyag fólia kerül a textilre, hanem ipari minőségű nyomdafestékek.

Digitális nyomtatás

A nagyformátumú géppel nyomtatott falizászlók hurkolt poliészterből készülnek, ennek esése szép, anyaga masszív és rendkívül erős. Körben szegve, négy ringlivel a sarkaiban alakíttatjuk ki őket a könnyű rögzítés érdekében.

Kerámiaégetés

A szitanyomott embléma egy hordozóval kerül a porcelán felületre, melyet a kerámiával magas hőfokon, kemencében kell összeégetni, így biztosítva a súrolás-, illetve mosogatógép-állóságot, használati tartósságot, mely különösen a kérészéletű, matricázott produktumokkal szemben magaslik ki.