Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Ez a hatvanas éveit taposó fehér nő ebben igyekszik kiizzadni fehér bűntudatát, amely amiatt gyötri, hogy egy szegény munkáscsaládba született, és lányanyaként 30 éves koráig pincérnőként kellett gürcölnie a megélhetésért.

Most arra szólítja fel a feketéket, hogy tartsák magukat távol a fehérektől, figyelmeztetve őket, hogy a fehérek nem szeretik, és bánthatják őket. „A színes bőrűeknek el kell távolodniuk a fehérektől, és valamilyen közösséget kell vállalniuk egymással”, kuncogott a Faji igazságosság: a következő határ című webiná­rium során három hasonszőrű ném­berrel cseverészve.

Nagyon úgy hangzik, mintha ez az egzaltált nőszemély egy régi vágású szegregacionista volna: „Maradj távol azoktól, akiknek más a bőrszínük, mint neked.” Ugyanúgy hangzik, mint amit Scott Adams karikaturista mondott, amikor idén februárban egy őszinte pillanatában arra biztatta a fehéreket, hogy „el kellene húzniuk a p…ába a feketéktől”. A Dilbert karakter alkotója egy friss felmérésre reagált, amely szerint a fekete amerikaiak közel fele szerint „nem oké fehérnek lenni”, tehát jobb lenne, ha ez utóbbiak megszűnnének létezni. Felségsértése miatt egy csapásra véget ért Scott Adams karrier­je. Több újság és terjesztő megszüntette vele az együttműködését, a sajtó galád rasszistának bélyegezte.

Itt van azonban DiAngelo, aki pontosan ugyanezt a tanácsot adja, csak fordítva. Adams szerint a fehéreknek távol kellene maradniuk a feketéktől. DiAngelo szerint a feketéknek távol kellene maradniuk a fehérektől. Adams megjegyzése a karrierjébe került. DiAngelo megjegyzése tuningolni fogja a karrierjét. A kettejük azonos értelmű megnyilatkozására adott eltérő reakciók jól mutatják, hogy milyen állapotban van a rasszügyi vita az USA-ban. Egy negatívnak ítélt megjegyzés a feketékről karrier-öngyilkosságot jelent, míg a fehérekről éveken át szisztematikusan hangoztatott negatív kijelentések busás anyagi haszonnal járnak, mint DiAngelo esetében, aki a woke-boom nyomán vált híressé, miután 2011-ben megalkotta a „fehér törékenység” kifejezést, hogy leírja „azt az állapotot, amelyben a faji stressz minimális mennyisége is elviselhetetlenné válik (a fehérekben), és egy sor védekező lépést vált ki (belőlük)”.

A következő évben megírta az azonos című könyvet, amely közel három évig trónolt a New York Times bestsellerlistáján, és George „Fentanil” Floyd elhalálozása és mennybemenetele után vált kötelező olvasmánnyá woke-ista körökben. Ezután kezdett el akár 15 ezer dollárt is kasszírozni előadásonként, készpénzre váltva az amerikai rendszerszintű rasszizmus által elnyomott fekete tömegek sanyarú sorsa fölött érzett szívszaggató világfájdalmát. Azóta kiadta a könyv „fia­tal felnőtteknek” szóló változatát, nemrég pedig egy másik könyvet, amely kizárólag a fehérek etnomazochista csoportjainak antirasszista tréningeken történő agymosását célozza. Mára ugyanis ő lett a fehérellenes „antirasszista tréning” iparágának vezető alakja.

DiAngelo a fent említett panelcsevej során azzal folytatta, hogy azok a troglodita (fehér) fafejek, akik nem hajlandók meghajolni az antirasszista kánon előtt, nem illenek bele a „modern munkaerő” fogalmába. „2023-ban alapképzettségnek kell tekintenünk azt a képességet, hogy némi árnyaltsággal és érzékkel részt tudjunk venni ezeken a beszélgetéseken, és ha te nem tudsz, akkor egyszerűen nem vagy alkalmas a manapság betölthető állásokra” – mondta, miközben a „sokszínűség, egyenlőség és befogadás” (DEI) komisszárjaiból álló paneltrió egyetértően bólogatott. „Olyan kultúrát szeretnék létrehozni, amely kiköpi azokat, akik ellenállnak” – tette hozzá DiAngelo az általa az afrobolsevik rezsim „másként gondolkodóinak” szánt sorsára utalva.

2021 februárjában a nevével reklámozott online tréning némi negatív reklámot csapott a Coca-Colának, miután felvételek szivárogtak ki róla, hogy a Confronting Racism (Szembesülni a rasszizmussal) tanfolyamon DiAngelo azzal agitálta a cég dolgozóit, hogy „Amerikában és más nyugati nemzetekben a fehéreket úgy szocializálták, hogy azt érezzék, zsigerileg felsőbbrendűek, mert fehérek, és kutatások szerint 3-4 éves korukra a gyerekek megértik, hogy jobb fehérnek lenni”. Ezért a fehéreknek kutya kötelességük, hogy „próbáljanak meg kevésbé fehérnek”, vagyis „kevésbé elnyomónak, kevésbé arrogánsnak, kevésbé magabiztosnak, kevésbé védekezőnek, kevésbé tudatlannak, (viszont) alázatosabbnak lenni”, amihez „szakítaniuk kell a fehér szolidaritással”.

A Coke tehát öngyűlöletre és etnikai árulásra trenírozza fehér dolgozóit, vagyis a Coke nem mondható fehérbarát terméknek. Talán ideje volna átengedni a fogyasztását fekete kedvenceinek, elvégre a fehér faji önzés lehető leggusztustalanabb formája elinni a feketék elől ezt a mágikus elixírt, már csak közismert és brit tudósok által tudományosan is bizonyított egészségmegőrző és regeneráló hatása miatt is. Ha valakiknek, az amerikai feketéknek tényleg hasznukra válna egy alapos regenerálódás. Mentálisan mindenképpen.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

Másképp alakulhatott volna a második világháború és vele együtt a világtörténelem, ha Adolf Hitler tervei szerint megszállják németek a Wight-szigetet – írja We March Against England: Operation Sea Lion, 1940-41 című könyvében Robert Forczyk hadtörténész.

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

1886-ban egy tucatnyi fajvédő nézeteket valló német család – a híres filozófus, Friedrich Nietzsche húga és sógora vezetésével – Paraguayba hajózott, hogy ott létrehozzon egy árjákból álló kolóniát.

A német belügyminisztérium közölte, hogy betiltott egy „szélsőjobboldali, rasszista csoportosulást, amely arról ismert, hogy gyerekek és fiatalok körében terjeszti antidemokratikus eszméit”.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

A politikai rendőrség Kecskeméten 1945 áprilisában és májusában jelentős letartóztatási hullámot indított el, pontosan úgy, ahogy a szovjet Vörös Hadsereg által elfoglalt többi magyar, majd német területeken.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

Sok amerikai nagyváros annyira tele van bűnözéssel, droggal és hajléktalanokkal, hogy nemcsak élhetetlenek, hanem egyenesen no-go zónák.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.