Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szíriai polgárháborúból menekülő szenegáli asztrofizikusoknak köszönhetően egy unalmas és dohos, 470 fős provence-i falucskára csodálatos újjászületés vár lakosságának 20 százalékos növekedése folytán.

Miután a kihalás szélére került a 2000 éves belterjesség következtében, a 72 ifjú afrikai tehetség szeptemberi érkezése fényes jövőt biztosíthat Châteaudouble számára. Egy-két rasszista kövület fintorog ugyan a kedves idegenek betelepítésének hírére, a felvilágosult többség azonban tárt karokkal fogadja, sőt a megmentőinek tekinti őket. Ahogyan a helyi tanító lényegre törően megfogalmazta, „az érkezésük friss levegőt fog hozni”. (Châteaudouble: 72 migrants pour 470 habitants, valeursactuelles.com, 2018. július 3.) Mindez csak azért érdekes, mert tökéletesen jellemzi a franciák, úgy tűnik, immár fokozhatatlan mentális és egyre fokozódó fizikai „elfajulását”, amelyről a foci-vb-n aratott kétes értékű győzelmük apropóján korábban már ejtettem néhány keresetlen szót.

Amint az előbbi példa is bizonyítja, mára a néger lett − a főleg Nyugaton pusztító egalitarista vallás legfőbb károsultjának számító − Franciaország új toteme, ahol neofita fanatikusok egész garmadája még arra is képes lenne, hogy átharapja a saját családtagjai torkát imádata tárgyának védelmében. Az antirasszista és a 68-as eszméktől fertőzött közoktatás és a kontrollált média mentálisan kasztrálta a franciák egész nemzedékeit. Ezek a szánalmas etnomazochisták immár nemcsak abszolút vonatkoztatási pontnak és a közbeszéd szent tehenének tekintik a négert, hanem saját lényük integráns részének, akinek a bármiféle bírálata húsba vágó érzés számukra. Mintha megrongálták volna az anyjuk sírját. Talán még arra sem reagálnának ilyen frenetikusan. Az egyedüli kérdés, amely annak idején ugyanilyen robbanásveszélyes volt: az egyház és az állam szétválasztása. Egy évszázadon át lappangó polgárháború dúlt a francia családokban e körül.

Egyáltalán nem meglepő, hogy akárcsak egykor az egyház- és vallásellenes kampány élén, úgy most az antirasszista agitáció élén is jakobinus tanárok állnak. Számukra minden jó, ami rombolhatja az organikus közösségi szellemet. Ellentétben azzal, amit önmagukról mindig is állítottak, ezek a kultúrmarxisták valójában zsigerileg antiszociálisak. Bármiféle rendet, amely megakadályozza azt az elemi létszükségletüket, hogy a fertőben fetrengjenek, elviselhetetlen társadalmi kényszernek tartanak. Hódolatuk tárgya bárki lehet, aki alkalmas faltörő kosként szolgálni nekik minden ellen, ami a harmóniát vagy az egyensúlyt képviselheti. A migránsok tökéletesen megfelelnek erre a célra. A néger totem előtti hódolat mértékén mérik le a plebs ortodoxiájának fokát. A buzgalom minden hiánya az aposztázia kezdetét jelenti számukra. Önmaguktól sohasem fognak leállni. Őrültségük határtalan. Nincs annyi néger égen és földön, akit ne akarnának Franciaországba telepíteni kulturális színesítésre. Hogy ez a fogalom adott esetben mi mindent takarhat, arról az afrikai folklór néhány aktuális jelensége alapján alkothatunk magunknak némi fogalmat.

A ZooSOS görög állatvédelmi honlap szerint az egyik Athénhez közeli menekülttáborban egy pokróccal letakart kutya tetemére bukkantak. A kistestű nőstény kutyán talált külsérelmi nyomok alapján a szegény pára brutális nemi erőszak áldozatává vált. (Anamenontai apotelesmata tis ktiniatrikis eksetasis tou skylou pou vrethike nekros ston schisto attikis, zoosos.gr, 2018. április 14.) Marokkóban legalább 15 (7-15 éves korú) fiút fertőzött meg veszettséggel egy nőstény szamár, miután csoportosan megerőszakolták. (15 Moroccan boys gang-rape rabid donke, middleeastmonitor.com, 2017. augusztus 18.) Számos afrikai országban máig élő kulturális hagyomány az emberáldozat. „Ez a szokás a társadalom legsérülékenyebb tagjainak, különösen a gyerekeknek, az albínóknak és a nyomorékoknak a levadászását, megcsonkítását és meggyilkolását foglalja magába”, és többek között Nigériában, Zambiában, Tanzániában, Ugandában, Zimbabvéban, Namíbiában és a Dél-afrikai Köztársaságban honos. A rituálék titkos jellege és a résztvevők „naivitása” miatt a legtöbb ilyen eset felderítetlen marad, ráadásul a helyi közösségek többnyire a hagyomány részének tekintik azokat. Egyes országokban, mint például Tanzánia és Malawi, virágzik a szerencsét és gazdagságot hozó talizmánnak tartott albínó emberi testrészek feketepiaca. (Why the Horrible Tradition of Human Sacrifice in Africa Needs To Stop, face2faceafrica.com, 2017. január 13.) A valamilyen testi fogyatékossággal született csecsemőket Dél-Etiópiában rossz ómennek tekintik, és rituálisan feláldozzák, vadállatokkal felfalatják, vagy a folyóba dobják. Ugyanez a sors vár a zabigyerekekre, az ikrekre és a csorba fogúakra is. Nigériában egyes helyeken a kettős vagy többes ikreket, a farkastorkúakat, az albínókat megfojtják, agyonütik vagy megmérgezik, és ugyanígy járnak azok az újszülöttek is, akiknek az anyjuk belehal a szülésbe. (Who Will End Horrifying Baby-Killing Rituals in Africa?, face2faceafrica.com, 2017. november 28.) Mozambikban valóságos hajtóvadászat folyik a kopaszokra és az albínókra, akiknek a testrészeit boszorkányszertartásokhoz használják fel. (Bald men killed for witchcraft, say Mozambique police, telegraph.co.uk, 2017. június 7.)

Az immár évtizedek óta tartó kongói polgárháborúban a szemben álló felek válogatás nélkül követik el a legkülönbözőbb fantáziadús atrocitásokat, köztük tömeges nemi erőszakot, kannibalizmust és csonkításokat, olvasható az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának jelentésében. Eszerint fiúkat arra kényszerítenek, hogy erőszakolják meg a saját anyjukat, kislányokat azzal kecsegtetnek, hogy a boszorkányság révén golyóállóvá válnak, asszonyoknak pedig csak a csoportos nemi erőszak és a halál között hagynak választási lehetőséget. Egyesek hivalkodóan női nemi szervekből (klitoriszokból és vaginákból) készített medált viselnek, mások emberhúst esznek, például olyan péniszeket, amelyekkel még élő áldozataikat rövidítették meg, vagy emberi vért isznak. (Mass rape, cannibalism, dismemberment: U.N. team finds atrocities in Congo war, reuters.com, 2018. július 3.) Néger totemük iránti hódolatuk mértékéből ítélve a franciák bizonyára ki vannak éhezve az efféle egzotikus kulturális színesítésre is. Váljék egészségükre! Csak el ne csapja a hasukat.

Gazdag István - Demokrata.hu

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Joe Biden bemutatta az antiszemitizmus elleni küzdelemre vonatkozó stratégiát – írja örömködve a Jersualem Post.

Biden amerikai elnök az egyik beszédében azt mondta, hogy „Trump és republikánus hívei egy szélsőséget képviselnek, amely köztársaságunk alapelveit fenyegeti”. Ezzel a megosztó és kirekesztő kijelentésével a Reuter/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka egyetértett.

A német belügyminisztérium közölte, hogy betiltott egy „szélsőjobboldali, rasszista csoportosulást, amely arról ismert, hogy gyerekek és fiatalok körében terjeszti antidemokratikus eszméit”.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.

A „fehér felsőbbrendűséget” nevezte a legsúlyosabb terrorfenyegetésnek az Egyesült Államok számára Joe Biden Washingtonban.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

A politikai rendőrség Kecskeméten 1945 áprilisában és májusában jelentős letartóztatási hullámot indított el, pontosan úgy, ahogy a szovjet Vörös Hadsereg által elfoglalt többi magyar, majd német területeken.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

A nyugati szövetségesek és Németország között többször is volt hadifogolycsere a második világháború alatt, ám ezeket nem volt könnyű megszervezni.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

Jó három órai gyaloglás után érkeztünk Szucsányba, ahol a gimnázium udvarán, 1945. április 18-án 10 órakor adtuk át fegyvereinket a csehszlovák katonáknak, akik az épületben szállásoltak el bennünket.

Lipcsében zavargásba fordult át több kisebb tüntetés, amiket azután szerveztek, hogy a drezdai bíróság elítélte a szélsőbaloldali antifa terrorista Lina Engelt.

Ausztria bejelentette, hogy egy rendőrőrsnek is helyet adó „emberi jogi képzési központ” létesül Adolf Hitler egykori nagynémet vezér és kancellár Braunau am Innben található szülőházában.