Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nyugat-Európában zajlik az élet. Arrafelé szerencsére elmúltak már azok a letargikus idők, amikor unatkozó lakói kénytelenek voltak szürke egyhangúságban tengetni mindennapjaikat.

Hála az Afrikából és a Közel-Keletről milliószámra importált „kulturális színesítőknek”, immáron ők is kedvükre élvezhetik a multikulturalizmus vibráló változatosságát, amelyet sokáig hiába irigyeltek az elképzelhető összes társadalmi deviancia kikísérletezésében mindig is élenjáró amerikaiaktól.

Egy berlini család befogadott az otthonába egy Afganisztánból menekült 13 éves kisfiút, aki hálából „orvososdit” játszott a 4 éves nagylányukkal, sorozatosan. Mahdika 2016 elején érkezett Németországba, nem voltak okmányai, de azt állította, hogy 2004-ben született, a hatóságok pedig hittek neki. Miért is ne hittek volna? Elvégre a messziről jött idegenek közmondásosan igazat mondanak. Igaz, hogy amikor egy „menekült gyermek” bűncselekményt követ el, és közelebbről megvizsgálják az ügyét, általában kiderül, hogy kamuzott az életkorát illetően.

A német zsaruk is éltek a gyanúperrel, hogy a kis Mahdi talán mégsem olyan kicsi, mint amilyennek mondja magát, és orvosi becslést szorgalmaztak tényleges életkorának megállapítására. Az ügyésznő (!) azonban elutasította javaslatukat, és vádemelés nélkül ejtette az ügyet. Az afgán orvostanonc időközben lelépett Svédországba (hova máshova?), ahol Ahmadnak hívatja és még fiatalabbnak adja ki magát. (Miss­brauchs-skandal. Verging sich Flüchtling an Tochter (4) der Pflegefamilie?, berliner-kurier.de, 2018. január 21.)

Az ottani helyzetet ismerve szép karriernek néz elébe. Svédországban ugyanis az a gyakorlat, hogy „kiskorúként” kezelnek minden kedves megszállót, aki nem néz ki legalább 40 évesnek (Merit Wager, twitter.com).

Az egyik svédországi migránsdédelgető intézmény 45 éves női alkalmazottja szintén hazavitt a munkahelyéről egy 18 éves, alig használt afgán szexuális játékszert. Abdul Dostmohammadi cserébe nemcsak őt, hanem a 12 éves lányát is bevezette a halal szex (a Káma-szútra muszlim változata) rejtelmeibe. Anyuci azonban óvakodott jelenteni az esetet, attól félvén, hogy a selyemfiúját netán visszaküldik Afganisztánba. (Swedish mother dating an Afghan refugee REFUSED to report him to police when he abused her 12-year-old daughter, dailymail.co.uk, 2018. január 24.) Ennek egyébként gyakorlatilag minimális az esélye. A skandináv feminista édenkertből ugyanis jellemző módon még a legsúlyosabb bűncselekményeket elkövető migránsokat sem deportálják a (többnyire sokkolóan enyhe) büntetésük letöltése után, nehogy maradandó lelki sérülést okozzon nekik a kiutasítási eljárás. (Ez nem vicc!)

A burzsoázia szeret felvágni. Most, hogy a jachtok lassanként már a plebs számára is megfizethetővé válnak, Olaszországban is új státusszimbólumot kellett találnia a szomszédok froclizására. Elég adoptálni egy 31 éves menekült gyermeket Afrikából. (Egykor az amerikai Délen is kinézték a jobb társaságból azt a fehéret, akinek a családjában nem volt legalább egy néger − a házimunkára.) Ez akár szórakoztató is lehet (elvégre minden perverziónak megvannak a fanjai), egészen addig, amíg a befogadó család 12 éves hercegkisasszonya be nem kapja a cecelegyet. Utána már kevésbé az. Főleg, hogy a (szó szerinti) kismama − akiről csak három hónap elmúltával derült ki az áldatlan állapota − kénytelen volt világra is hozni az egzotikus házibaráttal eltöltött légyottjai szülöttét. Más kérdés, hogy aztán gyorsan elpaterolták az efféle esetek diszkrét kezelésére szakosodott intézmények valamelyikébe. (Terni, Incinta a 12 anni dopo lo stupro, arrestato l’amico di famiglia 31enne, perugiatoday.it, 2017. január 4.)

A különböző migránsajnározó szervezetekben serénykedő fehér naivák gyakran csak a saját kárukon (a menthetetlen esetek még azon sem) tanulják meg a multikulturalizmus hollywoodi narratívája és való életbeli gyakorlata közötti antinómiát. Egyesek közülük drasztikus formában, mások már csak post mortem. Nem tudni, hogy az a belga vöröskeresztes alkalmazott vajon észhez tért-e, akit a munkahelye pincéjében erőszakolt meg „verbálisan és fizikálisan” az egyik 16 éves afgán védence nem sokkal azután, hogy jeles eredménnyel abszolválta a nők tiszteletére oktató kurzust. (Un jeune réfugié afghan arrêté pour le viol d’une jeune femme dans la cave d’un centre d’accueil á Menin, rtl.be, 2016. február 19.)

Ugyan ki sejthette volna előre, hogy az efféle fejtágítások talán mégsem elég hatékonyak? Szörnyűséges rasszistákon kívül ez fel sem merülne senkiben. Egyébként Belgiumban a lakosság számához viszonyítva kilencszer több nemi erőszakot követnek el, mint Lengyelországban. Csak szörnyűséges rasszisták vetemednek arra, hogy ezt az adatot összefüggésbe hozzák a Belgiumban squattoló afrikaiak és arabok számarányával.

Maria Ladenburger 19 éves német egyetemista számára viszont fatálisnak bizonyult az ébredés a „szegény menekültekről” szőtt rózsaszínű leányálmaiból. Apjához, az uniós csinovnyikok karikaturisztikus mintapéldányához hasonlóan ő is a nyitott határok, a fajkeveredés és a „sokszínűség” ügyének volt az aktivistája. Míg Clemens Ladenburger az Európai Bizottság jogtanácsosaként, addig lánya az egyik helyi menekültszállás önkénteseként ügyködött azon, hogy Európa a harmadik világbeli megszállók plein air kuplerájává váljon.

Végül egy magát 17 évesnek mondó afgán „gyermek menekült” személyesen is ízelítőt adott neki a multikulti értékeiből azzal, hogy megerőszakolta és megfojtotta. Husszein Khavariról, aki „kísérő nélküli kiskorúként” kért menedékjogot a németországi ficki-fickisztánban, csak a bírósági tárgyalásán derült ki, hogy valójában már 33 éves is elmúlt. („Child refugee” who raped and murdered the daughter of an EU official is 33 YEARS OLD his father tells German court, daily­mail.co.uk, 2017. december 13.)

Vajon a lányukkal történtek legalább helyrebillentették Landenburgerék fals világnézetét? Szó sincs róla. Éppen ellenkezőleg. Arra kérték a gyászolókat, hogy virágok helyett a bangladesi katolikus egyháznak és az egyik migránsbarát diák­egyesületnek szánt adományokkal róják le kegyeletüket. Egyeseken, úgy látszik, már a lehető legsokkolóbb terápia sem segít. De legalább nem unalmas az életük.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

A mai Magyarország 10 millió lakosának túlnyomó többsége, ha a Rajk nevet hallja, kizárólag a tragikus sorsú Rajk László, egykori kommunista belügyminiszter nevére asszociál, s az ő életútjából főleg a kivégzésére, majd a 7 évvel későbbi dísztemetésére emlékezik.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

1886-ban egy tucatnyi fajvédő nézeteket valló német család – a híres filozófus, Friedrich Nietzsche húga és sógora vezetésével – Paraguayba hajózott, hogy ott létrehozzon egy árjákból álló kolóniát.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A ceglédi táborban 1945 elején mint elhurcoltakat bevagoníroztak bennünket, azzal a mesével, hogy Debrecenbe visznek, és ott az új magyar hadsereg tagjai leszünk.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Anti-antifa, white pride és „gyűlölünk mindenkit” a IX. kerületi diákok falán Fradi-tabló keretében.

A nyugati szövetségesek és Németország között többször is volt hadifogolycsere a második világháború alatt, ám ezeket nem volt könnyű megszervezni.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Amerika rohamosan sodródik a harmadik világ felé, közben pedig a harmadik világból özönlő bevándorlók lépnek a fehér amerikai­ak helyébe.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

A szigorúan titkos – és valószínűleg büdös – kísérletre az 1940-es évek végén, Mao moszkvai látogatásának idején került sor.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.