Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A Georgia Bureau of Investigation (GBI) ügynökség szerint az atlantai „autonóm zónát” egy olyan banda irányíthatta, amely egy 8 éves kislány meggyilkolásával is összefüggésbe hozható, írja a 888.

A Blaze Media írta meg, hogy a Rayshard Brooks nevű autonóm zóna egy olyan négerről kapta a nevét, akit a rendőrök 2020 júniusában lőttek agyon egy letartóztatási kísérlet során egy Wendy’s gyorsétterem parkolójában.

Az esetet követően demonstrációk és zavargások kezdődtek, az éttermet a „békés” tüntetők felgyújtották.

Amikor a WGCL-TV 2020 júniusában a polgármesteri hivatalnál az autonóm övezetről tudósított, a szóvivő csupán annyit közölt, hogy utánanéznek, és megvizsgálják az esetet. Habár a polgármester azt állította, hogy a város fellépett a tiltakozók ellen, a tüntetők nagyon hamar visszatértek. A polgármesteri hivatal korábban azt nyilatkozta a Fox Newsnak, nem tudnak arról, hogy a banda jelen lenne az autonóm zónában.

A GBI azt állítja, hogy Brooks a Bloods nevű banda tagja volt, amely később átvette a város azon részének irányítását, ahol a férfit megölték. Céljuk egy olyan terület létrehozása volt, ahol erőszakkal és megfélemlítéssel uralkodhatnak.

„Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy Brooks a Bloods nevű utcai bűnbanda tagja volt” – jelentette ki a GBI a múlt héten kiadott jelentésében.

A GBI dokumentálta, hogy a banda hogyan lőtte le a 8 éves Secoriea Turnert, amikor a zavargások kitörését követően, július 4-én este az autonóm zóna közelében lévő egyik italbolt előtt egy gépkocsiban ült. Amikor az autó megpróbálta elhagyni a környéket, a fellázadt tömegből a kocsira lőttek, és eltalálták a kislányt.

A 19 éves Julian Conley-t és a 23 éves Jerrion McKinney-t gyanúsítják a gyilkossággal, őket letartóztatták.

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE