Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Olaszországot hosszú ideig csak ugródeszkának használták az Afrikából a Földközi-tengeren keresztül illegálisan Európába özönlő magasan képzett szakemberek, pedig a köztudottan elmaradott dél-európai országnak is égető szüksége van harmadik világbeli atomfizikusokra, érsebészekre és elektromérnökökre.

Akik viszont ahelyett, hogy maradtak volna, többnyire tovább­álltak, és inkább Nyugat-Európát szerencséltették high-tech szaktudásukkal, kiemelkedő szellemi képességeikkel és irigylésre méltó munkamoráljukkal. Szerencsére az utóbbi évek egymást követő baloldali kormányai felismerték a helyzet tarthatatlanságát, és a Soros-féle migránsbarát karitatív szervezetek önzetlen támogatásával mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megállítsák a fekete agyak elszívásának (black brain drain) gyászos folyamatát, helyben marasztalva az ország tudományos-technológiai versenyképességének fenntartásához létfontosságú afrikai IQ-bajnokokat. Erőfeszítéseiknek lassanként beérik a gyümölcse, így újabban már az olaszok is ízelítőt kaphatnak ez utóbbiak kulturális-intellektuális apportjából.

Például a Nyugat-Afrikában őshonos vudu vallásból is, amelynek Nigériából Olaszországba tántorgott hívei legutóbb az Adriai-tengerhez közeli 40 ezres kisvárosban, Maceratában igyekeztek kultikusan színesíteni egy őshonos leányzót, aki azonban a beavatási szertartás következtében jobblétre szenderült. A 18 éves Pamela Mastropietro széttrancsírozott földi maradványaira két bőröndben bukkantak rá az út szélén, pontosabban csak egy részükre, mert a szíve és a nemi szerve hiányzott. („A Pamela strappate le viscere”. Spunta l’ombra del rito voodoo, ilgiornale.it, 2018. február 2.) Ezeket valószínűleg rituálisan felfalták a vuduisták, de csak azt követően, hogy csoportosan bevezették az afrikai szexművészet gyönyöreibe. Mindez pusztán atavisztikus humanizmusukat bizonyítja, hiszen nyilvánvalóan így akarták kompenzálni őt az általa elviselt megpróbáltatásokért. (Pamela: probabile stupro di gruppo prima dell’omicidio, il primatonazionale.it, 2018. február 15.) A 29 éves szertartásmester − aki jelenleg az efféle afrikai rituálék iránt nyilvánvaló rasszista beidegződésből totális érzéketlenséget mutató olasz rendőrség vendégszeretetét élvezi − a bevett gyakorlatot követve „kísérő nélküli gyermekként” kért menedékjogot néhány hónapja, miután a szíriai polgárháború szörnyűségei elől menekülve kénytelen volt elhagyni szülőföldjét. Addig is, amíg arra várt, hogy az olasz bürokrácia a képzettségének megfelelő állást biztosít majd számára, kábítószer-kereskedőként hasznosította szakértelmét, természetesen kizárólag terápiás célzattal terjesztve a drogot, és persze vudu-keresztényi emberszeretettől vezéreltetve. Elvégre, ahogyan azt a szentatya a tőle megszokott végtelen bölcsességgel frappánsan megfogalmazta: minden idegen „találkozási alkalom Jézussal” (taJ). (Il Papa su Twitter: Ogni straniero é occasione di incontro con Gesù, tg24.sky.it, 2017. december 18.)

Sajnálatos módon azonban nem mindenki képes kellőképpen értékelni a „taJ-ok” olaszországi jelenlétének felemelő és − mint láttuk − teológiailag is üdvös mivoltát. Sőt mi több, egyes reménytelenül retrográd és rémesen rasszista elemek attól sem riadnak vissza, hogy drasztikus módon fejezzék ki a Megváltó aktuális reinkarnációival szembeni ellenszenvüket. Egyikük éppen Maceratában macerálta őket, rögtön másnap, hogy felfedezték Pamela holttestét. A 28 éves Luca Traini, aki valószínűleg a vuduilag színesített lány barátja, pillanatnyi felindulásában (a fősodratú média szerint inkább előre megfontolt szándékkal, márpedig a fősodratú média mindig az igazat mondja, ez nála etikai alapelv) Alfa Rómeójából golyózáport zúdított az utcán éppen kedvenc időtöltésüknek (vö. dolce farniente) hódoló taJ-okra, tizenegyet megsebesítve közülük. Az ámokfutó skinhead a bevándorlásellenes Északi Liga volt képviselőjelöltje, ráadásul egy kelta keresztes zászlót és Adolf Hitler Mein Kampfjának egyik példányát rejtegette a lakásán. Ennél is sokkolóbb azonban az iránta megnyilvánuló népi szolidaritáshullám. Ügyvédje szerint gratuláló üzenetekkel bombázzák, Rómában egy óriási molinót feszítettek ki a Ponte Milvión „Tisztelet Luca Traininek” felirattal, Perugiában az egyik ismert baloldali értelmiségit azzal ijesztgették halálra, hogy az ajtajára mázolták: „Macerata csak a kezdet”, a Facebookon spontán támogatócsoport alakult „Luca Trainit elnöknek” elnevezéssel, Pamela anyja pedig megköszönte neki, hogy tettével „gyertyát gyújtott” a lányáért. (La madre di Pamela: „Ringrazio Traini per il cero acceso per Pamela”, ilgiornale.it, 2018. február 6.)

Időközben az is kiderült, hogy nigériai taJ-ok alkalmanként (főleg kistestű) kutyákra vadásznak Olaszországban, hogy éhségüket csillapítsák az ember (mármint az EMBER) legjobb barátjával. Legutóbb az egyik dél-olaszországi menekültszálláson (konkrétan egy négycsillagos belvárosi szállodában) húztak nyársra és sütöttek meg grillen egy kallódó négylábút. Az eset miatt felháborodott vegetáriánus fehér szupremácisták zaklatására az indignálódott joruba séf azt válaszolta, hogy náluk a kutyaevés bevett szokásnak számít, és egyébként is csak kulinárisan akarta színesíteni a kényes ízléséhez képest túlságosan kalóriaszegény olasz konyhát. (Briatico, cane ucciso, scuoiato e arrostito per mangiarlo, quotidianodelsud.it, 2018. február 15.) Ahelyett, hogy le­ugatnák a feketéket, inkább értékelni kellene a beilleszkedésre irányuló törekvésüket. Annál is inkább, mert köztudottan mindig a fehérek áldozatai. Most a félreérthető retorikájuké. Hiszen ez utóbbiaktól hallották, hogy „együnk hot-dogot”. Integrációs erőfeszítéseikben pusztán őket akarják utánozni.

Az efféle sajnálatos félreértések miatt persze nem csoda, hogy Luca Maniero, a Duce visszatérését vizionáló filmszatíra rendezője szerint „ha Mussolini visszatérne, megnyerné a választást”. (Attacks on immigrants highlight rise of fascist groups in Italy, theguardian.com, 2018. február 6.) Csak remélhető, hogy nem a próféta szól belőle. Még elképzelni is szörnyű, hogy valaki netán megakasztaná az unalmasan fehér országok színesítését célzó nagy népességcsere folyamatát.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

Ami Magyarországon az 1945-ös budavári kitörés évfordulója, a Becsület Napja, az Bulgáriában a Lukov-menet.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Dr. Csia Sándor 1894. február 4-én született Hegybányán, Háromszék vármegyében. Apja Csia Ignác, anyja Bajai Henriette.

Az, hogy az emigrációban minden a nemzeti irányt képviselő férfi ellen a legaljasabb hajsza folyik, lassan már természetes lesz még azok számára is, akiken a rágalom ostora csattog.

William Joyce-ra gyakran utalnak „Lord Haw-Haw” néven, ami viccnek tűnik, és ami tényleg az is. Akik azonban valóban tudják, ki volt Joyce, tisztában vannak vele, hogy kivételes ember volt, aki Nyugat-párti nézeteiért szenvedett mártírhalált.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.

A finn rendőrség szerint egy nemzetiszocialista csoport 3D-nyomtatott fegyverekkel készült faji háborúra. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „terrorcselekmény elkövetésének szándékával” képezték ki magukat.

Göbbels ezt a beszédét 1928. január 9-én mondta el. Ez a legterjedelmesebb fejtegetése a propaganda természetéről. Annál érdekesebb, mert korai időpontban hangzott el.

Kovarcz Emil Felsőiregen, 1899. február 4-én született. Nagyváradon honvéd hadapród iskolát végzett, és az első világháborúban hivatásos tisztként teljesített szolgálatot.

Joe Biden amerikai elnök megemlékezett az 1921-es tulsai pogromról, amelyet manapság az ország „rasszista történelmének szégyenfoltjaként” tartanak számon, pedig csak fehér emberek gyakorolták az önvédelemhez való jogukat.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.