Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Netflix 200 ezer feliratkozót veszített, és várhatóan további 2 millió távozása várható. A szolgáltató részvényei 20 százalékot estek az információ hatására.

A The Daily Wire figyelmesen követi a Netflix népszerűségének alakulását. A lap szerint egyértelmű, hogy a streaming-szolgáltató népszerűségének zuhanása a baloldali woke politika felvállalásának és a túlzott mértékű szexualitás megjelenítésének köszönhető.

A baloldali politizálás jelének tekinthető például az, hogy a szolgáltató Ibram X. Kendi, a kritikai fajelmélet fehérgyűlölő ideológusával, egyúttal a Bostoni Egyetem akadémikusával együttműködésben készítette el Kendi „Antirasszista bébi” (Antiracist Baby) című könyvének adaptációját. Az alkotók célja az volt, hogy Kendi munkáját gyerekműsorként tálalják a közönség számára. Az Antirasszista bébi célja Kendiék szerint az, hogy „bemutassa az antirasszizmus fogalmát és erejét úgy a legfiatalabb olvasók, mint a felnőttek számára egyaránt.” A show producere maga Kendi.

A Netflix az Antirasszista bébi adaptációja mellett egy másik antirasszizmussal foglalkozó Kendi-munkát is felvállalt. A „Kezdetektől fogva megbélyegzett” (Stamped from the Beginning) című könyvet a szolgáltató dokumentumfilmként tálalja, amelynek üzenete, hogy a „rasszista gondolkodás él és virul Amerikában”. Ezen felül egy harmadik Kendi-könyv is a csőben van. A „Megbélyegzett: rasszizmus, antirasszimus & Te” (Stamped: Racism, Antiracism, & You) című alkotással kifejezetten a fiatal közönségre céloznak.

A Kendi-antológia adaptációján kívül a rasszizmus kapcsán a Netflix egyéb fehérellenes hangulatkeltő témákat is boncolgat. 2020. októberében egy Colin Kaepernickről szóló műsor készítésébe kezdett bele. A félvér néger San Francisco 49ers nevű amerikaifutball-játékos politikai szerepvállalása a nemzeti himnusz alatti térdeléssel kezdődött. Ezen felül Kaepernick érvelt amellett is, hogy a profi amerikaifutball-liga (NFL) toborzása („drafting”) a rabszolgatartáshoz hasonlítható.

A műsor rendezőjének sajtóközleményében a következők álltak:

„Tiltakozásával Colin Kaepernick nemzeti párbeszédet lobbantott lángra a rasszokról és az igazságosságról. Ennek messzemenő következményei lettek úgy a futball, mint a kultúra területén, de Kaepernick magánéletében is. (…) Colin története rengeteg mindent elárul az identitásról, a sportéletről, továbbá a tiltakozás és az alkalmazkodóképesség megadással viselt szellemiségéről. Boldogabb nem is lehetnék, hogy elmondhatom ezt a történetet a csapatommal a Netflixnél.”

A Daily Wire arra is rámutat, hogy 2020. őszén a Netflix-leiratkozások száma 800 százalékkal növekedett meg.

Az ok a „Cukorfalatok” (Cuties) című francia film megjelenése lehet, amely pubertás előtt álló lányokat szexuálisan provokatív szituációkban mutat be. „A film egyfajta társadalmi kommentár a fiatal gyermekek szexualizációja ellen” – vette védelmébe ezt a szoft-gyerekpornót ekkor a Netflix.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Adolf Hitler életének valószínűleg egyik legboldogabb pillanata az volt, amikor 1940. június 17-én reggel, a francia-belga határ közelében elhelyezett főhadiszállásán értesült a francia kormány fegyverszüneti kérelméről.

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Egykor négy légvédelmi ágyú állt annak a toronynak a tetején, amely ma szállodaként működik Hamburg belvárosában. 

Cirka ezer fehér nacionalista vonult fel Párizsban, az ún. Május 9. Bizottság szervezésében. A résztvevők feketébe öltöztek, zászlókat és fáklyákat vittek magukkal annak dacára, hogy május 11-én a rendőrség betiltotta a vonulást. 

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

Öt év börtönbüntetéssel fenyegetik kaphat Karl Münter, a 96 éves volt SS-katonát, aki az ascq-i megtorlásért felelős parancsnok egységében szolgált. 

Az Adidas megtiltotta a vásárlóknak, hogy az újonnan kiadott német mez 44-es számmal ellátott változatát megvásárolják, ugyanis a szám a média képviselői szerint nagyon hasonlít a német Schutzstaffel (SS) által használt szimbólumra.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

Az antifa támadások másodrendű vádlottját, Tobias E.-t a tanács egy év tíz hónapra ítélte, de akár hamarosan szabadulhat is. Ő ismerte el egyedüliként az ügyészségi váddal egyezően a bűncselekményeit, de az ítéletet már nem fogadta el.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

A korábbi másodrendű vádlott, a német Tobias Edelhoff meghallgatásával folytatódott az antifa-per a Fővárosi Törvényszéken. A „Hammerbande” korábbi kiképzője ezúttal tanúként állt a bíróság elé, igaz, csak videóhívás keretében.

Magyarországon születtem, ahonnan 1982-ben, 18 évesen szöktem el. 1984-ben New Yorkban telepedtem le azzal a szándékkal, hogy művész leszek, de közel egy évtizedes küzdelem után rájöttem, hogy sohasem lehetek az.