Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

A zsidó-liberális sajtó hátborzongva emelte ki, hogy a dolog egy nappal azután történt, hogy a legnagyobb német rendszerkritikus párt megnyerte a választást Türingia tartomány Sonneberg járásában.

A szívmelengető felvételt Katharina König-Preuss, az NDK szélsőbaloldali utódpárjának, a posztkommunista Die Linke párt tartományi képviselője készítette egy óvoda előtt. Ami az egészben a legkedvesebb, hogy a lufikat osztogató férfi pólóján egy Wehrmacht katona látható, mellette a „Wehrmacht wieder mit?” felirattal. Ez egyfajta szójáték, amely a második világháborúra utal, és valahogy úgy lehet fordítani, hogy „Ki vesz részt ismét?”. Mindezek mellett külön figyelmet érdemel, hogy a férfi egy fekete-fehér-vörös nadrágot viselt, amely színek a második német birodalomra és egyben a nemzetiszocializmus iránti nosztalgiára is utalhatnak.

Ami a zsidóknál még jobban kiverte a biztosítékot, hogy az illető autóján a következő felirat volt látható: „Önkéntes deportálássegítő”. Az AfD párt logójával és színeivel ellátott lufikat ebből az autóból osztogatta a kerítésen keresztül az óvodásoknak.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mindezt a párt nevében tette-e, vagy magánszorgalomból, netán provokációként. A türingiai rendőrség mindenesetre vizsgálódik az ügyben. A tartomány oktatási minisztere, Helmut Holter a Twitteren „súlyos támadásnak” nevezte, hogy „egy neonáci a legkisebb gyerekeket vette célba”. Emellett a pártot arra figyelmeztette, hogy „az AfD újonnan megválasztott járási vezetője az alkotmány értelmében felelősséget visel a gyerekek biztonságos óvodai gondozásáért”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

Egy 28 éves mississippi férfi ellen szövetségi vádat emelnek, mert zsidóknak telefonált Adolf Hitlerrel és a holokauszttal kapcsolatban.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Szovjet-Oroszországban nyilvános szeánszokon kötelezték önkritikára a rezsim által ideológiai-politikai ellenségeknek tekintett elemeket (burzsujokat, kulákokat, értelmiségieket) veleszületett társadalmi kiváltságaik levezekléseként.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.