Kövess minket: Telegram — XVkontakte

London köztudomásúlag a késelések világközpontja. A brit főváros unalmas mindennapjait többnyire feketék jóvoltából színesítő késelésjárvány (epidemic of black knife crime) főleg fekete tinédzserek körében szedi áldozatait.

Nemrég azonban egy 69 éves őshonos parlamenti képviselőt szurkált halálra egy 25 éves szomáliai bevándorló.

Az eset morbid iróniájaként David Amess konzervatív létére a BLM fehérellenes terrormozgalom elkötelezett támogatójának számított. Lényegében tehát beteljesedett rajta a karmikus igazságszolgáltatás. Távolról sincs egyedül. Íme, egy reprezentatív válogatás a magafajták kóreseteiből (vö. patologikus altruizmus), akiket nyugaton a „társadalmi igazságosság harcosai” (social justice warrior) néven tartanak nyilván.

Amy Biehl (26) amerikai egyetemista, apartheidellenes aktivista Dél-Afrikában. Egy néger csürhe, amely fehérek vezette gépkocsikra támadt Fokvárosban, kirángatta az autójából és meglincselte 1993 augusztusában. Pippa Bacca (33) olasz leszbikus feminista menyasszonyi ruhában stoppolva akart eljutni Jeruzsálembe a „népek és nemzetek közötti házasságot” reklámozva, de csak Törökországig jutott, ahol többen megerőszakolták, megölték és kirabolták 2008 márciusában. Kirsten Brydum (25) amerikai szélsőbalos aktivista szociális érzékenyítőtúrára indult a bűnözéstől leginkább fertőzött városokba, Detroittól Saint Louison át New Orleansig, ahol egy néger sorozatgyilkos megerőszakolta és meggyilkolta 2008 szeptemberében.

Elin Krantz (27) svéd baloldali aktivista Facebook-profilképén a „Szeretjük a különbözőséget” antirasszista jelkép díszelgett. Egy 23 éves etióp, aki feleségével és gyerekeivel a svéd jóléti állam nyakán élősködött Göteborgban, megerőszakolta és agyonverte 2010 szeptemberében. Kevin Sutherland (24) amerikai demokrata párti aktivista a közösségi médiában nehezményezte, hogy az USA „erőszakosan bánik a Fekete Párducokhoz csatlakozó afroamerikai fiatalokkal”, és hogy „több fekete férfi van börtönben, mint rabszolgaságban 1850-ben”. A washingtoni metróban halálra késelte egy fekete tinédzser a telefonjáért 2015 júliusában. Sharon Gray amerikai egyetemista egyik Twitter-bejegyzésében erőszakra hergelte a Trump-ellenes néger tüntetőket 2016 márciusában Chicagóban. Kormányellenes tüntetők halálra kövezték Etiópiában 2016 októberében.

Corinna Mehiel (34) amerikai képzőművészként a „fehér kiváltság” kipellengérezését tartotta ars poeticájának. Egy 28 éves néger megerőszakolta, megkínozta, kirabolta és halálra szurkálta washingtoni lakásán 2017 márciusában. Zaida Catalán (37) svéd zöldpárti politikus, a nyitott határok és a faji egyenlőség fanatikus híve egy EU-küldöttség tagjaként a nemi erőszak tanulmányozására utazott Kongóba, ahol megerőszakolták és rituálisan lefejezték 2017 márciusában. Brittany Burfield (37) amerikai négerbarát befogadott az otthonába egy 37 éves fekete börtöntölteléket barátnőstől, hogy segítse „újra egyenesbe hozni az életüket”. Amikor később, 2018 júniusában arra kérte őket, hogy távozzanak, az afroamerikai úriember olyannyira zokon vette a rasszista provokációt, hogy az irgalmas szamaritánus belehalt.

Sean Buchanan (45) amerikai család­apa elszántan védelmezte az USA-ba illegálisan bevándorlókat, mígnem kilapította egy kamion, amelyet egy salvadori illegális bevándorló vezetett érvénytelen jogosítvánnyal 2019 augusztusában. Öt gyereket hagyott árván, köztük két Afrikából adoptált sihedert. Audrey Coi­gnard (27) francia egyetemista és migráns­ajnározó aktivista befogadott a házába és az ágyába egy „szakadt külsejű és az utcán magában beszélő” szudáni illegális bevándorlót, aki hálából halálra késelte 2019 szeptemberében. Jack Merritt (25), az angol feminista szójafiú mintapéldánya (állandó bárgyú vigyor, mindkét fülében fülbevaló, legalább három ujján aranygyűrű stb.) a multikulti fanatikus szószólója. Egyetemi disszertációjában nehezményezte, hogy a népességen belüli számarányukhoz képest túl sok etnikai kisebbségi fiatalt tartanak fogva a brit börtönökben. Halálra késelte egy korábban rehabilitáltnak nyilvánított pakisztáni dzsihadista egy, a volt rabok rehabilitálásának szentelt londoni konferencián 2019 novemberében.

Tessa Majors (18) amerikai antifasiszta, BLM-párti, leszbikus, feminista egyetemista. Halálra szurkálta egy 13 éves néger suhanc a New York-i Harlemben 2019 decemberében. Jean Dussine (63) francia nyugdíjas tanár és egy migránsajnározó társadalmi szervezet elnöke befogadott a lakásába egy húszéves afgánt, aki agyonverte a saját ágyában 2020 májusában. Charline Fouchet (30), az Aix-en-Provence-i Egyetem doktorandusza egyike annak a hat fehér szélsőbalos aktivistának, akiket Nigerben gyilkoltak meg a védenceik humanitárius missziójuk (vagyis az afrikai népességrobbanás eszement támogatása) során 2020 augusztusában.

Joseph Vindel (29) amerikai BLM-aktivista el akarta adni a biciklijét egy húsz­éves feketének New Orleansban, aki fizetésképpen kitömte ólommal 2021 márciusában. Talán ha tudta volna, hogy az áldozata érte kampányolt a sajátjaival szemben, akkor csak a biciklijét veszi el tőle. Anat Kimchi (31), az egyik amerikai egyetem izraeli születésű doktorandusza egyik kriminológiai tanulmányában azt fejtegette, hogy az amerikai igazságügyi rendszer rasszista a „fiatal és drogos feketékkel” szemben. Amikor egy chicagói hajléktalantábor környékén őgyelgett, hogy a „fehér felsőbbrendűség” fekete áldozatait tanulmányozza, utóbbiak egyike leszúrta 2021 júniusában. Olivier Maire (60) francia katolikus pap elszállásolt egy 40 éves ruandai illegális bevándorlót, aki 2021 augusztusában agyonszúrta, miután korábban már a nantes-i székesegyházat is felgyújtotta.

Amerikában fehér rasszisták terjesztik azt a botrányosan előítéletes közmondást, miszerint „around blacks, never relax” (kb. feketék környékén soha ne lazíts). Egészen elképesztő ez a bigottság, amelyet empirikusan szinte semmi sem támaszt alá. Legfeljebb az előbbi és hasonló esetek végtelen sorozata.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Göbbels ezt a beszédét 1928. január 9-én mondta el. Ez a legterjedelmesebb fejtegetése a propaganda természetéről. Annál érdekesebb, mert korai időpontban hangzott el.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

Közösség tagja elleni erőszak és plakátrongálás miatt fogtak el egy idős fővárosi férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

Immár 30 év telt el azóta, hogy 1914-ben szerény erőmmel szolgálatba álltam az első világháborúban, amelyet ráerőltettek a Birodalomra.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.