Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szülők erről előzetesen nem kaptak tájékoztatást vagy értesítést, az eseményről készült felvételek nem is nyerte el tetszésüket – érthető okokból.

A The Daily Wire osztotta meg oldalán a felvételeket, melyeken több transzvesztita látható, akik szemérmetlen táncot adnak elő a pennsylvania középiskola diákjai előtt.

„Aggodalmunk az, hogy felnőtt férfiak léptek be a gimnáziumunkba háttérellenőrzéssel vagy anélkül” – mondta az egyik édesanya. Közölte: a férfiak „szűkös ruhában voltak, és provokatív, szexualizált módon léptek fel a kiskorú gyerekek előtt”.

Kelly Tyson, a Meleg Szexuális Szövetség (GSA, Gay Sexuality Alliance) klub társ-tanácsadója képeket mellékelt a közösségi oldalán a drag queenekről, melyekből az szűrhető le, hogy az eseményt már kétszer is megrendezték.

„Nem tudom, hogyan magyarázzam el azt a puszta örömöt, amit a csontjaimban érzek, amikor ezek a királynők eljönnek, hogy időt szakítsanak a sűrű időbeosztásukból, hogy fellépjenek nekünk és a diákjaimmal legyenek” – állt a bejegyzésben. „GSA-társ-tanácsadóként és queer tanárként elérzékenyülök, ha erre a térre gondolok, amit létrehoztunk. Semmit sem szerettem volna jobban, mint egy olyan teret, mint amilyen nekik van, egy lehetőséget, hogy részt vehessenek a saját drag show-jukon” – tette hozzá.

Tyson egyébiránt a négy drag queen Instagram-oldalát meg is osztotta a diákjaival, így a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy privátban is kapcsolatba lépjenek a pederasztákkal, amit szülők is megerősítettek. Természetesen mind a négy fiók tartalmaz szexuálisan deviáns tartalmakat.

Az egyik szülő azt is elmondta, hogy nem volt szükség szülői beleegyezésre az eseményhez, és azt mondta, hogy a résztvevőknek nem feltétlenül kellett a homokos klub tagjainak lenniük.

„A legtöbb szülő felháborodott és megdöbbent” – magyarázta, majd így folytatta: „A szülők a részletek megismeréséhez való joggal kapcsolatos kérelmet nyújtottak be. Szeretnénk tudni, hogy kik vettek részt; állítólag hetedikes és nyolcadikos gyerekek jelentették, hogy jelen voltak a bemutatón. Kértük a videófelvételeket és a klub pénzügyi nyilvántartását. A táncosoknak fizettek, és szeretnénk tudni, hogy ez az adófizetők pénzéből történt-e”.

„Azt is megkérdeztük az adminisztrációtól, hogy ezek az emberek rendelkeztek-e engedélyekkel, hogy beengedjék őket az iskolába” – tette hozzá. „Egyelőre nincs válasz.”

A középiskola a felháborodás hatására később közleményben kért bocsánatot az eseményért.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

1879. december 21-én született Joszif Visszarionovics Sztálin, aki három évtizeden át volt a Szovjetunió legfőbb vezetője. 

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

A Tiszamenti falucskában – Tiszaeszláron – egy Solymosi nevű parasztasszony kékítőért küldötte Eszter nevű 14 éves leányát. A kis Solymosi Eszter azonban sohasem tért vissza.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

Mi a magyarság jelenlegi helyzete a pozsonyi csata tükrében? Szinte lehetetlen vállalkozás a megfogalmazott kérdésre minden igényt kielégítő válaszokat adni, de ugyanilyen lehetetlen, hogy nemzeti érzelmű magyar ember ne gondolkodna el ezeken az összefüggéseken ezekben a napokban.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

Cirka ezer fehér nacionalista vonult fel Párizsban, az ún. Május 9. Bizottság szervezésében. A résztvevők feketébe öltöztek, zászlókat és fáklyákat vittek magukkal annak dacára, hogy május 11-én a rendőrség betiltotta a vonulást. 

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Nem biztos, hogy egyáltalán érdemes még szót vesztegetni a franciaországi parlamenti választásokra, legfeljebb néhány groteszk jelenségre azok apropóján.

Szabadon engedték az antifasiszta Ilaria Salist, akit egy erőszakos bűncselekmény miatt tartottak eddig fogva a magyar hatóságok – írta a La Repubblica.