Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Minden genocídium előfeltétele a megcélzott (kiirtandó, megtizedelendő, elűzendő) népcsoport dehumanizálása. Nyugaton és főleg Amerikában manapság a fehéreket szisztematikusan megfosztják ember voltuktól azzal, hogy azt sugallják nekik: a ti életetek nem számít.

Ezzel lényegében a likvidálásuk igazolását készítik elő.

A BLM (a feketék élete számít) szlogen a program része. Nyilvánvaló, hogy bárki találta is ki, tudnia kellett, hogy az azonnali és természetes válasz erre az, hogy minden élet számít. Ez utóbbi kijelentést azonban a feketék elleni fajgyűlölet megnyilvánulásának tartják, világossá téve, hogy valójában csak az ő életük számít, hogy csak az ő életüknek van értéke emberi életként, és aki mást állít, az gyűlölködik. Talán túlzásnak tűnhet, de egyáltalán nem túlzok, amikor azt mondom, hogy Nyugaton a fehéreket már népirtás fenyegeti.

Ezt valószínűsíti a média, a baloldal és a különböző kisebbségi lobbik vehemens rend­őrségellenes kampánya is. A nem is olyan távoli jövőben bekövetkezhet az, hogy amikor feketék betörnek fehérek otthonába, a rendőrség egyszerűen nem fog válaszolni a segélyhívásokra. Amerikában egyre gyakrabban kerül sor úgynevezett otthoninváziók­ra, amelyek során jellemző módon négerek rohanják le hordaként a fehérek házait, megkínozva, megerőszakolva, meggyilkolva és persze kifosztva áldozataikat. A „társadalmi igazságosság (fehér) harcosai”, valójában a fehér bűntudat és öngyűlölet zelótái által feltüzelt és a kollaboráns államhatalom erélytelensége miatt vérszemet kapó fegyveres négerek fognak razziázni a fehér lakónegyedekben, és a lakájmédia békés tüntetőknek fogja aposztrofálni őket, akik csak azért lődörögnek arrafelé, és csak azért mennek be mások házába, hogy kielégítsék „gyermeki kíváncsiságukat” (vö. Ahmaud Arbery esete), és akiktől a fehérek csak azért félnek, mert rasszisták.

Ha pedig a fehérek önvédelemből ne adj’ isten megölik a rájuk törő feketéket, „békés tüntetők meglincselésével” fogják megvádolni őket, és miután börtönbe kerültek, a gyerekeiket kiutálják az iskolájukból, a rokonaikat pedig kirúgják az állásukból. (Vö. „Kényelmetlen munkahelyi környezet megteremtésének” ürügyén kirúgták az állásából annak az atlantai rendőrtisztnek a mostohaanyját [!], aki, mármint a rendőrtiszt, agyonlőtt egy feketét, foxnews.com, 2020. június 19.)

Egyre gyakrabban támadnak majd feketék fehérekre az alapján, ahogyan az utóbbiak rájuk néznek (a szemkontaktus-gyilkosságok már most is mindennaposak nyugaton), vagy ahogyan a lányaik kinéznek. Gyűlöletbeszédnek fogják nyilvánítani annak kimondását, hogy a feketék szisztematikusan fehéreket gyilkolásznak, és hogy a kormány nem hajlandó megállítani őket. A média azt szajkózza majd, hogy ez valójában nem történik meg, és mindez csak rasszista összeesküvés-elmélet, ugyanakkor azt állítva, valójában jó, hogy ez történik, mert a fehérek rasszisták, és ezért halált érdemelnek.

Ez a következő logikus lépés az „üsd a nácit!” után, amikor azt mondták, hogy aki Trumpot támogatja, az náci, tehát megérdemli, hogy megtámadják az utcán. A fehérek dehumanizálásának folyamatában az „üsd a nácit!” csatakiáltást gyorsan felválthatja az „öld a rasszistát!”, meggyőzve a publikumot arról, hogy az így megbélyegzetteknek nincs joguk élni George Floyd halála, vagy a rabszolgaság, vagy bármi más miatt.

Egyébként rengeteg fehér is egyetért ezzel. Talán az évtizedek alatt médiailag, holly­woodilag, iskolailag beléjük sulykolt „fehér bűntudatról” van szó, vagy még inkább arról, hogy a tömegek mindig mindenre és bármire rávehetők a megfelelő módszerek alkalmazásával. Ahogyan tavaly nyáron is, amikor addig tartottak a Covid miatti korlátozások, amíg dühbe nem gurultak egy afroamerikai drogos börtöntöltelék halála miatt, miután a média felheccelte őket. Mert akkor csodák csodájára hirtelen már nem is volt olyan súlyos a járványhelyzet, és milliók tüntethettek szabadon világszerte, főleg a fehér országokban. Mert a feketék élete fontosabb, mint mindenki élete; fontosabb, mint az általános közjó. Mert a rendszer számára manapság maguk a feketék az általános közjó.

Nyugaton balekok tömegei önként visszalobotomizálják magukat a 30-as évek bolsevik Oroszországába. Fehér nők nyilvános vezeklő szeánszokon gyónják meg „fehér kiváltságukat” és „öntudatlan rasszizmusukat” – társadalmi erényfitogtatásként. Fehér tinilányok körében járványszerűen terjed saját családtagjaik bemószerolása „fajgyűlölet” miatt, nemcsak a Fakebook (egyelőre még csak) virtuálisan lincselő csőcselékét uszítva rájuk, hanem a hatóságokat is. Különböző társadalmi csoportokból kiközösítik azokat, akik nem hajlandók felesküdni a BLM-re és elköteleződni az afrobolsevizmus szolgálatában.

Amerikában hovatovább az is felségsértésnek számít, ha egy fehér átmegy az utca másik oldalára, amikor Harlem egyik sikátorában éjfél után egy rakás fekete közeledik feléje kapucnis dzsekiben, bézbólütőket lóbálva. Egy olyan országban, ahol a 12 százalékos fekete kisebbség tagjai követik el a bűncselekmények felét, etnomazochista fehérek igyekeznek önpusztító halálkultuszukat rassztársaikra erőltetni a rasszizmus elleni keresztes háború nevében.

A nyugati világot jelenleg uraló elit gyakorlatilag kiárusította az alsóbb fehér néprétegeket, hogy átmenetileg békét vásároljon magának a „nagy, brutális és veszélyes” fekete férfiaktól, akik halálra ijesztik. Ezt az általános „fekete” sztereotípiát a média szándékosan terjeszti és erősíti, hogy félelmet és kétségbeesést váltson ki a fehérekből, és bátorítsa a „fekete dühöngést”. A fekete erőszaktól és fekete bosszútól való páni félelmen túl maga a faji diverzifikáció egy szélesebb körű, amorf aggodalmat vált ki a fehérekből, akik tudják, hogy immár kisebbségben vannak a világon, és néhány évtized múlva kisebbségben lesznek Amerikában, sőt előbb-utóbb Nyugat-Európában is. Így még azok a fehérek is, akiket zavar ez a kilátás, hiábavalónak érzik az ellenállást, mert az ebben az esetben azt jelentené, hogy a történelem és a közvélemény árjával szállnak szembe.

Amikor pedig az ellenállás nemcsak hiábavaló, de veszélyes is az ember karrierjére és társadalmi életére nézve, akkor sokkal kevésbé érzi fájdalmasnak kikapcsolni az agyát, és sodródni az árral. Ahogyan a nyugati fehérek elsöprő többsége teszi manapság – végzetük felé sodródva.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az ausztrál kormány a „szélsőjobboldal erősödése” miatt a nemzetiszocialista jelképek betiltását fogja kezdeményezni, jelentette be Mark Dreyfus igazságügyi miniszter.

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

„Én vagyok az utolsó szemtanú magyar részről” – olvasható Dr. Szakáts István a Hungária Szabadságharcos Mozgalom ügyvezető elnökének történelmi dokumentumában, aki nemcsak a nemzetiszocialista mozgalom egész harci korszakát végig élte, hanem intenzív kapcsolatban állt Hitlerrel is.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

Erre már sokan nem emlékeznek: 1919 júliusában a hajdúböszörményi "Ébredő"-nyomda tulajdonosa, Szabó Ferenc kirakatában megjelent egy plakát. Rajta kormánykerék, amelyet egy kemény kéz fog.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

Horogkeresztes zászlókat lengetve és a Führert éltetve vonultak fel fehér fajvédő, nemzetiszocialista csoportok a floridai Orlandó városában a hétvégén.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.