Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az első Harry Potter-mozifilm bemutatójának huszadik évfordulójára HBO-emlékműsor készül, amely a film teljes alkotógárdáját felvonultatja, a film alapjául szolgáló könyv szerzőjének szimbolikus kivételével.

 Joanne K. Rowling nevét azért törölték a stáblistáról, mert az egyik Twitter-bejegyzésével durván belegázolt a nemileg aberráltak (lánykori nevükön transzvesztiták) érzékeny lelkivilágába, akik megtorlásként a „transzkirekesztő radikális feminista” (TERF) szégyenbélyeget sütötték rá, és halálos fenyegetésekkel bombázzák, mert érzékeny a lelkiviláguk.

Az általuk sérelmezett és gyűlölködőnek tartott tweet így hangzik: „Ha a (születési) nem nem valóságos, akkor a nők megélt valósága általánosan eltöröltetett.” Ez az igencsak diplomatikusan megfogalmazott mondat közérthetőre lefordítva azt jelenti, hogy ha születési nemek nem léteznek, mert úgymond csak társadalmi konstrukciók, akkor biológiailag nők sem léteznek, tehát bárki mondhatja magát nőnek (a női kiváltságaikhoz ragaszkodó feministák legnagyobb bánatára).

Rowling könyveinek olvasótábora persze főleg gyerekekből áll, de meglepően sok felnőtt is beszivárgott közéjük. Ma már általánosan elfogadott tény, hogy az úgynevezett millenniumi korosztály tagjai (az 1981 és 1996 között születettek) gyakran a serdülőkorban ragadtak. Rowling ezen a táptalajon vált valóságos ikonná főleg a 25–40 éves nők számára. Gyakorlatilag egyetlen eleme sincs az uralkodó balliberális dogmatikának, amelyet ne reklámozott volna hittérítői elhivatottsággal a közösségi médiában olvasói körében. Megfelelési kényszertől vezéreltetve engedett napjaink „meleg” divathullámának is, és lényegében anális erőszakot követett el az olvasóin azzal, hogy nemrég kijelentette: noha könyve meseszövéséből egyáltalán nem derült ki, két kamaszkorú fiú szereplője (Dumbledore és Grindelwald) valójában intim kapcsolatot ápolt egymással.

Említettem, hogy mindazok, akik felnőttként a könyveit olvassák, azért teszik, mert érzelmileg gyerekek maradtak. Az ő naiv gyermeki emlékeikbe plántált tehát visszamenőleges hatállyal pederaszta jeleneteket ez a háborodott nőszemély, szadista örömét lelve abban, hogy ily módon lelkileg megkínozza őket a rendszer ovációja közepette. Ekkoriban Rowling még a homoszexuális lobbi élgárdájához tartozott. Egészen addig, amíg frontálisan bele nem ütközött egy általa addig azonosítatlan társadalmi entitásba. Ezek a transzvesztiták. Ekkor kezdtek számára a dolgok teljesen elfajulni.

Szó szerint is. Boomerként még az a konformista eszme inspirálta, hogy a nőknek kell kormányozniuk a világot. A homoszexualitást csak azért támogatta, mert egy újabb eszközt látott benne a férfiak „erős és független” nőkre való lecserélésére. Nem tűnt fel neki, hogy időközben szakadás következett be az objektív valóság és az ellenvalóság között. Ez utóbbi a globalista rendszergazdák tömegmanipulációs fikciója annak érdekében, hogy megnyerjék a tömegembert minden rögeszméjüknek, bármelyek legyenek is azok. Hitről van szó, nem pedig tudásról.

Ez a vallásos transzformáció már az antirasszizmus kapcsán megnyilvánult. Hiába tapasztalta a nyugati tömegember a saját bőrén, hogy a harmadik világbeli bevándorlás katasztrófához vezet, mert az idegen újgyarmatosítók gyakran ostobák és erőszakosak, a rendszerhű média azt szajkózza, hogy ez nem igaz, mert mindenki egyenlő. Ez a kiindulási pontja mindennek: az objektív valóságban az embereket megkülönbözteti egymástól biológiai egyenlőtlenségük, de mivel a globalisták kasztjának multikulturális társadalmakra van szükségük pénzügyi és társadalmi érdekeik érvényesítéséhez, az objektív valóságot eltörlik, és a média mindenkit átnevel, hogy mindenki elhiggye, az emberek biológiailag igenis egyenlők.

Az ellenvalóság biológiatagadó, noha a népességcserélt nyugati nagyvárosokban az objektív valóság ennek az ellenkezőjét tanúsítja. Az objektív valóságot megfigyelhető és mérhető tudományos tényszerűségek határozzák meg, és nemrég még hozzáférhető volt bárki számára. Mindenféle ellenzék megszüntetése érdekében a globalista kaszt lerombolta a valóság felfogásának kognitív képességét, és a médiaapparátusa által produkált kollektív illúzióval helyettesítette.

Napjaink uralkodó ideológiája, az amerikai woke-izmus egyenesen kinyilvánította, hogy az objektivitás rasszista, és a fehér felsőbbrendűség megnyilvánulása. Annak érdekében, hogy a rendszergazdák összes döntése jogosnak és törvényesnek tűnjön, az egész társadalmat el kell vágni az anyagi valóságtól. Ha a rendszer ugyanazt az üzenetet mantrázza, az elég ahhoz, hogy meggyőzze a tömeg elsöprő többségét az ellenvalóság helytállóságáról. Minden visszatérés az objektív valósághoz, amelyet az átlagember empirikusan érzékelhetne, egzisztenciális fenyegetést jelent a rendszergazdák számára. Ez a klímaapokaliptikus, nemileg (is) aberrált, normalitás- és (fehér)férfiellenes új világrend egy csapásra összeomlana, ha újra az objektív valóság lenne minden társadalmi reflexió alapja.

Biológiai feminizmusával Rowling a hagyományos feminizmus szószólója, és ezért törölte el a woke-izmus radikális élgárdája. Azok pedig, akik milliárdokat kaszáltak a könyveiből, teljesen egyetértenek az eltörlésével, miközben továbbra is hasznot húznak belőlük különböző mondén események alkalmával. Mindennek az a konklúziója, hogy ha még egy Rowling-féle rendszerceleb is ilyen könnyen eltörölhető nyugaton, akkor bárki eltörölhető.

A sors iróniája, hogy nem is olyan régen csak a „fehér felsőbbrendűség híveit” sújtották ezzel a büntetéssel, éppen a Rowling-félék követelésére, most pedig maga Rowling következik a sorban. Az eljárás ugyanaz, mint Sztálin idejében, amikor a hivatalos fényképekről retusálták a kegyvesztetté vált Jezsovot, miután az NKVD élén elvégezte a piszkos munkát. Rowling nemrég még a rendszer abszolút bennfentese volt. Most már csak egy outsider, aki kiesett a pikszisből. A feministák ideje lejárt. Megkezdődött a transzvesztiták korszaka. A forradalom mindig felfalja a saját gyermekeit.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

A nyugati szövetségesek és Németország között többször is volt hadifogolycsere a második világháború alatt, ám ezeket nem volt könnyű megszervezni.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

„Ezzel az aláírással a német nép és a német haderő, tetszik vagy sem, a győztesek kezébe adta magát” – mondta Alfred Jodl vezérezredes Dwight D.Eisenhower tábornoknak, a szövetséges haderők európai főparancsnokának reimsi főhadiszállásán, 1945. május 7-én.

Másképp alakulhatott volna a második világháború és vele együtt a világtörténelem, ha Adolf Hitler tervei szerint megszállják németek a Wight-szigetet – írja We March Against England: Operation Sea Lion, 1940-41 című könyvében Robert Forczyk hadtörténész.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

A közelmúltban az amerikai Massachusetts állambeli West Brookfield városában a zsidókat célzó „sértő üzeneteket” tartalmazó visszazárható zacskókat osztottak szét, ami médiahisztériát váltott ki.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

Sztójay, aki 1944. március 22-től állt a kormány élén, s a külügyminisztériumot is vezette, a tengelyhatalmi szövetséget szolgálta.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.

Tíz napja volt hivatalban Vilhelm Junnila finn gazdasági miniszter. A politikus azt mondta, hogy „a kormány fennmaradása és Finnország jóhírének megvédése érdekében” távozik posztjáról.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

MÁV dolgozóként a Vas megyei Károlyfa községben tartózkodtam családi ügyben 1945. április 4-én. Úgy 9-10 óra között a szovjet katonák géppisztollyal kényszerítettek a csatlakozásra a már összegyűjtött emberekhez.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.