Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Chris Hayes, az MSNBC bemondója „rasszistának és muszlimellenesnek” bélyegezte Lengyelországot és Magyarországot, amiért befogadták a háború elől menekülőket Ukrajnából, miközben elutasítják a Szíriából érkező arabokat.

A CNN szerint pedig a háború megmutatta Európa szelektív empátiáját – számolt be róla a Breitbart nyomán a Mandiner. Az amerikai portál felidézte, hogy ugyanezen országok korábban már visszautasították azt a nyugat-európai liberális elitek által tett javaslatot, hogy fogadjanak tömegesen színes bevándorókat a harmadik világból.

Ezek a körök most azon vannak megdöbbenve, hogy a Magyarországhoz és Szlovákiához hasonló közép-európai országok ukrán menekültek százezreit fogadják be. H. A. Hellyer, a washingtoni székhelyű Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért kutatója szerint „szomorú, hogy a holokauszt és a boszniai népirtás után még mindig ilyen sokan törzsi és rasszista gondolatokkal a fejükben élnek” – olvasható a vezető amerikai portálon.

Chris Hayes, az MSNBC bemondója „rasszistának és muszlimellenesnek” bélyegezte Lengyelországot és Magyarországot, amiért befogadták a háború elől menekülőket Ukrajnából, miközben elutasítják a Szíriából érkező és a jólétbe igyekvő gazdasági migránsokat, akiket ő szintén „menekülteknek” nevez. A bemondó a „rasszizmust” és a „szeptember 11-e utáni paranoiát” okolva képmutatónak nevezte ezeket az országokat, mintha több, mint 20 évvel később az amerikai ikertornyok megtámadásának bármilyen hatása is lenne lenne a hétköznapokban Közép-Európában. Ebből a megállapításból is kitűnik, hogy mennyire gondolják magukat a világ közepének és mennyire értik, illetve mennyire nem értik meg a világ többi részét.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Regisztrált az X-re Ilaria Salis olasz EP-képviselő, aki Magyarországon az antifa támadások elsőszámú gyanúsítottjaként lett ismert. 

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

Schleswig-Holsteinben töltöttük 1945 nyarát. Itt gyűjtötték össze az angol fogságba került többi magyar katonát és leventét is. 

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 23-án.

Ingyen kínálja fel doktor Joseph Goebbels vidéki villáját, az úgynevezett Haus am Bogenseet a berlini önkormányzat. 

Július 15-én hét hónap börtönre ítélték Hans Jørgen Lysglimt Johansent, a Szövetség – Alternatíva Norvégiának (Alliansen – Alternativ for Norge) párt elnökét.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

A német belügyminisztérium közölte, hogy betiltott egy „szélsőjobboldali, rasszista csoportosulást, amely arról ismert, hogy gyerekek és fiatalok körében terjeszti antidemokratikus eszméit”.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

Eredménytelennek nevezte az olasz baloldal a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terrorista, Ilaria Salis szabadon engedéséért folytatott politikai kampányát Giorgia Meloni miniszterelnök az RAI1-nek adott televíziós interjúban.