Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Miután egy prominens egy zsidó szupremácista azzal vádolta a kaliforniai Berkeley Egyetemet, hogy zsidómentes zónákat hoz létre, két teherautó gurult be a városba.

Az egyiken Adolf Hitler hatalmas képe volt látható – számol be az Arutz7 hírportál. „Aki a zsidók kitiltása mellett van, emelje fel a jobb kezét” – állt a teherautó oldalán elhelyezett hirdetőtáblán.

Az Adolf Hitler képével és a „Mindenki, aki a zsidók kitiltását támogatja, emelje fel a jobb kezét” felirattal ellátott teherautó arra a vitára válaszul hajtott át a kaliforniai településen, amelyben a Berkeley Egyetem jogi karának több hallgatói csoportja úgy döntött, hogy kitiltja a cionista előadókat.

A teherautót az Accuracy in Media nevű politikai csoport küldte ki. A csoport elnöke, Adam Guillette a The Jewish News of Northern California című lapnak elmondta, hogy a teherautó egy kiterjedt kampány része volt, amelynek célja az elvileg az „egyetemi kampuszokon tapasztalható antiszemitizmus elleni küzdelem” volt, és a Berkeley jogi iskola azon diákcsoportjai ellen irányult, amelyek nemrég bejelentették, hogy elfogadtak egy szabályzatot, amelyben vállalják, hogy kitiltják a cionista előadókat az egyetemről. 

Bármi is volt a teherautó szándékolt hatása, jelenléte megijesztette a zsidó diákokat, és felháborodást váltott ki a zsidó szupremácista Rágalmazásellenes Liga (ADL) helyi fiókja részéről. Néhány járókelő még kövekkel is megdobálta a járművet.

„Láttam ezt a buszt a reggeli futás közben” – írta Grace Stewart, a Berkeley egyik zsidó diákja az Instagramon. „Nagyon ijesztő.”

„Az újabb antiszemitizmus hozzáadása, mint például Hitler-képek használata olcsó retorikai pontszerzés, csak elbagatellizálja a hatmillió áldozat emlékét” – tweetelte az ADL San Franciscó-i irodája, míg a Berkeley hallgatóinak az Instagramon megüzente, hogy minden olyan diák rendelkezésére áll, aki „feldúltnak és zaklatottnak” érzi magát a teherautó látványa miatt.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

A 64 éves Ian Pitkin egy lakhatási vita miatt döntött a gyújtogatás mellett 2024 márciusában, amit antiszemita érzelmek is motiváltak. 

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.

Eva Vlaardingerbroek, a nemzetközi keresztény-konzervatív szcéna éppen aktuá­lis üdvöskéje nemrég Magyarországon kijelentette, hogy az európai nagy népességcsere nemcsak egy elmélet, hanem maga a valóság. Jé, tényleg?

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

A 47 éves Jonathan Abraham londoni rabbit vették őrizetbe az ír fővárosban azzal a váddal, hogy illegálisan végzett körülmetélést egy gyermeken.

A 98 éves ukrán Jaroslav Hunka, a Galícia SS-hadosztály veteránjának a kanadai parlamentben való kitüntetése „meghozta gyümölcsét”, de nyilván nem pozitív értelemben.

Tíz éve, hogy elhalkultak a „rózsaszínű tapsok”. Tíz éve, hogy barátunk és bajtársunk, a Titkolt Ellenállás egykori énekese, Cseresznye György végleg itt hagyta földi életét és a Hadak Útjára költözött – kezdődik a beszámoló a Légió Hungária lapján.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót. 

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Öt év börtönbüntetéssel fenyegetik kaphat Karl Münter, a 96 éves volt SS-katonát, aki az ascq-i megtorlásért felelős parancsnok egységében szolgált.