Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A fehérek túlélését fenyegető tényezők közül talán az egyik legkárosabb a fehér férfiak folyamatos és fokozatos elnőiesedése.

A fehérek túlélését fenyegető tényezők (demográfiai hanyatlás, lakosságcserés gyarmatosítás, meszticizálódás, homoszexualitás, feminizmus, genderizmus stb.) közül talán az egyik legkárosabb a fehér férfiak folyamatos és fokozatos elnőiesedése. Ez a folyamat legelőrehaladottabb stádiumba − mint a legtöbb modern civilizációs patológia esetében − az angolszász országokban jutott. Ezekben „szójafiúknak” (soyboys) titulálják az ennek során létrejött újfajta „bétahímeket”, miközben a helyi szélsőjobboldali szubkultúrában előszeretettel használják a balliberális és feminista férfiak cikizésére a kifejezést, amely abból a tév(?)hitből ered, hogy a szója/szójatej túlzott fogyasztása csökkenti a tesztoszteronszintet és a libidót, valamint károsítja a sperma minőségét, tehát nőiesebbé teszi a férfiakat.

Ami azt illeti, nyugaton egyáltalán nincs szükség szójára a férfiak elnőiesítéséhez, mivel a munka dandárját már elvégezték különféle szociokulturális toxinok. Mindenekelőtt a feminizmus, amely mára valóságos intézményesített ginekokráciává változtatta a nyugati országok többségét, elsősorban az angolszász és az észak-európai államokat, amelyekben a férfiakat gyakorlatilag az élet minden területén (a felsőoktatásban, az állások betöltésénél, a bíróságokon stb.) nyíltan és vállaltan hátrányosan diszkriminálják a nőkkel szemben. Ezzel párhuzamosan a szexizmus és az úgynevezett mérgező férfiasság (toxic masculinity) elleni keresztes hadjárat keretében igyekeznek minden eszközzel már a csírájában elfojtani a hagyományos férfias ösztönök és szerepek bármiféle megnyilvánulását. Az oktatási rendszer, Hollywood és a média erőfeszítései egyetlen közös célt szolgálnak: a jelenlegi politikai-gazdasági-társadalmi status quo konzerválását, ennek érdekében pedig minél több nőies férfi és minél több férfias nő kitenyésztését, egy androginokból és amazonokból álló társadalomszerkezet tartósítását.

Valaha az a tény, hogy a férfiak és a nők már a gyermekkoruktól kezdve különböznek egymástól, nem sokkolt senkit. Mára azonban a genderelméletnek nevezett sarlatánkodás megkérdőjelezte a szexuális dimorfizmus tudományosan bizonyított valóságát. Ezt a deliráns teóriát lelkesen magukévá tették a libtardált (liberális retardált) szójafiúk is, akik nemcsak a faji öntudatnak vannak teljesen híján, de ráadásul már azt sem tudják, hogy mit jelent férfinak lenni.

Hogyan is lehetne másként, ha egyre inkább hiányzik az apai minta? Amerikában például a fiúk 43 százalékát egyedülálló anya neveli fel, az iskolákban a tanárok 78 százaléka nő, tehát csaknem minden második fiú kizárólag női befolyásnak van kitéve otthon, és tízből nyolc az iskolában is. Ilyen körülmények között nem a mérgező férfiasság vagy a macsóizmus a probléma, hanem éppenséggel a férfiasság hiánya.

A feminizmus káros következményei a politika területén is mindinkább érzékelhetőek. Nyugaton egyre több nő jelenti ki nyíltan, hogy többé már nincs szükségük férfiakra, egyre többen tartják közülük a gyűlölt patriarchátus relikviájának a hagyományos női szerepeket, különösen az anyaságot, egyre többen akarnak mindig újabb és újabb „jogokat” (valójában kiváltságokat) meghódítani maguknak, és egyre többen tartanak igényt a gondviselő állam támogatására szükségleteik kielégítéséhez.

Ráadásul a nyugat-európai országok többségében a fehérek nőközpontú társadalma a bevándorlók iszlamizált társadalmával konfrontálódik, amelyben szigorú patriarchátus uralkodik, a nőket szinte tárgyiasítják, akiknek gyakran csak egyetlen joguk van: az, hogy befogják a szájukat. Mivel a nőközpontúság a gyöngeséget táplálja, ez a fajta társadalom akarva-akaratlanul is kiszolgáltatja magát a hódító és ragadozó rasszok kénye-kedvének. Nyugaton a fehér közösség egyre inkább elveszíti a férfiasságát, az iszlámra áttérő fehéreket is kétségtelenül ez motiválja, miközben egyre növekszik a fenyegetés a bevándorló tömegek részéről, amelyek a brutális férfiasságot értékelik.

A nőknek csak homályos fogalmuk van a területről, a nemzetről, a szuverenitásról és a határokról, egyszerűen azért, mert a területvédelem nem az ő biológiai feladatuk. Éppen ellenkezőleg, a nők evolúciósan arra tervezettek, hogy alfahímekkel párosodjanak, például sikeres hódítókkal. A bevándorlók újrastimulálják ezt az ősi női túlélési ösztönt. Ezért támogatják a feminista pártok teljes mellszélességgel a bevándorlást. Jellemző módon, ha csak a nők szavaznának, Németország vezető ereje a korlátlan bevándorlásért kampányoló Zöld párt lenne. A multikulturalizmus és a világkormány felé vezető sötét ösvény tehát elsősorban női szavazatokkal van kikövezve.

Meg persze a feminista-egalitarista, fizikailag és lelkileg is gyönge, általában túlsúlyos és tesztoszteronhiányos szójafiúkéval, akik különböző felmérések szerint (a nőkhöz hasonlóan) sokkal inkább hajlanak egy szocialisztikus, gondviselő, a vagyoni egyenlőtlenségeket fosztogatással és osztogatással kompenzáló államtípus támogatására, mint férfias, sportos és fitt, a fizikai erőkifejtéstől sem visszariadó, reakciós férfitársaik. (Obesity: Unhealthy and unmanly, health.harvard.edu, 2011. március; Study: Physically weak men more likely to be socialist, strong men more likely to be capitalist, theblaze.com, 2017. május 25.)

Az egyik szélsőliberális internetes média négyfős hímnemű stábja önmagán demonstrálta az előbbiek helytállóságát azzal, hogy tesztoszterontesztnek vetette alá magát, és csöppet sem meglepő módon közülük hárman „veszélyesen alacsony” tesztoszteronszintet produkáltak. Mindnyájan huszonéves fehérek. Csupán egyikük érte el az átlagos tartomány alját. Ő kínai származású. (75% Of Buzzfeed Male Staff Have „Dangerously Low” Testosterone Levels, newspunch.com, 2017. október 29.) Legszebb az egészben, hogy teljesen elégedettek voltak a saját eredményükkel, haladónak és jónak tartva azt. Tipikus szójafiúk.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

Tíz napja volt hivatalban Vilhelm Junnila finn gazdasági miniszter. A politikus azt mondta, hogy „a kormány fennmaradása és Finnország jóhírének megvédése érdekében” távozik posztjáról.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót. 

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

Az időpont: 1946. október 7. A színhely: a kaposvári katonai szűrőtábor. Sólyom András őrnagy táborparancsnok korábban már több ezer embert vett őrizetbe a Magyarországra hazatérők közül. Számára egyegy újabb őrizetbe vétel már nem jelent különösebb eseményt.

A második világháború magyarországi hadszínterén folytatott végső küzdelmek közül a Vértes hegység területén vívott harcok magyar szempontból jelentős haditetteknek számítottak.

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 23-án.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.